Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Šteta što moj Milan nije zaganjao Amara jer su godinama deficitarni upravo na ovoj poziciji. Bilo bi sjajno da ga vidimo u dresu rossonera. 
Srećom nisu.

Bez sumnje Benfica mu je najbolji klub koji može imati u ovom dijelu karijere. Iduća stanica je top klub - ako Bog da.
Ovaj trener Benfice mi izgleda dobar ko hljeb, ali ovako djeluje bi se volio rado potuci s nekim od sudija 

Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 27 avg 2025, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav je komad budale ovaj Talisca 

Tako je
Liga prvaka.
Strašnih 7 mečeva za Amara, strašnih.

Liga prvaka.

Strašnih 7 mečeva za Amara, strašnih.
Volio bih da odmori malo sad za vikend.
Mada, ne vjerujem da ce trener rizikovati s tim...

U nedjelju prouciti koju, samo da prezivi jos vikend. Prevazan igrac, pogotovo sad kad je uhvatio dobru formu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Svaka cast Dedicu. I oni koju su sumnjali u ovaj transfer i njegovu odluku su sigurno promijenili misljenje.
S gustom cemo gledati LP ove sezone.
Ko sve od nasih igra LP, Dedic, Sunjic, Kolasinac?
I u LE cemo imati fin broj igraca, ko ima volje nek ih nabroji kad se zaokruze sve ucesnici.
I u LE cemo imati fin broj igraca, ko ima volje nek ih nabroji kad se zaokruze sve ucesnici.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bajraktarevic takodjer.Beduin je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:27Svaka cast Dedicu. I oni koju su sumnjali u ovaj transfer i njegovu odluku su sigurno promijenili misljenje.
LE: Alajbegovic, Memic, Malic, Demirovic.
LK: Dzeko, Radeljic, Zlomislic, Menalo, Jankovic (potencijalno nas

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ima u LK Bilbija i još par ovih iz Zrinjskog.DamirT je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:36Bajraktarevic takodjer.Beduin je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:27Svaka cast Dedicu. I oni koju su sumnjali u ovaj transfer i njegovu odluku su sigurno promijenili misljenje.
LK: Dzeko, Radeljic, Zlomislic, Menalo, Jankovic (potencijalno nas). Ovi zadnji pod uslovom da Rijeka ispadne od Paoka.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Barisic isto LE, Gigovic takodjer ako prodju veceras.DamirT je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:36Bajraktarevic takodjer.Beduin je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:27Svaka cast Dedicu. I oni koju su sumnjali u ovaj transfer i njegovu odluku su sigurno promijenili misljenje.
LK: Dzeko, Radeljic, Zlomislic, Menalo, Jankovic (potencijalno nas). Ovi zadnji pod uslovom da Rijeka ispadne od Paoka.
Tahirovic LK ako prodju veceras.
Tacno, ovo sam iz glave pisaoSindikat12 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 07:11Barisic isto LE, Gigovic takodjer ako prodju veceras.DamirT je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:36Bajraktarevic takodjer.Beduin je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:27Svaka cast Dedicu. I oni koju su sumnjali u ovaj transfer i njegovu odluku su sigurno promijenili misljenje.
Tahirovic LK ako prodju veceras.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tek sad gledam, imaju strašan raspored, vjerovatno jedan od najtežih. Kad se sjetim koliko lakši raspored je imao Stuttgart i opet nije uspio proći dalje prošle sezone.
Ja sam priželjkivao utakmice protiv velikana, a pogotovo protiv Real Madrida. Koliko se sjećam utakmica protiv Portugala u junu 2023. godine ga je upravo prodala u Benficu, ako sam dobro povezao. Biće mu ovo vrhunski test da se jasno vidi gdje je u odnosu na najbolje. Ova Benfica se meni baš sviđa kao ekipa i mislim da mogu sigurno proći grupu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Raspored izlazi tek u subotu, to gore nije raspored već redoslijed po potovima.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Nije tacno, ovo je raspored.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 00:45Raspored izlazi tek u subotu, to gore nije raspored već redoslijed po potovima.
Top utakmice za Amara.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 46 gostiju.