English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Kakva blamaza
- LenyYoro15
- Kontakt:
Zamislite navijati za Manchester United, Sarajevo i BH reprezentaciju u svakom sportu. Eto ljudi ima jedan takav. Ja.
-
- Kontakt:
Smirite se Grimbsy fanovi, ipak je to samo United...
-
- Kontakt:
Podrska za tebe brateLenyYoro15 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:32Zamislite navijati za Manchester United, Sarajevo i BH reprezentaciju u svakom sportu. Eto ljudi ima jedan takav. Ja.
- Pensioner26
- Kontakt:
Nije lagano, mijenjaj nešto.LenyYoro15 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:32Zamislite navijati za Manchester United, Sarajevo i BH reprezentaciju u svakom sportu. Eto ljudi ima jedan takav. Ja.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nije ni Šeško najinteligentniji kad je odlučio u ovakav United preći. Bolje da je još godinu-dvije ostao u Leipzigu nego što je u ovakav raspad od kluba otišao.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sto je nekad davno rekao rekao forumas @head, nervirate se zbog placenika koje boli qara za navijace iz Manchestera a ne za nas iz BiH. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bojim se da je pitanje vremena kad ce United u niži rang
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Mogao si biti navijac Projekta i Zeljeznicara. Tako da suti i ne kukaj.LenyYoro15 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:32Zamislite navijati za Manchester United, Sarajevo i BH reprezentaciju u svakom sportu. Eto ljudi ima jedan takav. Ja.

Antologijska
- Pensioner26
- Kontakt:
Šešku bolje da je u Njukas presao
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Pensioner26
- Kontakt:
Hoće li se onaj lik ikad ošišati?