Nije uopste problem sto su “žensko”gh0stHZ je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:04Raja evo iz ličnog iskustva, gdje žensko administraciju radi, a ne poznaje tematiku (u ovom slučaju fudbal), ta firma (klub) je najebala. Brzo smo zaboravili njihove ispade sa trofejem, pavlakama po kancelariji i slično. Snimci onih retardiranih smijanja i glupiranja. Evo kad je mrsko šta smisleno postaviti, po AI vrtiš tekstove… treba to nogom nabit sutra.
Kako kod nas, tako evo i na zapdu.
Problem je sto vode klub kao trafiku, e-novine, turističku agenciju.
Uopste ne kontaju da klub nije to. Ove motivacione poruke i ta sranja možeš samo vidjeti od HR (izmišljena funkcija) , u nekim polupanim firmicama gdje je vlasnik većinom u drugoj državi, a ovdje dao firmu da mu vidi neki lokalni uvlakač.
Mislim tretiraju nas ljudi ko konzumente a to je sve sto ne trebaš raditi kad vodiš Fudbalski klub. Nisam ja 15 km za kartu , 300 Fan Shop, ja sam čovjek koji od 6. godine života dolazi na Koševo i jedina konstanta u mom životu i nešto sto je najdugovječnije je FK Sarajevo. Prema Sarajevu planiram godišnje, vikende, organizujem porodična okupljanja, pomjeram obaveze, uzimam slobodne dane, ne daje meni to neka posebna prava , to je moj izbor, ali nisam došao cigare da kupim pa ima-nema biće kad bude, ima druga trafika. Ili sam došao aranžman da uplatim pa gledaš da mi prodaš 3 Ko 5 zvjezdica. I ne moram doći vise nikad.
Ne bole me ni rezultati kao prazno Koševo i kao činjenica da su otjerali neke ljude koji su tu 20-30-40 godina i ohladili od kluba. Biće klub i poslije njih.
Rade sve da se svedemo na ništa. Da nema nikakve povezanosti, emocije, niceg. To im ja zamjeram. Je li ona lezbejka, **** , transgender , lgbtqabvgde , šta me boli briga.
Još me vise boli sto su Čala, Krste, Husref u tom kolu.