Ne pamtim kad sam sa manje optimizma pogledao neku našu utakmicu, a da smo pobijedili. Možda to treba da bude neki recept za uspjeh
Zrinjskom baš nismo dali da kreira barem jednu priliku, što daje novu dimenziju ovoj našoj pobjedi. Nadam se da ćemo nastaviti istim ritmom i u Doboju, mada sa obzirom da će nam na centru biti Gigara, teško. Ne bi me ni iznenadile njegove dvije tekme da sudi nama, sad u Doboju, i onda protiv Borca na Grbavici. Doduše tu se vazda može pojaviti neki Njegomirović ili Kazlagić... ali samo treba jako, sa ovom borbom, dobrom igrom, i maksimalnom koncentracijom uvijek možemo dobiti sve redom, dokazali smo protiv Borca zadnju na Grbavici, dokazali smo sada protiv Zrinjskog.
Što se tiče drugih tema, godinama se ovdje govori grandioznom, kolika je to stoka od čovjeka, koliko je frajer lud u glavu, pogotovo orgijanje njegovih uposlenika na onom tamo forumu. Godinama traje hajka na Amara, da je Amar jedini krivac za sve loše u Želji što se dešava, jer zamisli, on kao šef struke je nabio dug klubu od 7 miliona maraka.
I baš zato ta priča ne smije se ne može završiti na tome, ni jedan ni drugi nisu u klubu, nema se šta pričati o njima. MORA, jer jedan je nakon posljednjeg mandata svoje završio u Želji do daljnjeg, a drugi je poremećena glava koja preko skupštine i dan danas pokušava završiti sa onom "Moja je zadnja". Raspado se grandiozni 100 godina po mogućnosti, samo što je razbio Želju na ovo šta smo danas.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim