Smutnje i nemira nam najmanje treba sad.Mnogima pase ovaka situacija gdje se plasiraju neprovjerene i neistinite informacije.Ja sam prvi piso sinoc,al et samo malo logicno da razmislimo dal je iko vidio taj mejl sto je doso ako je uopste i doso?Puno puta sam ja povjerovo ljudima sve na nevidjeno al sve kasnije nadodje.Mirise mi da je bacena koska da se skrene paznja sa zlostavljaca a usput su to pogurali ovi sto opstruisu i cekaju svoju priliku da udju u klub.Nemora znacit da sam upravu,al sve upucuje na takav razvoj situacie.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Rodjeni su pitarske picke!
Evo ga na radio.sarajevo iskocio, ocekivano 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Uvijek Radio Sarajevo i tako godinama. Meni je najjace bilo kad im je dao da objave pjesmu sto je neko napisao o njemu:
- svrakino1921
- Kontakt:
Koliko ljudi u Skupštini kontroliše Misimović?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
I trk Cvetanovskog kod ponistenog gola.
Cak mi je bolji trk od Cvetanovskog,jer 90% igraca ne bi ispratilo u onoj situaciji,jer je vinisijus trcao 1 na 1 sa golmanom.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Pjesnik je bio izuzetno nadahnut i inspirisan, mora se priznati.
Čisti perfekcionizam...
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ovo bi mogo samo Sidran bit.
Rahmet mu duši.
Autor je jedan eminenti forumas sa drugog foruma.
Grob te yebo kakav pacenik i ludjak je bio predsjednik Zelje..Vec je rečeno da su on i njegovi pusikurci glavni u rusenju investitora putem članova skupštine i Almira spazio.
Samo se nadam da uprkos svim postovima koji su bili jucer/prekjucer, da se u konacnici nije skrenulo sa puta prema strateskom partneru.1921boy je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:10Smutnje i nemira nam najmanje treba sad.Mnogima pase ovaka situacija gdje se plasiraju neprovjerene i neistinite informacije.Ja sam prvi piso sinoc,al et samo malo logicno da razmislimo dal je iko vidio taj mejl sto je doso ako je uopste i doso?Puno puta sam ja povjerovo ljudima sve na nevidjeno al sve kasnije nadodje.Mirise mi da je bacena koska da se skrene paznja sa zlostavljaca a usput su to pogurali ovi sto opstruisu i cekaju svoju priliku da udju u klub.Nemora znacit da sam upravu,al sve upucuje na takav razvoj situacie.
Rekao bi da se navijaci individualno cak i bez neke organizacije trebaju pojaviti prije skupstine i vrsiti pritisak da to prodje kako treba. Nista na svijetu nije poklonjeno, a pogotovo ne sloboda.
Svi clanovi Kluba imaju pravo da znaju sta se desava na sjednicama skupstine i ko je donio koju odluku. Izbor da se nesto ne objelodani vazda dovodi do neceg nepravilnog ili ilegalnog.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma evo iskreno meni je ovo sve šuhveli, čim se raja malo drmnula, usrećila (ne)očekivano, kad smo svi stali uz klub, kad smo konačno u ponedjeljak s osmijehom krenuli na posao, ni 24h nisu mogla proći, da ne izbije neka priča,koja će skrenuti priču sa pozitivnih na negativne stvari.
Ja bih da se vratim na fudbal, srce mi zatitra kad vidim Želju prvog iako je tek 5.kolo.
Eventualnom pobjedom protiv Sloge,koja nam nikako ne leži, napravila bi se havarija oduševljenja na reprezentativnoj pauzi pred utakmicu sa mafijaškim klubom iz Banja Luke.
Nadam se da će ovo konačno biti Šošićev comeback i da će nam on donijeti bodove.
Potreban nam je neopisivo.
Ne bih ništa puno mijenjao i rotirao u odnosu na Zrinjski, pogotovo ako Seedorf,Boljević,Troupe nisu potpuno spremni, već bi postavio sličnu postavku, prepustio loptu protivniku, i igrat opet na tranziciju gdje Cveta i Vini imaju najviše prostora da iskoriste svoje najveće kvalitete, a to je brzina u odnosu na protivničke defanzivne igrače.
Ako budemo opet čvrsti u odbrani, ako nas sudija ne bude previše klao, vjerujem da možemo upisati i treću pobjedu rezultatom 0:1
Ja bih da se vratim na fudbal, srce mi zatitra kad vidim Želju prvog iako je tek 5.kolo.
Eventualnom pobjedom protiv Sloge,koja nam nikako ne leži, napravila bi se havarija oduševljenja na reprezentativnoj pauzi pred utakmicu sa mafijaškim klubom iz Banja Luke.
Nadam se da će ovo konačno biti Šošićev comeback i da će nam on donijeti bodove.
Potreban nam je neopisivo.
Ne bih ništa puno mijenjao i rotirao u odnosu na Zrinjski, pogotovo ako Seedorf,Boljević,Troupe nisu potpuno spremni, već bi postavio sličnu postavku, prepustio loptu protivniku, i igrat opet na tranziciju gdje Cveta i Vini imaju najviše prostora da iskoriste svoje najveće kvalitete, a to je brzina u odnosu na protivničke defanzivne igrače.
Ako budemo opet čvrsti u odbrani, ako nas sudija ne bude previše klao, vjerujem da možemo upisati i treću pobjedu rezultatom 0:1
Slogu bi trebalo uvući u što brži ritam pošto oni vole kad se utakmica umrtvi. Dosta šuteva van 16 metara i okomito sa krila u dribling. Djeluje mi da slabo brane šuteve sa distance i da slabo zatvaraju okomita krila.
Edit : ne smiju se gubiti lopte a sredini terena.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Kontam koje ce rjesenje odabrati da ih izvuku vani u slucaju da se sloga povuce? Ko da gledam da ce ici lepeza gdje sa jednog boka prebacuju do stopera a ovi na drugog beka i eventualno iz te dosadne igre mogu cekati da neko od njihovih pogrijesi u presingu, mada su napad i veza preiskusni kod njih, imaju skoro svi preko trideset.Levin je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:07Slogu bi trebalo uvući u što brži ritam pošto oni vole kad se utakmica umrtvi. Dosta šuteva van 16 metara i okomito sa krila u dribling. Djeluje mi da slabo brane šuteve sa distance i da slabo zatvaraju okomita krila.
Po meni bas sad ne treba da sutimo i ne treba pustiti da sve prodje ispod radara i da se sutradan probudimo sa jos jednin propalim pokusajem da se sklopi partnerstvo s nekim ko ima kesavalPacidoroP je napisao/la: ↑26 avg 2025, 22:01Ma evo iskreno meni je ovo sve šuhveli, čim se raja malo drmnula, usrećila (ne)očekivano, kad smo svi stali uz klub, kad smo konačno u ponedjeljak s osmijehom krenuli na posao, ni 24h nisu mogla proći, da ne izbije neka priča,koja će skrenuti priču sa pozitivnih na negativne stvari.
…
Sjecam se ovoga. Nije bolest sve sto boli. Mozda bi trebala jedna zvanična taraba i za ovog hadziju.
Što se Sloge tiče, sredina Erik i Dan sa Pejicem se moze tuci sa njima a imat ce i u skoku presnost. U napadu isto na brze tranzicije igrati jer su im stoperi visoki, samim tim sporiji.
Rakic je odlična opcija za U21 i nadam se da moze nastaviti ovako. Još nema info ko se vraca od nasih i sutra bi za Marina trebalo biti da li ce mu smanjiti kaznu na 1 tekmu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 74 gosta.