Neki bi rekli da su na nivou Kipra
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
joj komentara nakon te utakmice kaze ne broji se ne treba gledat ovi su kao kipar a ljudi drze evo korak za litavanijom
Ma sigurno da ovo nije realan rezultat jer Litvanci nisu ubacili trojku za 2/4 ali nisu Britanci nivo Kipra vjerovatno će dobiti Šveđane i boriti se sa CG za 4 mjesto.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma sta vam je ljudi, Kipar je najslabija reprezntacija u historiji EB cak bi rekao i ubjeldjivo najslabija. Ovo vam je ko da se San Marino plasira na euro u fudbalu
Mislim naravno na ova modernija vremena zadnjih 30/40 godina...mozda je bila neka slabija 1955...ili otkad se vec igra
VB je ipak nivo vise. Sto onaj rece na tribini, treba postaviti celendz ljudima da uspiju pricati 5min o kosarci na kipru
Mislim naravno na ova modernija vremena zadnjih 30/40 godina...mozda je bila neka slabija 1955...ili otkad se vec igra
VB je ipak nivo vise. Sto onaj rece na tribini, treba postaviti celendz ljudima da uspiju pricati 5min o kosarci na kipru
=\_1921_/=
-
ZmajOdBosne33
- Kontakt:
Koliko ce nasih navijaca biti? Zna li se ista?
- invincible1921
- Kontakt:
Ne znam, ali znam licno jednk 20 ljudi sto su otisli..tako da ocekujem zavidnu podrsku
=\_1921_/=
-
19vendetta87
- Kontakt:
Izgleda da on stvarno planira koristiti Arslanagića.
Moj savjet je da je jos jednom pogleda zadnje 4 minute protiv Francuske i doprinos Arsle na parketu...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kako sam upratio po sportskim portalima 2000-2500 bi trebalo biti otprilike.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Zabrinjavajuće najave od strane Adisa da bi Arslanagić stvarno mogao biti dio rotacije...
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ma to je sigurno govorio za utakmicu protiv Kipra ne vjerujem da je toliko lud da ubaci Arslanagića protiv iole ozbiljnije ekipe.TripleThreat je napisao/la: ↑27 avg 2025, 14:03Zabrinjavajuće najave od strane Adisa da bi Arslanagić stvarno mogao biti dio rotacije...
-
TripleThreat
- Kontakt:
Iskreno se nadam da je to slučaj. Ako se Arslanagić nije uspio vidnije nametnuti u napadu protiv VB i Belgije (odbranu da ne spominjem), onda ne znam kako Adis misli da bi to uspio protiv Španije, Grčke i Italije.CAZIN je napisao/la: ↑27 avg 2025, 14:05Ma to je sigurno govorio za utakmicu protiv Kipra ne vjerujem da je toliko lud da ubaci Arslanagića protiv iole ozbiljnije ekipe.TripleThreat je napisao/la: ↑27 avg 2025, 14:03Zabrinjavajuće najave od strane Adisa da bi Arslanagić stvarno mogao biti dio rotacije...
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Johna pustiti da sutra uzme dosta šuteva (kad napravimo prednost) da osjeti intenzitet utakmice i da se malo spremi za Španiju za vikend.
Adisovo pozitivno iznenađenje19vendetta87 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 13:53Izgleda da on stvarno planira koristiti Arslanagića.![]()
Moj savjet je da je jos jednom pogleda zadnje 4 minute protiv Francuske i doprinos Arsle na parketu...

Ma to je za Kipar sigurno. Pa bolje da Nurkic prevodi loptu, nego da se uzdamo u faking Arslanagica.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma samo nek je Dzon opajdari
-
TripleThreat
- Kontakt:
Imaju još ovakve dvije iste situacije iz istog poluvremenaDrape je napisao/la: ↑27 avg 2025, 14:38Adisovo pozitivno iznenađenje19vendetta87 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 13:53Izgleda da on stvarno planira koristiti Arslanagića.![]()
![]()
Ništa protiv momka, zahvala na usluzi, ali jednostavno nije ni približan kvalitet za EuroBasketa sem eto protiv Kipra.
Pa što je onda na kraju svega Arslanagić pozvan...
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Jer nema niko drugi da grije klupu
Mozda on i udje u ostalim utakmicama, ali ce to biti bukvalno minut-dva i nazad Roberson.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
DjaniTarik
- Kontakt:
nacrtao napad adis, dva pika in and out zatvori oci i nek je John opajdari
ma ja vjerujem da ce ove nase balvane navijaci jos 3x dignuti na veci nivo
ma ja vjerujem da ce ove nase balvane navijaci jos 3x dignuti na veci nivo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.