FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Dilah
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Dilah » 27 avg 2025, 14:59

Gnabri> Simonsa

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 27 avg 2025, 15:11

Simons je trebao biti opcija prije svih, posebno jer mu je zbog jedne lošije sezone cijena niža.

Coman je pola sezone nedostupan i kao takav je preskup i da je džaba.

Fermin - ne znam. Pored onih zvijezda u Barci otvara se toliki prostor da ja imam osjećaj da bi imao Ibiševićevu statistiku da tamo odigram 20 utakmica u sezoni.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 27 avg 2025, 16:45

Simons je trebao biti opcija prije svih, posebno jer mu je zbog jedne lošije sezone cijena niža.
. Simons da je dobar ne bi ga PSG otjerao ko dzukelu i dozvolio da ga olako kupi osrednji tim BL. Zbilja je li on, igrao protiv nas?? Nešto stvarno nisam vidio, nije zahebancija. Vjeravatno nije jer bi morao blistati protiv našeg “šlama” Kimich Goretzka (kako ih često nazivaju forumski “stručnjaci”). Što neko reče, hoće da nam uvale novog SaneTa, a taman se jednog jedva kutarisali.
Coman je pola sezone nedostupan i kao takav je preskup i da je džaba.
Ali zato kad igra donese Titulu Evropskog Prvaka. Navijači Lacija još uvijek slave Lulića što im je protiv Rome donio kup, a Bayernovi seratori traže dlaku u jajetu. I da Coman je bio manje povredjen od Robena 😜. Po učinku tu su negdje, donijeki nam po jednog klempu, a King ima više titula..

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 27 avg 2025, 18:13

Treneri se trebaju konsultovati oko novij igrača, izraziti želje… ali glavnu riječ mora imati uprava. Trenera smjeniš i onda ti ostane na grbači igrač koji je doveden po njegovi željama iako je očigledno pogrešno procjenio… Sane, Palija, Gravenberg,Boj, zamal Staniša…samo poslednji primjeri. Imao si prošle godine mnogo jači roster od Intera pa zijani. Slažem se sa pristup da se malo više posveti svojoj školi, može to privuči mnoge talente… tako je vazda u Bayernu bilo.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 27 avg 2025, 18:51

Zato i oklijevaju, možda Max i Vinsent budu bivši na ljeto :D

Nemoj bogati porediti Comana i Robbena, nemoj da se zamjerimo ;)
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 27 avg 2025, 19:38

armando je napisao/la:
27 avg 2025, 18:51
Nemoj bogati porediti Comana i Robbena, nemoj da se zamjerimo ;)
Iskreno, meni podjednako dragi, a poredio sam tamo gdje se može poredti: i jedan i drugi svojim golom donijeki klempu, i jedan i drugi skoro jednako (Roben malo više) bili povredjeni, i jedan i drugi imaju dosta trofeja (Koman malo više). Ono što nisam i što se ne može porediti ukupan učinak, magija u driblingu i šutu, dribling okomito, pravo prema golu…dok lomi ptotivnike tu se bolji od Robena još nije pojavio mada ovaj Olize opasno kuca na ta vrata, vidjećemo hoće li nastaviti ovako. I mali Karl imati uprava tu Robenovsku drskost, mada je on još nepoznanica…

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 avg 2025, 19:52

Hebo li mu Boey mater u pizdu, zakovat na glupu ko Sarra sta mu dajes priliku

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 27 avg 2025, 20:00

Nije meni Coman mrzak, ali svemu dođe kraj. On se mislio oprostiti od fudbala zbog silnih povreda, jako bolno i tužno.
Osim tih nekih bitnih golova, meni ostaje u sjećanju da prilikom pada veoma često traži pomoć sa klupe rotirajući prstima.

Onaj holandski uragan koliko staklen bio, čim se vrati nakon povrede odmah dere guzove. Šta bi tek bilo da je bio zdraviji, pa i Ribery, koliko su samo puta bili razdvojeni zbog izostanaka i opet ulaze u istoriju kluba kao jedni od najvećih.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 27 avg 2025, 20:15

Izgleda da Urbig ipak neće imati sudbinu Nubela, starta i mali Karl 👍

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 avg 2025, 20:16

Neuer prenosi crveni karton iz utakmice s Leverkusenom. Naravno da će Urbig imati istu sudbinu dokle god je Neuer u klubu.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 avg 2025, 20:18

armando je napisao/la:
27 avg 2025, 20:00
Nije meni Coman mrzak, ali svemu dođe kraj. On se mislio oprostiti od fudbala zbog silnih povreda, jako bolno i tužno.
Osim tih nekih bitnih golova, meni ostaje u sjećanju da prilikom pada veoma često traži pomoć sa klupe rotirajući prstima.
Ma Ribery i Robben su posebni, legende i u to vrijeme u top 5 fudbalera na svijetu. A kod Comana je bilo dosta bitnih golova u svim takmičenjima i mislim da se on donekle i potcjenjuje. A u Njemačkoj nisu baš navijači Bayerna bili zadovoljni njegovom prodajom.
Ali kako god, ono što je bitno i što je ovih dana procurilo u javnost, a kada se onako sve insajderske informacije saberu može se zaključiti:
Da Eberl nije nikog obavijestio o tome da će prodati Comana, da je to došlo iznenada. Bar izgleda da ovi u nadzornom odboru nisu znali. Znao je možda Freund i možda još Dreesen i to je sada baš teško sa sigurnošću reći.
Diazov transfer je očigledno bio ok, a obzirom da nije doveden Woltemade za kojeg se bilo spremno izdvojiti 60-tak miliona eura (gore-dole), onda je Uli rekao da se više ne može kupovati, jer očigledno nije htio da se za Nkunkua ili slične daje novac. I rekao je može posudba , jer se očigledno od tog novog želi da popuni kadar. A do narednog ljeta i to dosta prije ljeta bi trebala se odlučiti situacija oko ovih što im ističe ugovor i onda bi se moglo opet i kupovati.
Prije sam govorio, nervira me Ulijevo petljanje, jer je kontraproduktivno u zadnje vrijeme (bar više kontraproduktivno nego dobro), spominjao sam i to nejedinstvo cjelokupnog vodstva (upravni odbor , nadzorni itd).
Ovu zadnju odluku Ulija onda i podržavam, ako se ovako planira, a ima smisla.
Po pitanju Comana mislim da je Eberl možda i napravio grešku, jer prodao si ga za 25-30 miliona eura, uštedio si i platu njegovim odlaskom - oslobodio ta sredstva, ali ono negativno je svakako što si ga morao prodati za bar 40 miliona eura. Pa prodaješ ga tamo arapskom klubu i ne uspjevaš više love izvući.
Rekao sam ja da Max radi pod pritiskom i sa svim produženjima ugovora se slažem, ogroman je posao bio produžiti i sa Musialom i Daviesom (neki zaboravljaju da je on bio na izlaznim vratima).
Kod Comana mi se čini da je djelovao u smislu sad ću ga prodati, pa će mi odobriti neku kupovinu...I nekako je sve bilo u nekoj žurbi, da ne kažem panici.
Ipak oslobodili smo se mi nekih igrača, koji više nisu mogli dati poput Sanea posebno, a i Mullera, pa sada nakon odlaska Comana neko poput Karla će morati dobiti priliku. A još jedna posudba ne bi bila loša da se popuni kadar i ima alternativa.
Pa tu bi i Jackson bio ok, jer ne radi se o lošem igraču, dok možda bi baš i bljesnuo. A nema tu rizika ako je posudba u pitanju...
A usput što se tiče Woltemadea bilo je ove sedmice informacija da u Stuttgartu znaju da će on na ljeto u Bayern. Moguće da je tu na kraju i dogovoreno, ostaje kod njih još sezonu a onda ide nama. Samo ovo još nije 100 %.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 27 avg 2025, 20:33

effe_sa je napisao/la:
27 avg 2025, 20:18

A usput što se tiče Woltemadea bilo je ove sedmice informacija da u Stuttgartu znaju da će on na ljeto u Bayern. Moguće da je tu na kraju i dogovoreno, ostaje kod njih još sezonu a onda ide nama. Samo ovo još nije 100 %.
Da, bile su razne špekulacije. Prvo da ga kupe i da ostane u Stuttgartu još jednu godinu, no usljed Musialine povrede pala je odluka da se odmah dovede i pokriva tih par pozicija.
Meni isto smeta mali iznos za Comana, ali isto tako ovo što Švabe rade sa iznosom za Nicka je pretjerano.
Svi koriste priliku, tržište je poludilo, prati se svaki korak i potreba. Što ne izmusti Bayerna kada znaš da imaju novac.
Onda nastaje klackalica u samoj upravi kakvu odluku donijeti i kad imaš različite struje nije baš jednostavno.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 avg 2025, 20:38

armando je napisao/la:
27 avg 2025, 20:33

Onda nastaje klackalica u samoj upravi kakvu odluku donijeti i kad imaš različite struje nije baš jednostavno.
Naravno da 70% imena budu i izmišljena, naši možda se samo raspitaju onako malo ili čak nikako, ali kod pojedinih upravo ove struje dok se usaglase, igrač više i ne bude dostupan ili postane čak i skuplji. A iznošenjem pojedinih imena mislim da neko iz kluba namjerno opstruira Eberla. I toga ima u pojedinim slučajevima. Pa ne izađu imena tek tako u javnost, mnogo je tu lisaca, nisu tu ljudi u klubu naivni.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 27 avg 2025, 20:46

Ima neko dobar link?

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 avg 2025, 20:56

Kakvi debili na ovoj Areni, stavilo u TV Schemu da utakmoca počinje u 21:00 umjesto u 20:45

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 27 avg 2025, 21:01

bavaracmujo je napisao/la:
27 avg 2025, 20:46
Ima neko dobar link?
Imas na stranici ZDFa Livestream

https://www.zdf.de/live-tv

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 avg 2025, 21:06

ZDF vazi samo ako si u DE.
Nesto nas opasno gleda zubalo i njegov vlasnik Voller

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 27 avg 2025, 21:07

coelho41 je napisao/la:
27 avg 2025, 21:06
Bas tako i pise samo za de.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 avg 2025, 21:08

bavaracmujo je napisao/la:
27 avg 2025, 21:07
coelho41 je napisao/la:
27 avg 2025, 21:06
Bas tako i pise samo za de.
ArenaSport 5 ako imas

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 27 avg 2025, 21:42

ESPN brate platiš 10 ak za mjesec i gledaš sve šta hoćeš uključujući i sve mečeve US opena

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.