Eurobasket 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- jedanjeborac
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2025
Haj ako osvoje, bar cete vi pocrkati od muke, i to mi je nesto.
Pazi ti naslova: Ne, nije greška na semaforu - Srbija pokazala moć i razmontirala Estoniju 

-
- Kontakt:
- jedanjeborac
- Kontakt:
Gledaj ovih jadova iz Banjaluke koji se prave da su veće srbende od Beograđana, isto kao oni škutorski hdz uzp-ovci koji mašu šahovnicama i zabranjuju Bošnjacima da sahranjuju svoje umrle. Ali džaba vam, valja vam živjeti i umrijeti u državi koju mrzite iz dna duše. Gadan je to život.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 27 avg 2025, 22:06, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
Nema tu kuknjave, Srbija jeste najjaca i br. 1 favorit za osvajanje ali daj ba odvadi malo.
Majci ti kukao abd
Ignorisite debila i otici ce sam. Nije mi jasno da takav lik odavno nije banovan.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- kraljttbvb
- Kontakt:
Meni je Srbija ko Brazil u fudbalu.
Prejaki na svim pozicijama i uvijek favoriti, ali im uvijek neko naleti i izbaci ih u nekoj ludoj KO utakmici...
Prejaki na svim pozicijama i uvijek favoriti, ali im uvijek neko naleti i izbaci ih u nekoj ludoj KO utakmici...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Da se igra na nekoliko meceva kao u NBA, nema sanse da bi ih iko izbacio. Ovako jedan los dan i letis, kao prosli puta kad ih je Italija izbacila.kraljttbvb je napisao/la: ↑27 avg 2025, 22:16Meni je Srbija ko Brazil u fudbalu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Brazil ni na jednoj poziciji nije prejak.kraljttbvb je napisao/la: ↑27 avg 2025, 22:16Meni je Srbija ko Brazil u fudbalu.
Srbija je na svakoj poziciji prejaka i šanse da ne osvoje jednake su šansama da eres bude država.

Znaci hoces reci da ipak postoji neka sansaJackW je napisao/la: ↑27 avg 2025, 22:23Brazil ni na jednoj poziciji nije prejak.kraljttbvb je napisao/la: ↑27 avg 2025, 22:16Meni je Srbija ko Brazil u fudbalu.
Srbija je na svakoj poziciji prejaka i šanse da ne osvoje jednake su šansama da eres bude država.![]()

Imam osjećaj da ako Srbija ne osvoji više će tugovanja biti u RS-u nego u Srbiji.
-
- Kontakt:
Ovo si dobro rekao.
Bas citam tamo komentare po instagramu na profil "Edin enciklopedija", jel neko napise da ce neko drugi biti prvak, osim Srbije, najmanje ih se trojica nakace i pocnu vrijeđati.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne daj Boze imati svoje misljenje19vendetta87 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 22:46Ovo si dobro rekao.
Bas citam tamo komentare po instagramu na profil "Edin enciklopedija", jel neko napise da ce neko drugi biti prvak, osim Srbije, najmanje ih se trojica nakace i pocnu vrijeđati.![]()

Cim se ne slazes kao i oni, vecinom krenu vjerske i nacionalne psovke...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Pa taj profil je leglo srpskog nacionalizma.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 22:46Ovo si dobro rekao.
Bas citam tamo komentare po instagramu na profil "Edin enciklopedija", jel neko napise da ce neko drugi biti prvak, osim Srbije, najmanje ih se trojica nakace i pocnu vrijeđati.![]()
Cijeli publikum zasnovali na osnovu Edinovog imena i reputacije, a veze s vezom nemaju ni sa njim, ni sa njegovim stavovima.
Isti profil je pisao oko svakog poraza u pripremnim utakmicama BiH, a nisu uopće prenijeli pobjedu protiv Belgije u Belgiji. Napretek puta su hvalili sve balkanske igrače kad imaju dobre partije, sem Muse i Nurkića. Odvratan portal i samo mi je žao što ljagaju Edinovo ime i ispada kao da je Edin maliciozan prema svojoj državi.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Iskreno čudno mi je da je Edin to odobrio, baš bruku ljudi misli da on drži tu stranicu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zato i pišem ovo, jer je zeznuto kad si apsolutni favorit, a samo jedna utakmica.DamirT je napisao/la: ↑27 avg 2025, 22:22Da se igra na nekoliko meceva kao u NBA, nema sanse da bi ih iko izbacio. Ovako jedan los dan i letis, kao prosli puta kad ih je Italija izbacila.kraljttbvb je napisao/la: ↑27 avg 2025, 22:16Meni je Srbija ko Brazil u fudbalu.
Citat ćemo se nakon finala

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Vjerovatno odobrio nekad u začetku stranice, ako uopće i tad, dok je bio iole normalan sadržaj. Kad su ovi stvorili pozamašan broj pratilaca, onda su agresivno krenuli sa isključivo pro-srpskim sadržajem.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Prenijeli su druge pobjede, ali eto nisu tu jednu, pa ono.TripleThreat je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:21Pa taj profil je leglo srpskog nacionalizma.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 22:46Ovo si dobro rekao.
Cijeli publikum zasnovali na osnovu Edinovog imena i reputacije, a veze s vezom nemaju ni sa njim, ni sa njegovim stavovima.
Isti profil je pisao oko svakog poraza u pripremnim utakmicama BiH, a nisu uopće prenijeli pobjedu protiv Belgije u Belgiji. Napretek puta su hvalili sve balkanske igrače kad imaju dobre partije, sem Muse i Nurkića. Odvratan portal i samo mi je žao što ljagaju Edinovo ime i ispada kao da je Edin maliciozan prema svojoj državi.

Komentari su daleko od nekih radikalnih, kakvih ima.
Ni to za Musu i Nurkica nije tacno, kao ni bilo sta napisano. Mada haj, necemo se sloziti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.