FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

gh0stHZ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la gh0stHZ » 26 avg 2025, 22:04

Raja evo iz ličnog iskustva, gdje žensko administraciju radi, a ne poznaje tematiku (u ovom slučaju fudbal), ta firma (klub) je najebala. Brzo smo zaboravili njihove ispade sa trofejem, pavlakama po kancelariji i slično. Snimci onih retardiranih smijanja i glupiranja. Evo kad je mrsko šta smisleno postaviti, po AI vrtiš tekstove… treba to nogom nabit sutra.

Kako kod nas, tako evo i na zapdu.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 26 avg 2025, 22:07

gh0stHZ je napisao/la:
26 avg 2025, 22:04
Raja evo iz ličnog iskustva, gdje žensko administraciju radi, a ne poznaje tematiku (u ovom slučaju fudbal), ta firma (klub) je najebala. Brzo smo zaboravili njihove ispade sa trofejem, pavlakama po kancelariji i slično. Snimci onih retardiranih smijanja i glupiranja. Evo kad je mrsko šta smisleno postaviti, po AI vrtiš tekstove… treba to nogom nabit sutra.

Pazi šta pričaš mog'o bi ti jedan kloc reći da si glup.
šta šta je, je*em ti

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 26 avg 2025, 22:08

Sta mislite sto se horde prave lude da ajla nije u klubu?
Zasto Horde ne prozivaju zene i Ismira u klubu?
Zasto Horde nijednom parolom nisu pozvale na ovo stanje u klubu?

2+2

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 avg 2025, 22:24

Ja budem ljut i razocaran 2 dana. A sad vec priprema za petak , svi na kosevo , jbt ga :D . Vamos Rajvosa.

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 26 avg 2025, 22:24

luckystrike je napisao/la:
26 avg 2025, 22:07
gh0stHZ je napisao/la:

Znaš kako kažu, mišljenje je k’o i guzica, svako ga ima. Kako i ja ovo gore, tako i taj kloc :urnebes: . Ali činjenica je da otkad su tu, mi potencijal ne koristimo maksimalno i totalni je javašluk u medijima.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 26 avg 2025, 22:27

gh0stHZ je napisao/la:
26 avg 2025, 22:24
gh0stHZ je napisao/la:

Znaš kako kažu, mišljenje je k’o i guzica, svako ga ima. Kako i ja ovo gore, tako i taj kloc :urnebes: . Ali činjenica je da otkad su tu, mi potencijal ne koristimo maksimalno i totalni je javašluk u medijima.
Muški šovinizam :puke:
šta šta je, je*em ti

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 26 avg 2025, 22:35

bordobijeli je napisao/la:
Ja budem ljut i razocaran 2 dana. A sad vec priprema za petak , svi na kosevo , jbt ga :D . Vamos Rajvosa.
Yebo lošu igru, tekma se ne propušta :opaopa:
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 26 avg 2025, 22:39

gh0stHZ je napisao/la:
gh0stHZ je napisao/la:

Ma svakako sve to treba protjerati, medjutim to za pavlaku postalo istina kad se slaze 300 puta,Soja se izvinuo i rekao da je to on stavio.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 26 avg 2025, 22:41

SVI NA KOŠEVO U PETAK!

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 26 avg 2025, 23:16

U ovoj situaciji je jako bitno pobjeđivati i skupljati bodove! Neka riješe šta imaju da riješe igrači i uprava, ali na terenu to mora biti bolje! Husref ako je pametan shvatit će da Ristovski nije štoper, kao što Kuprešak nije bek. Oživit što prije Turdu i razmislit o lijevom beku. Cimirot i Jata moraju igrati od prve minute zajedno, jer ako Guli neće da pogađa, nećemo imat rezultata. Ili ga prodat ili stavit Mlinarića lijevo, a u špic Turkeša!

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 26 avg 2025, 23:19

Ma **** ovaj forum,treba napraviti kao 2008 hz ,fks nije bitno.Al tad si mogao biti tu,samo po preporuci.Ovako svako pise i lupa gluposti.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 26 avg 2025, 23:38

Recept za uspjeh ;
- Adis Baoli u lozi, i da mu se sto cesce pusi ku.rac
- Numanovicka na klupi
- Analiticar koji 11 godina nije bio na Kosevu
- Kapitenska traka liku koji prica ruski...

Petak, svi na Kosevo, igra FK HusrefMusemic - Rudar P.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 27 avg 2025, 00:22

Ja ne znam smeta li jos nekome kapitenska traka ili samo meni. Mislim da kapitensku treba dobiti Ljaljic, Ristovski ili Beganovic(vise prva dvojica). Kapiten treba da prica sa sudijom/svađa na nasem jeziku. Ne moze Guli prici gigovicu i objasnjavat na svom engleskom kojeg gigovic ne razumije i obratno. Kapiten treba biti neko sa autoritetom i da nije bas svejedno sudiji kada prica sa njim. Imam osjecaj da Gulija samo "marsnu" u fazonu pricaj nekom drugom. Ono sto je Vehabovic uradio protiv zelje, Guli ne zna ni 20%. Ista greska kada je Celik bio kapiten, ko ce dijete ozbiljno shvatiti. Ta teorija da ce vrijediti vise ako je kapiten cisto sumljam. Nadam se da ce strucnjaci u klubu malo promisliti o ovome, jer mirvah cisto sumljam da misli na to moze li i kako moze kapiten pricati sa sudijom. Ja da sam Husref dao bi kapitensku Ljaljicu ili Ristovskom pa nek pricaju sa sudijom. Jos jedan detalj ne znam jesam li ja to "istripovao" sada u banja luci ne znam pri kojem rezultatu, kada su oborili Ljaljica blizu 16 metara, pa smo imali slobodnjak sa 25m(ne sjecam se tacno), ubjeđen sam da je bilo koji drugi igrac pao osim Ljaljica da ne bi svirao faul.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 avg 2025, 00:31

Ljudi su od svega u klubu pa i od kapitenske trake napravili sprdnju
TO NIJE SREDSTVO ZA PRODAJU

Kapiten u FKS mora biti Ljajic ili Cimirot.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 27 avg 2025, 00:36

Najveca je prevara i laz da kapitenska traka prodaje igraca. Ne znam sto ljudi koji vode nase klubove (to i ovdje i u regiji mnogi rade) u to vjeruju. Mislim nece odmoci ali mozda pomogne 5% da se proda. Ne vrijedi. Guliashvilija ce prodati njegovi nastupi prvenstveno ne sta ima oko ruke ili koje boje mu je dres i kakvu frizuru ima.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 27 avg 2025, 00:53

Ne moze vala ni Adem !
1. Tek dosao
2. Boli ga q za klubom, doso duzme pare
3. Nako mi ko slina nekakav nema autoritet
4. Sandze nisu neki ljudi
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 27 avg 2025, 01:03

NajvecaRadosti je napisao/la:
27 avg 2025, 00:31
Ljudi su od svega u klubu pa i od kapitenske trake napravili sprdnju
TO NIJE SREDSTVO ZA PRODAJU

Kapiten u FKS mora biti Ljajic ili Cimirot.
Cimirota sam totalno zaboravio, njemu bi odma dao traku. To je tip igraca koji MORA biti kapiten i koji zna da ta traka ima neku tezinu(koju je zadnjih 5 godina izgubila).

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 27 avg 2025, 06:22

KarlMarx je napisao/la:
26 avg 2025, 23:16
U ovoj situaciji je jako bitno pobjeđivati i skupljati bodove! Neka riješe šta imaju da riješe igrači i uprava, ali na terenu to mora biti bolje! Husref ako je pametan shvatit će da Ristovski nije štoper, kao što Kuprešak nije bek. Oživit što prije Turdu i razmislit o lijevom beku. Cimirot i Jata moraju igrati od prve minute zajedno, jer ako Guli neće da pogađa, nećemo imat rezultata. Ili ga prodat ili stavit Mlinarića lijevo, a u špic Turkeša!
Jovic je u kriminalnoj formi ali on moze fino odigrati tog lijevog beka i sa njim dobijas u fazi odbrane tog treceg stopera ako ce se tada Turda i Ristovski komotnije osjećati. Ispred njega na krilo mozes staviti Kupresaka, a Gulija pomjeriti u napad ako se ne proda. Mujkic kada se oporavi je isto kvalitetna opcija. Pricamo o našoj ligi i to treba da nam je fokus, a mastanje o Evropi se za čas rasprši jer je gotovo nemoguće kroz KL završiti u grupama.
Mi nikada odustati necemo...

pitar
Kontakt:

Post Postao/la pitar » 27 avg 2025, 07:31

H8Z7 je napisao/la:
26 avg 2025, 19:52
Brod zvani FK Sarajevo ide rutom Titanika.
Ma jel Bogati, jel to neka nova misao dana? jesi se je sam sjetio ili su ti pomogli ovi iz kluba?
Trebao si možda probati sa Mi smo nepotopljivi, mi smo kao Titanik možda bi tvoja mudrost bila na nekom većem nivou.
Momčino, FK Sarajevo je plovilo po mnogo gorim rutama nego Titanik pa nikad još nije potonulo i budi siguran da nikad neće, uvijek će biti nas koji smo i koji ćemo ga spašavati bez obzira ko je "kapetan" i "posada" na na njemu a vi miševi koji bježite na prvu poplavu nadam se da se nikada nećete ni vratiti i da ćete ostati u svojim rupama.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..

AvannGardaa46

Post Postao/la AvannGardaa46 » 27 avg 2025, 07:43

Lakoste je napisao/la:
26 avg 2025, 22:08
Sta mislite sto se horde prave lude da ajla nije u klubu?
Zasto Horde ne prozivaju zene i Ismira u klubu?
Zasto Horde nijednom parolom nisu pozvale na ovo stanje u klubu?

2+2
Haj ba skini se s qrc više Hordama, šta si zapeo za momke..
Kome da se bore Hz, šta god uradi grupa ceka se da se popljuje sve, prošli put kad se objavilo za kup, prvi si popljuvo saopštenje i još licemjerno sad prizivaš grupu da rješava probleme svih nas...
Uostalom ko ce to stat uz Horde, vi što pljujete sve, ili one što uprkos bojkotu influenser kupi besplatnim ulazom, ili oni treci što bi qrac popušiilli mirvicu samo nek dovodi zvucna imena..
Kako ste tad govorili njihovo(hz) je da pruzaju podrsku, kupuju u shopu i tjt..
Cuj ono bi da mu momci popuše kazne i prijave, i da se pucaju sa mirvicevim gerilama po gradu, a da ono daje podršku preko foruma...

A tebi ako je do matematike, saberi zašto klub nije nastavio borbu protiv saveza??
Zašto Mirvic ne želi zaštititi svoju investiciju?
Zašto ne želi otpustiti qrve iz administracije?
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Haksss, MNON, mosarajvosa83, r3m1 i 31 gost.