FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Raja evo iz ličnog iskustva, gdje žensko administraciju radi, a ne poznaje tematiku (u ovom slučaju fudbal), ta firma (klub) je najebala. Brzo smo zaboravili njihove ispade sa trofejem, pavlakama po kancelariji i slično. Snimci onih retardiranih smijanja i glupiranja. Evo kad je mrsko šta smisleno postaviti, po AI vrtiš tekstove… treba to nogom nabit sutra.
Kako kod nas, tako evo i na zapdu.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
- luckystrike
- Kontakt:
Pazi šta pričaš mog'o bi ti jedan kloc reći da si glup.gh0stHZ je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:04Raja evo iz ličnog iskustva, gdje žensko administraciju radi, a ne poznaje tematiku (u ovom slučaju fudbal), ta firma (klub) je najebala. Brzo smo zaboravili njihove ispade sa trofejem, pavlakama po kancelariji i slično. Snimci onih retardiranih smijanja i glupiranja. Evo kad je mrsko šta smisleno postaviti, po AI vrtiš tekstove… treba to nogom nabit sutra.
šta šta je, je*em ti
Sta mislite sto se horde prave lude da ajla nije u klubu?
Zasto Horde ne prozivaju zene i Ismira u klubu?
Zasto Horde nijednom parolom nisu pozvale na ovo stanje u klubu?
2+2
Zasto Horde ne prozivaju zene i Ismira u klubu?
Zasto Horde nijednom parolom nisu pozvale na ovo stanje u klubu?
2+2
-
- Kontakt:
Ja budem ljut i razocaran 2 dana. A sad vec priprema za petak , svi na kosevo , jbt ga
. Vamos Rajvosa.

Znaš kako kažu, mišljenje je k’o i guzica, svako ga ima. Kako i ja ovo gore, tako i taj klocluckystrike je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:07Pazi šta pričaš mog'o bi ti jedan kloc reći da si glup.gh0stHZ je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:04Raja evo iz ličnog iskustva, gdje žensko administraciju radi, a ne poznaje tematiku (u ovom slučaju fudbal), ta firma (klub) je najebala. Brzo smo zaboravili njihove ispade sa trofejem, pavlakama po kancelariji i slično. Snimci onih retardiranih smijanja i glupiranja. Evo kad je mrsko šta smisleno postaviti, po AI vrtiš tekstove… treba to nogom nabit sutra.

I na kraju svijeta, tebe bodriti.
- luckystrike
- Kontakt:
Muški šovinizamgh0stHZ je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:24Znaš kako kažu, mišljenje je k’o i guzica, svako ga ima. Kako i ja ovo gore, tako i taj klocluckystrike je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:07Pazi šta pričaš mog'o bi ti jedan kloc reći da si glup.gh0stHZ je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:04Raja evo iz ličnog iskustva, gdje žensko administraciju radi, a ne poznaje tematiku (u ovom slučaju fudbal), ta firma (klub) je najebala. Brzo smo zaboravili njihove ispade sa trofejem, pavlakama po kancelariji i slično. Snimci onih retardiranih smijanja i glupiranja. Evo kad je mrsko šta smisleno postaviti, po AI vrtiš tekstove… treba to nogom nabit sutra.
Kako kod nas, tako evo i na zapdu.. Ali činjenica je da otkad su tu, mi potencijal ne koristimo maksimalno i totalni je javašluk u medijima.

šta šta je, je*em ti
Yebo lošu igru, tekma se ne propuštabordobijeli je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:24Ja budem ljut i razocaran 2 dana. A sad vec priprema za petak , svi na kosevo , jbt ga. Vamos Rajvosa.

Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
-
- Kontakt:
Ma svakako sve to treba protjerati, medjutim to za pavlaku postalo istina kad se slaze 300 puta,Soja se izvinuo i rekao da je to on stavio.gh0stHZ je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:24Znaš kako kažu, mišljenje je k’o i guzica, svako ga ima. Kako i ja ovo gore, tako i taj klocluckystrike je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:07Pazi šta pričaš mog'o bi ti jedan kloc reći da si glup.gh0stHZ je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:04Raja evo iz ličnog iskustva, gdje žensko administraciju radi, a ne poznaje tematiku (u ovom slučaju fudbal), ta firma (klub) je najebala. Brzo smo zaboravili njihove ispade sa trofejem, pavlakama po kancelariji i slično. Snimci onih retardiranih smijanja i glupiranja. Evo kad je mrsko šta smisleno postaviti, po AI vrtiš tekstove… treba to nogom nabit sutra.
Kako kod nas, tako evo i na zapdu.. Ali činjenica je da otkad su tu, mi potencijal ne koristimo maksimalno i totalni je javašluk u medijima.
SVI NA KOŠEVO U PETAK!
U ovoj situaciji je jako bitno pobjeđivati i skupljati bodove! Neka riješe šta imaju da riješe igrači i uprava, ali na terenu to mora biti bolje! Husref ako je pametan shvatit će da Ristovski nije štoper, kao što Kuprešak nije bek. Oživit što prije Turdu i razmislit o lijevom beku. Cimirot i Jata moraju igrati od prve minute zajedno, jer ako Guli neće da pogađa, nećemo imat rezultata. Ili ga prodat ili stavit Mlinarića lijevo, a u špic Turkeša!
-
- Kontakt:
Ma **** ovaj forum,treba napraviti kao 2008 hz ,fks nije bitno.Al tad si mogao biti tu,samo po preporuci.Ovako svako pise i lupa gluposti.
Recept za uspjeh ;
- Adis Baoli u lozi, i da mu se sto cesce pusi ku.rac
- Numanovicka na klupi
- Analiticar koji 11 godina nije bio na Kosevu
- Kapitenska traka liku koji prica ruski...
Petak, svi na Kosevo, igra FK HusrefMusemic - Rudar P.
- Adis Baoli u lozi, i da mu se sto cesce pusi ku.rac
- Numanovicka na klupi
- Analiticar koji 11 godina nije bio na Kosevu
- Kapitenska traka liku koji prica ruski...
Petak, svi na Kosevo, igra FK HusrefMusemic - Rudar P.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ja ne znam smeta li jos nekome kapitenska traka ili samo meni. Mislim da kapitensku treba dobiti Ljaljic, Ristovski ili Beganovic(vise prva dvojica). Kapiten treba da prica sa sudijom/svađa na nasem jeziku. Ne moze Guli prici gigovicu i objasnjavat na svom engleskom kojeg gigovic ne razumije i obratno. Kapiten treba biti neko sa autoritetom i da nije bas svejedno sudiji kada prica sa njim. Imam osjecaj da Gulija samo "marsnu" u fazonu pricaj nekom drugom. Ono sto je Vehabovic uradio protiv zelje, Guli ne zna ni 20%. Ista greska kada je Celik bio kapiten, ko ce dijete ozbiljno shvatiti. Ta teorija da ce vrijediti vise ako je kapiten cisto sumljam. Nadam se da ce strucnjaci u klubu malo promisliti o ovome, jer mirvah cisto sumljam da misli na to moze li i kako moze kapiten pricati sa sudijom. Ja da sam Husref dao bi kapitensku Ljaljicu ili Ristovskom pa nek pricaju sa sudijom. Jos jedan detalj ne znam jesam li ja to "istripovao" sada u banja luci ne znam pri kojem rezultatu, kada su oborili Ljaljica blizu 16 metara, pa smo imali slobodnjak sa 25m(ne sjecam se tacno), ubjeđen sam da je bilo koji drugi igrac pao osim Ljaljica da ne bi svirao faul.
-
- Kontakt:
Ljudi su od svega u klubu pa i od kapitenske trake napravili sprdnju
TO NIJE SREDSTVO ZA PRODAJU
Kapiten u FKS mora biti Ljajic ili Cimirot.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Najveca je prevara i laz da kapitenska traka prodaje igraca. Ne znam sto ljudi koji vode nase klubove (to i ovdje i u regiji mnogi rade) u to vjeruju. Mislim nece odmoci ali mozda pomogne 5% da se proda. Ne vrijedi. Guliashvilija ce prodati njegovi nastupi prvenstveno ne sta ima oko ruke ili koje boje mu je dres i kakvu frizuru ima.
Ne moze vala ni Adem !
1. Tek dosao
2. Boli ga q za klubom, doso duzme pare
3. Nako mi ko slina nekakav nema autoritet
4. Sandze nisu neki ljudi
1. Tek dosao
2. Boli ga q za klubom, doso duzme pare
3. Nako mi ko slina nekakav nema autoritet
4. Sandze nisu neki ljudi
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Cimirota sam totalno zaboravio, njemu bi odma dao traku. To je tip igraca koji MORA biti kapiten i koji zna da ta traka ima neku tezinu(koju je zadnjih 5 godina izgubila).NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 avg 2025, 00:31Ljudi su od svega u klubu pa i od kapitenske trake napravili sprdnju