Bice prevodjenja lopte, uzimanja glupih trojki i fulanja zicera.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Bice prevodjenja lopte, uzimanja glupih trojki i fulanja zicera.
Nurkićevo glumljenje Duranta bi nas opet moglo ozbiljno koštati.Masqareda je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:52Bice prevodjenja lopte, uzimanja glupih trojki i fulanja zicera.![]()
Ja mislim da se svi slažemo da Nurk bude na nekih 15-ak ppg i nekih 7 rpg ali da ne bude oni njegovih glupih poteza (znamo svi na šta mislim) a ovo manje poena rasporedimo jednako svakom igraču.TripleThreat je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:26Sposoban je Nurk još za takvih partija, samo da bude glava u utakmici u svakoj![]()
Zakleo bi se da je ovaj u sredini Shengelia
Drape je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:51Reprezentacija igrača koji su mogli više. Nurkić je trebao biti top5 centar u NBA 10 godina. Igrači sa manje talenta od Atića imaju 50 miliona dolara na računu od košarke. Lazić je bolji od 50 igrača u Euroligi. Realnost je da Nurkića uzimaju samo timovi koji žele da gube, da je Atić ubacivao 6 poena u slabašnom Breoganu, da Lazić igra samo tri na tri ali mi znamo da u svima njima čuči bolji igrač od toga.
lako je biti Talenat u 15 godiniDrape je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:51Reprezentacija igrača koji su mogli više. Nurkić je trebao biti top5 centar u NBA 10 godina. Igrači sa manje talenta od Atića imaju 50 miliona dolara na računu od košarke. Lazić je bolji od 50 igrača u Euroligi. Realnost je da Nurkića uzimaju samo timovi koji žele da gube, da je Atić ubacivao 6 poena u slabašnom Breoganu, da Lazić igra samo tri na tri ali mi znamo da u svima njima čuči bolji igrač od toga.
Gledajuci po imenima kvalitetniji od nas taman da su nam tu Dzanan i Xavier.
BenjooJutub je napisao/la: ↑27 avg 2025, 08:37Ima li neko provjerenu informaciju radi li Edin Avdić prenos na FTV ili će oni imati svoje komentatore?
I otisao je mislim sa reprezentacijom Srbije u Rigu.juka55 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 08:45BenjooJutub je napisao/la: ↑27 avg 2025, 08:37Ima li neko provjerenu informaciju radi li Edin Avdić prenos na FTV ili će oni imati svoje komentatore?
Arena sport je u pitanju...
Nije... Na Kipru je sa našom reprezentacijom. Radio je sinoć intervju sa Nurkićem, danas će biti objavljen.žKaunas je napisao/la: ↑27 avg 2025, 08:51I otisao je mislim sa reprezentacijom Srbije u Rigu.juka55 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 08:45BenjooJutub je napisao/la: ↑27 avg 2025, 08:37Ima li neko provjerenu informaciju radi li Edin Avdić prenos na FTV ili će oni imati svoje komentatore?
nije nije, na kipru je svo vrijemeKaunas je napisao/la: ↑27 avg 2025, 08:51I otisao je mislim sa reprezentacijom Srbije u Rigu.juka55 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 08:45BenjooJutub je napisao/la: ↑27 avg 2025, 08:37Ima li neko provjerenu informaciju radi li Edin Avdić prenos na FTV ili će oni imati svoje komentatore?
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 11 gostiju.