Pa onda je trebao zvat neko dijete, da uči i sprema se za godine koje dolaze... Mislim znam ja da je Arsla van životne forme, ali ipak kontam ima neki razlog što je tu, makar hemija
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Znam, trebao je još jedno onda ubacit, ako će se obaveze tog igrača zasnivati na grijanju klupe....
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Tako Adis uvijek radi. Onog 12-og igraca nikad ni ne uvodi. A i nemamo nekog playa domaceg, tako da je svejedno. Ima jedino Campara, za mene je on bolji igrac od Arslanagica, ali su svakako tu negdje, tako da je nebitno ko je izmedju njih dvojice u ekipi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo dokaza koliko se prati

ma znam penava i čampara prošlo prvenstvo jedva da su i igrali... žalosno je to, ali eto, šta da se radi
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Teško da može biti žalosno što igrač kalibra Čampare nije igrao na EB. Isto vrijedi i za Arslanagića. Penava je opet pokazao nešto više od njih protiv konkretnije konkurencije, ali je u poprilično lošoj formi sudeći po ovim pripremama, valjda se izdigne.
Doktore, ja se uopšte nisam osvrnuo na Hrelju, govorim da bi trebalo umjesto Arsle ubaciti još jedno dijete... hahaha yebo majku al odma ujedate ko kerovilumani je napisao/la: ↑27 avg 2025, 14:57Evo dokaza koliko se pratitrebao je zvati dijete a dijete je tu nekih 5 sedmica.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Ma žalosno je što nemamo 12 igrača dostojnih da igraju na prvenstvu...TripleThreat je napisao/la: ↑27 avg 2025, 14:59Teško da može biti žalosno što igrač kalibra Čampare nije igrao na EB. Isto vrijedi i za Arslanagića. Penava je opet pokazao nešto više od njih protiv konkretnije konkurencije, ali je u poprilično lošoj formi sudeći po ovim pripremama, valjda se izdigne.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
juka55 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 15:00Doktore, ja se uopšte nisam osvrnuo na Hrelju, govorim da bi trebalo umjesto Arsle ubaciti još jedno dijete... hahaha yebo majku al odma ujedate ko kerovi
Koliko djece to treba povesti

Taman da se povede pola djece, nece teren vidjeti, isto kao i Hrelja.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nama je sad najbitnija stvar da Gegic bude spreman. Nadam se da ce biti na vrhuncu vec od druge utakmice. On nam je usljed izostanka Muse najvazniji vanjski igrac. Atic mozda jeste nesto bolji i talentovaniji, ali ovaj ima neuporedivo veca mu*a.
Nekad ce nas to i kostati, ali moras imati barem jednog takvog u rosteru. Arslanagic nece igrati protiv jacih reprezentacija, mada i Spanija, i Italija, i Grcka imaju neke niske (<190 cm) i atletski ne toliko superiorne bekove s kojima se on moze 'ponosati'. Nije to Francuska, kod koje i omaleni bekovi imaju raspon ruku po 2+ metra i koji su atletski prejaki. Problem je sto ovi koje bi on na prvenstvu i mogao cuvati mahom imaju sut i mogu zabiti nesto, a on nema i ne moze. Zato je tu Roberson, koji se jedini moze i smije trpiti od bekova koji ne igraju odbranu. Penavu bih volio u rotaciji bar u prve dvije utakmice, ali se bojim da nije pokazao da zasluzuje minute i da ce ih Kamenjas 'preuzeti'. Bilo kako bilo, ubijedjen sam da nikom nece biti lagano igrati protiv nas - pod uslovom da su momci putpuno spremni i da dobiju dodatnu energiju s tribina (valjda ce je biti).
Btw, kad vidim ove reprezentacije poput Ceske i Portugala i nivo kosarke koji igraju, smuci mi se zbog cinjenice da smo ponovo zavaljeni u ubjedljivo najtezu grupu...

Btw, kad vidim ove reprezentacije poput Ceske i Portugala i nivo kosarke koji igraju, smuci mi se zbog cinjenice da smo ponovo zavaljeni u ubjedljivo najtezu grupu...
-
- Kontakt:
Češka 50 koseva Portugalu 

Mi toliko Hrvatima dali za poluvrijeme

Nerealno kako nas zapadne najjaca grupa. Ovdje bi se hladno borili za trece mjesto.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Iskreno nešto teže za treće mjesto jer su tu Turska i Latvija ali bi imali šanse, da smo u ovoj grupi odmah bi se znalo 4 koja idu dalje sigurno.
Pa dobro, kazem borili se. Mozda ne bi uspjeli biti treciCAZIN je napisao/la: ↑27 avg 2025, 15:54Iskreno nešto teže za treće mjesto jer su tu Turska i Latvija ali bi imali šanse, da smo u ovoj grupi odmah bi se znalo 4 koja idu dalje sigurno.

Ali bi sigurno imali ogromne sanse za prolaz.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tri reprezentacije u istoj grupi na EB i u kvalifikacijama za SPDamirT je napisao/la: ↑27 avg 2025, 16:04Pa dobro, kazem borili se. Mozda ne bi uspjeli biti treci![]()
Ali bi sigurno imali ogromne sanse za prolaz.

Već vidim da bi dobili Latviju ili Tursku ali izgubili od Češke

Više vrijedi kad su Česi na turniru za olimpijske igre izbacili Kanadu sa NBA igračima i Grčku i plasirali se na olimpijske igre nego 30 godina košarkaške reprezentacije BiH

-
- Kontakt:
Sad je vrijeme za pravu stvOoOoAar