Eurobasket 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Eurobasket 2025
Kakva 2 napada Svedske jbt...
Yebo majku, pa sve zivo Markkanenu sviraju.
Yebo majku, pa sve zivo Markkanenu sviraju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Na silu ih pogurase ali ocekivano.Domacini i to je to.invincible1921 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:12Pogurase sudije fince realno....sve ovo je bilo 50/50
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- invincible1921
- Kontakt:
Ma bruka pogledaju ga ovaj svira...Ono preko table, koraci nije vidjelo faula...pa ovo bacanje ponovise...maloprije nece da suta gelda u sudije da mu sviraju nesto

=\_1921_/=
Njih ce pogurati preko njega sigurno, a i protiv Spanije ce sigurno uticati ako bude egal. Sjetimo se Njemacke na proslom prvenstvu. Misljenja sam da nas ne bi tad dobili da nije bilo diskutabilnih odluka pred kraj.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo prekrsaj ahahahaa sramota fakat
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Kakav je ovo faul

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
nije ga ni dirnuo covjek
- invincible1921
- Kontakt:
Ma daj
pa nije ga diru o bukvalno
Svedjani ko da gledam nas, bacanja, usrase par napada kad je najbitnije, sudija im preusdi

Svedjani ko da gledam nas, bacanja, usrase par napada kad je najbitnije, sudija im preusdi
=\_1921_/=
Auuu kako ih ofirno guraju. Finska nije zaslužila pobjedu.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sta svirnu lik, da Bog da mu se ruka osusila
Nikad ne bih mogao biti profesionalni sportista
Nikad ne bih mogao biti profesionalni sportista
ZZ
Ne znam jel tanja Finska bez Markanena ili Slovenija bez Doncica.. vjerovatno bi bio rezultat na kraju nesto tipa 42-40
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Sportsport ba zvani srbijasrbija portal, **** vam Zvezda majku kao i Terzic i masina zvana Srbija…
- invincible1921
- Kontakt:
ELDIABLO20 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:37Sportsport ba zvani srbijasrbija portal, **** vam Zvezda majku kao i Terzic i masina zvana Srbija…

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Sve znam brate ali dizanje u nebes Zvezde, Terzica i sve zvano Srbija pun ****…mamu im **** oni gdje stignu nas ponizavaju.invincible1921 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:42ELDIABLO20 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:37Sportsport ba zvani srbijasrbija portal, **** vam Zvezda majku kao i Terzic i masina zvana Srbija…nije ni ustasko-kabirjevski klix nista bolji
Sinoć na Klixu naslov: "Zvezda nesretno ispala iz Lige prvaka", umjesto da napišu "Reprezentativac BiH Šunjić se plasirao u Ligu prvaka" ili nešto slično.invincible1921 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:42ELDIABLO20 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:37Sportsport ba zvani srbijasrbija portal, **** vam Zvezda majku kao i Terzic i masina zvana Srbija…nije ni ustasko-kabirjevski klix nista bolji

jer su srbi coporativni na internetu i najlakse ih se baita na klikovegalia95 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:49Sinoć na Klixu naslov: "Zvezda nesretno ispala iz Lige prvaka", umjesto da napišu "Reprezentativac BiH Šunjić se plasirao u Ligu prvaka" ili nešto slično.invincible1921 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:42ELDIABLO20 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:37Sportsport ba zvani srbijasrbija portal, **** vam Zvezda majku kao i Terzic i masina zvana Srbija…nije ni ustasko-kabirjevski klix nista bolji
![]()
jesi igdje ikad komentar napisao, cim se jedan pojavi eto ih 50
U pravu si. Prekodrinska botovska mašinerija radi punom parom, isto kao i trojkaško-hdzovski režimski botovi sendvičari koji su preplavili portale, forume i društvene mreže.MElloo je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:50jer su srbi coporativni na internetu i najlakse ih se baita na klikove
jesi igdje ikad komentar napisao, cim se jedan pojavi eto ih 50
P.S.. Odlična partija Švedske, trebamo se ugledati na njih što se tiče borbenosti i srčanosti. Finska neće daleko sa ovakvom igrom.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 27 avg 2025, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko likovi na ssba portalu svršavaju na Srbiju. Jadno jbte. Fuj 

-
- Kontakt:
Ma **** ja njima mater i njihovim naslovima, svakom boomu na marakani i Terzicu… BiH sutra igra a oni naslove on sili Srbije…udji na bilo koji portal u Srbiji pa ako ima ista pozitivno o BiH ja glavu dajem
Nista me ne bi cudilo sa je ovaj portal pod direktivom preko Drine
Nista me ne bi cudilo sa je ovaj portal pod direktivom preko Drine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.