AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Nesto Alegri ne mirise Jimeneza, navodno su poslije utakmice imali i raspravu ako je vjerovati nekim natpisima. Naravno, da je na terenu neki metuzalem sve bi bilo ok sa Alegrijem, a ne neki ambiciozni mladic koji zeli igrati i dokazivati se.
Oni su doceki onog de wintera (il kako se vec zove) samo da popuni broj stopera i usput zaradi od Malicka, ako ne dovedu jednog vrhunskog da ne bi skroz izvisili. Ocajni politika ulaznih transfera, zahvaljujuci amerikancima, trag im se zameo.
Oni su doceki onog de wintera (il kako se vec zove) samo da popuni broj stopera i usput zaradi od Malicka, ako ne dovedu jednog vrhunskog da ne bi skroz izvisili. Ocajni politika ulaznih transfera, zahvaljujuci amerikancima, trag im se zameo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Alegri ne miriše Jimeneza jer je propuh u glavi i očigledno igrac koji nedisciplinovan. Prebačen je bio u Milan Futuro , jer je kasnio na treninge a i vjerovatno i iz tog razloga nije išao na tekme protiv Chelsea i Leedsa, tako da je sve jasno. Pojavljuje se i Roma kao klub koji se zanima za njega. Samo da ne naprave neku trampu (Jimenez - Cristante/Pelegrini) ne dao Bog.
Takodjer, Moretto pise da se Roma zanima i za Gimeneza, ali sad za sad nista ozbiljno. Kada bi došlo do toga, možda trampa Gimenez/ Dovbyk
Takodjer, Moretto pise da se Roma zanima i za Gimeneza, ali sad za sad nista ozbiljno. Kada bi došlo do toga, možda trampa Gimenez/ Dovbyk
Čitao sam i ja u vezi tih kašnjenja. Vidi se da mali ima propuh u glavi. U prvoj tekmi lik napravi običan faul nad njim, on se okreće prema sudiji i grana rukama,a rezultat je nepotreban žuti karton.
Il Club più titolato al mondo!
Ode beli i Chuk. Dobru lovu su uzeli ovo ljeto. Sramota je sta uradise i koliko malo potrosise.Chukwueze to Fulham is a deal worth a total of €25M. Fulham and Milan are in constant contact to define the deal
Prodade sei Okafor, niko ni ne pomislja da tu lovu ulozi i dovede novof igraca.
Fuuuj smece kapitalisticko
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Lagano ali sigurno nam dokazuju i pokazuju koji su im ciljevi. Ludi smo bili ako smo mislili (a jesmo) da ce sav zarađeni novac utrošiti, jer ko ce onda nadoknaditi minuse negiranjem Lige prvaka. Nece to sigurno Cardinale dati, a pogotovo nakon potrošenih 50 ak mil u Januaru. Tako da ce biti u plusu 100 mil eura ako se ostvare svi bonusi trenutačnih prodaja a i ako prodaju Musaha i Cukua. Ici ce to na kraju preko 200 mil. Ako potroše jos 30 -40 mil do kraja trebamo se nogama u guzove udarati.milanist je napisao/la: ↑27 avg 2025, 11:54Ode beli i Chuk. Dobru lovu su uzeli ovo ljeto. Sramota je sta uradise i koliko malo potrosise.Chukwueze to Fulham is a deal worth a total of €25M. Fulham and Milan are in constant contact to define the deal
Ma znalo se to i prije dvije godine kako ce se stvari kretati. Samo sto su neki bili naivni pa trazili da svi budemo optimisti a ne pesimisti 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Pominje se opet Comuzzo, a kao alternativa njemu Demiral.
Nek dodje ovaj drugi, pa da ga syebemo skroz da zavrsi u Lecceu, kao Morata sto je propao. Ima onaj derpe da se objesi

Nek dodje ovaj drugi, pa da ga syebemo skroz da zavrsi u Lecceu, kao Morata sto je propao. Ima onaj derpe da se objesi
Bar jedna dobra u moru loših : Komplikuju se pregovori sa plavušana Hardera iz Sportinga. Velike su šanse da propadne transfer. Žali Bože izgubljenih par dana, kao i sa Bonifaceom.
Opet ponavljam, kao i kod Bonifacea. Ne bi me začudilo da sve redom napadace minira Alegri a sve zbog Vlahovica
Opet ponavljam, kao i kod Bonifacea. Ne bi me začudilo da sve redom napadace minira Alegri a sve zbog Vlahovica
Al kakva konfuzija majko mila. Odmah su izabrali trenera i umjesto da odmah na početku mercata posloze odbranu, jer nam je to najslabija tačka, par dana pred kraj mercata odbrana ako ne i slabija, a vrijeme moraju gubiti na kupovinu napadača jer su sve rasputili.
Kad nam na kraju bude špica Breel Embolo 

Ja bi bio zadovoljan s Jovicem samo da su odbranu pojačali
Harder to Milan have been hit by some complications and surprisingly the deal should be off. New contacts are expected in the coming hours but there is pessimism about the deal

Većina tvrdi da ide all in na Vlahovica. Longo prenosi da su su mu ponudili 4.godisnji ugovor , plata 6 mil eura. Licno sumnjam da ce srezati 50% primanja, da predje kod nas bez Lige prvaka. Dok mu je i u Juventusu ista šansa (sad za sad) da igra prvu postavu kao i kod nas
Zar se ne bi trebao trener pitat oko pojačanja a ne da mu neko dovodi neke koji mu ne pašu?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Realno, ja se ne sjećam da ste ikad više potrošili, koliko ste novih igrača doveli 7-8?milanist je napisao/la: ↑27 avg 2025, 11:54Ode beli i Chuk. Dobru lovu su uzeli ovo ljeto. Sramota je sta uradise i koliko malo potrosise.Chukwueze to Fulham is a deal worth a total of €25M. Fulham and Milan are in constant contact to define the deal
Samo ste fulili po meni sa Ričijem i Jašarijem, realno srednja žalost igrači, ne donose značajnu prevagu na terenu
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Nije ti baš dobro poređenje, kad je Sučić potpisivao za Inter Chivu je trenirao Parmu. Kad je postao naš trener imao želju da dovede svoje dojučerašnje igrače Bonnyja i Leonija, prvu želju mu ispunili (iako je bio poskup) a drugu su pokušali ali jbg Parma previše tražila (40 mil za igrača koji je imao pola dobre sezone je bilo previše za naše finansije).
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Druze loše ti pratis Milan. U Eri Kineza potrošenih 200 mil, onda sezona 23/25 potrošenih preko 130 mil eura. Da dalje ne nabrajam 6-7 igraca za sada, a potrošenih 110 mil. Prostor računicom prosjek 15 ak mil po igraču. Ako oduzmemo 1/3 Jasharijevog transfera to je jos mizernije po igraču.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 20:05Realno, ja se ne sjećam da ste ikad više potrošili, koliko ste novih igrača doveli 7-8?milanist je napisao/la: ↑27 avg 2025, 11:54Ode beli i Chuk. Dobru lovu su uzeli ovo ljeto. Sramota je sta uradise i koliko malo potrosise.Chukwueze to Fulham is a deal worth a total of €25M. Fulham and Milan are in constant contact to define the deal
Samo ste fulili po meni sa Ričijem i Jašarijem, realno srednja žalost igrači, ne donose značajnu prevagu na terenu