Muharemovic isto231983 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 19:01On i Dedic su jedini nasi igraci spremni za najvece domete bez dilemeDamirT je napisao/la: ↑27 avg 2025, 18:52Da, zaboravio za to. Tamo bi takodjer bilo super da ode. Bez ikakvog uvelicavanja nasih, ali ovaj momak stvarno ima potencijal za najvece klubove. Ako nastavi ovako, nema sumnje da ce to i ostvariti. Samo aBd da ga povrede zaobidju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 18:40
Lever se tu ogradio, pozajmica upakovana kao transfer
Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kerim Alajbegović
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Takoe Denza ljubavi nase vrijeme tek dolazi
Sigurno cemo imati sve vise mladih talenaata
Nikad ovoliko mladjih igraca nismo ni imali u repki u idtom momentu
To je neko neki dan pisao po forumu
Kakve kornere izvodi svetog mi
Sigurno cemo imati sve vise mladih talenaata
Nikad ovoliko mladjih igraca nismo ni imali u repki u idtom momentu
To je neko neki dan pisao po forumu
Kakve kornere izvodi svetog mi
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti, kao Pjanic & Dzeko prije 8/10 godina.231983 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 19:01On i Dedic su jedini nasi igraci spremni za najvece domete bez dilemeDamirT je napisao/la: ↑27 avg 2025, 18:52Da, zaboravio za to. Tamo bi takodjer bilo super da ode. Bez ikakvog uvelicavanja nasih, ali ovaj momak stvarno ima potencijal za najvece klubove. Ako nastavi ovako, nema sumnje da ce to i ostvariti. Samo aBd da ga povrede zaobidju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 18:40
Lever se tu ogradio, pozajmica upakovana kao transfer
Level ispod njih ocekujem Muharemovica i eventualno Esmira.
Tehnika šuta kod Alajbegovica i Hajrovica je drugačija. Kerim vec sada sa 17 pokazuje da ima bolju tehniku šuta nego sto je Hajrovic ikada imao, a mi hvala Bogu napokon imamo igrača koji je opasan izvan 16. Vjerujem da će i Bajraktarevic biti.
Sto se tiče današnje utakmice, čini se da ga je spasio eurogol.
Naravno da nemam vremena da gubim na ovakve utakmice 90 minuta života, ali u onih pola sata sto sam pogledao nakon gola je bilo loše. Željan fudbala ali u toj želji previše žuri i gubi lopte, loši pasovi, kritične poprečne lopte i sl.
Mora biti malo strpljiviji u igri.
Nema šanse da on starta protiv Austrije, bez obzira sto nemamo opcija na lijevom krilu. Ma ni u snu. Ali eto ostavit cu 1% šanse za takav scenario.
A ko zna, možda nas Barbarez iznenadi.
Naravno da nemam vremena da gubim na ovakve utakmice 90 minuta života, ali u onih pola sata sto sam pogledao nakon gola je bilo loše. Željan fudbala ali u toj želji previše žuri i gubi lopte, loši pasovi, kritične poprečne lopte i sl.
Nema šanse da on starta protiv Austrije, bez obzira sto nemamo opcija na lijevom krilu. Ma ni u snu. Ali eto ostavit cu 1% šanse za takav scenario.
A ko zna, možda nas Barbarez iznenadi.

hurem je napisao/la: ↑27 avg 2025, 20:11Tehnika šuta kod Alajbegovica i Hajrovica je drugačija. Kerim vec sada sa 17 pokazuje da ima bolju tehniku šuta nego sto je Hajrovic ikada imao, a mi hvala Bogu napokon imamo igrača koji je opasan izvan 16. Vjerujem da će i Bajraktarevic biti.
A ko zna, možda nas Barbarez iznenadi.![]()

Međutim u Kerimovu odbranu, ništa bolji mu nisu ni timske kolege. Salzburg je baš u raspadu, a Kerim pokazuje znakove sirovosti. Mislim da mu je klupa i u ligi iduću jer je sad 80tak minuta odradio. Mislim da je baš bitno što ovako igra, više minuta za prvu seniorsku sezonu bi moglo biti kobno. Trener ga dozira, a on za sada zablista kada treba.
Meni bi Kerim bio prva izmjena za Austriju. Jučer sam pisao iz zezancije, ali stvarno mislim da je Kerimov šut adut za Austriju. Pogotovo na 'umorne' noge Austrijanaca, može pružiti ruke.
Tako je, i šut a i neki prodor, centaršut, povratna.
Na naboj bi on mogao bljesnuti u Zenici s klupe.
Naravno, moglo bi se desiti i da podbaci sto zbog Austrije koja je jaka, sto zbog njegove mladosti, ali nekako se svi nadamo ovome prvom. Ima tu pozitivnu dozu bezobrazluka u svojoj igri.
Već zamišljam kako zabija svoj prvijenac u prvoj utakmici za reprezentaciju protiv San Marina.
Na naboj bi on mogao bljesnuti u Zenici s klupe.
Naravno, moglo bi se desiti i da podbaci sto zbog Austrije koja je jaka, sto zbog njegove mladosti, ali nekako se svi nadamo ovome prvom. Ima tu pozitivnu dozu bezobrazluka u svojoj igri.
Već zamišljam kako zabija svoj prvijenac u prvoj utakmici za reprezentaciju protiv San Marina.
Ciljao sam na to da od Hajrovica nismo imali igraca koji je cesto zabijao izvan 16. Cinjenica je da Kerim ima bolju tehniku i kontrolu suta. Hajrovic je imao u glavi samo da je raspali iz sve snage, pa je zbog toga dobar dio tih suteva isao daleko preko gola.
Ja bih zbog ovakvih stvari Alajbegovic radije gleda na krilu (nego na ofanzivnom veznom, iako ne sumnjam da bi se i tu snasao), jer nekako ima vise prilike da se izvuce na desnicu i uputi sut. Ako budemo ganjali rezultat protiv Austrije, bio bi prvi kojeg bih uveo s klupe nekad oko 60. minute.
To je to.Ghuraba je napisao/la: ↑27 avg 2025, 20:35Ciljao sam na to da od Hajrovica nismo imali igraca koji je cesto zabijao izvan 16. Cinjenica je da Kerim ima bolju tehniku i kontrolu suta. Hajrovic je imao u glavi samo da je raspali iz sve snage, pa je zbog toga dobar dio tih suteva isao daleko preko gola.
Ja bih zbog ovakvih stvari Alajbegovic radije gleda na krilu (nego na ofanzivnom veznom, iako ne sumnjam da bi se i tu snasao), jer nekako ima vise prilike da se izvuce na desnicu i uputi sut. Ako budemo ganjali rezultat protiv Austrije, bio bi prvi kojeg bih uveo s klupe nekad oko 60. minute.
100%. Zlatna generacija tek će doći u narednih 5 do 10 godina. Treba strpljenja, brate.
U gostima su im bas yebeni protivnici. Villa, Bologna, Freiburg, Lyon. Kod kuce dosta laksi. Ocekujem borbu za prolaz.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Imali smo Pjanića prilično dugo nakon Izetovog oproštaja ali njega nisi puškom mogao natjerati da potegne po golu van 16 m.Ghuraba je napisao/la: ↑27 avg 2025, 20:35Ciljao sam na to da od Hajrovica nismo imali igraca koji je cesto zabijao izvan 16. Cinjenica je da Kerim ima bolju tehniku i kontrolu suta. Hajrovic je imao u glavi samo da je raspali iz sve snage, pa je zbog toga dobar dio tih suteva isao daleko preko gola.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Klupa danas.
- Beduin
- Kontakt:
On ce sigurno biti klupa neko vrijeme i pametno mu se dozirati minutaza. Bitno je da maksimalno koristi minute
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Gube bez njega protiv zadnje ekipe lige. Nadam se da će donijeti preokret s klupe.
Ovako i treba sa njim. Nema smisla da momak od 17 godina igra svaku od pocetka. Nama treba startat protiv amatera svakako jer nam je ostatak veznog reda operisan od bilo kakve kreacije.

- Beduin
- Kontakt:
Prenosi li SK ili ima li neki dobar link?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Slažem se. Fino ga doziraju, a opet igra svaku utakmicu. Nema zime za malog jer je pametan za razliku od Esmira.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ubaci ga odmah na HT.
Trenutno korisnika/ca: No99, zastitaIdentiteta i 29 gostiju.