I pored svega su dobri kakvi smo mi, neka nas j.bu samo.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑26 avg 2025, 19:11Sve dok je ovaj kriminalac i seljacina tu u zizi politicke javnosti nema nista ni od sporta prvenstveno fudbala.
Pa oni negiraju sudske presude,rade sve da ovu drzavu svedu na nivo nepodnosljivosti i bitisanja uopste.
Konstantno se traze belaji kako bi se odrzali gore.
Ocigledno da se liga pretvorila u politicki projekat i da politika vodi istu. To im je jedan od najbitnijih izvora finansiranja.
Beskrupulozno cine krivicna djela i ne mare sekunde za to,i sad ocekivati da oni nesto odrade posteno i puste da se igra normalno.
Utopija je ko uopste pomisli da ce se nesto promijeniti.
Onog momenta kad ga se konacno skloni ovaj krimos i diktator iz vlasti i kompletna garnitura ljudi koji su njegove sluge,moze se ocekivati neko ozdravljenje fudbala.
Uklanjanje ovog tumora je moguce jedino kad i ako se ova krimo-politicka vrhuska odstrani iz svih pora politickog zivota.
Pitanje svih pitanja dokle ovako misli i sta je krajnji cilj ovom Mirvicu?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Maroon1946
- Kontakt:
Predsjednik Komiteta za sudije i suđenje je Robert Žrilić, bivši direktor borca, ako kome šta nije bilo jasno.
-
- Kontakt:
Kako cemo se samo obrukati u petak sa posjetom,mogao bi i rekord pasti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Znaci da su oni istrcali kontru i zabili gol on bi eto vratio i ponistioFudo je napisao/la: ↑26 avg 2025, 17:44Kakvi lazivi covjece. Znaci i da je prosla lopta ispod nogu golmana borca i pri tome bio autogol, oni bi ga ponistili, jer kao nije imao kontrolu na lopti. Kako je onako fino vrati da je golman smiri, a bez kontrole, igrac borca hobotnica, lijepi mu se za nogu i kad odskace lopta. Lazovi izmisljaju pravila.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 17:34Evo javio se komotet za sudjenje,kazu sve regularno bilo hahhaha jbte dan sta ja pratim da me pored ociju prave idiotom,slobodno nek sjednu na teren i pdu u 5 ligu nema fajde ovo igrat.

Tako ti ga dodje
Na stranu sto se nasi blamiraju ali ovi vrijedjaju inteligenciju.Zasluzilo je jos neko auto da izgori
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 26 avg 2025, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
J.bavanje zdravog mozga.
https://www.transfermarkt.com/ermin-bic ... eler/51676
Da neprimamo u prosjeku po 3,4 gola na utakmicu, treba dovesti ovakav kalibar u odbranu. Da ih nebaca yebeni Hrelja na guzove, ko da je Neymar.
Da neprimamo u prosjeku po 3,4 gola na utakmicu, treba dovesti ovakav kalibar u odbranu. Da ih nebaca yebeni Hrelja na guzove, ko da je Neymar.
-
- Kontakt:
Svim silama se trude da posjeta bude što bijednija.Sami sebi smanjuju posjetu kao protiv Craiove.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:43Kako cemo se samo obrukati u petak sa posjetom,mogao bi i rekord pasti
Kad krenu kiše doće na svoje.
-
- Kontakt:
Ma ko hoce da dodje doci ce, ne moze me husref odvratiti od utakmice.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:43Kako cemo se samo obrukati u petak sa posjetom,mogao bi i rekord pasti
-
- Kontakt:
Ma kakav Husref rezultat je najmanji problem,to nikada nece odvratiti(barem mene i moju raju)rimljanin90 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:53Ma ko hoce da dodje doci ce, ne moze me husref odvratiti od utakmice.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:43Kako cemo se samo obrukati u petak sa posjetom,mogao bi i rekord pasti
Mislio sam na ove lakrdije i debilnu odluku oko cijena karata.Nerealno koliko raje smo izgubili zbog to dvoje a tek ce vidjeti.
Nazalost mi kao klub i navijaci nemamo i nikada nismo imali taj inat da nas dodje sad 10k i da ih isprozivamo.Vazda linijom lakseg otpora.Klub umjesto da to promjeni oni pogorsaju i onda me ovdje ubjedjuju da nije do sfk lezbaca.Ide u petak 1000-1500 bolesnika koji se jos nadaju i nesto ocekuju.
I ono malo 5-6k su uspjeli rastjerati.Od novembra kad krenu kise,minusi 2k necemo moci prebaciti izuzev derbija
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
_weella_ je napisao/la: ↑26 avg 2025, 18:19Dobar si ti momak ali izuzetno limitiran, jel tako?HyperOS je napisao/la: ↑26 avg 2025, 17:23Nemoj ti ziv bio nista garantovati._weella_ je napisao/la: ↑26 avg 2025, 10:44Garantujem da ćemo dobiti i Velež i Rudar i Široki, protiv Zrinje ćemo vidjeti kakvo će klanje biti, koji "frano jelić" će biti na dužnosti.
Ova ekipa ima kapacitet itekako i nekih 60ak minuta u Banja Luci je pokazalo da mi kad uzmemo loptu i igramo, nemoguće nas je limitirati da ne pravimo šanse.
Utegnuće se nazad već, samo dok se nađe dobitna kombinacija.
Posložiće se to, ako ništa da se više daje nego što se prima.
PS. Kažu da sa Franom Topićem nije gotova priča, da je to još uvijek itekako aktivno.
LP,
Ako je Mirvic tebe birao za radnika u klubu, boljeg nije mogao izabrati. Ali nemoj braniti neodbranjivo.
Neki dan ti rece da je sa B ekipom sve uredu, pa ispade da ce jedva i prijateljske utakmice igrati.
Ja rekao da je sve uredu sa B ekipom?
Pa normalno da je uredu sa pravno-regulativne strane.
Isto ko što je naš go za 2-2 po svim normama i pravilima fudbala i igre uredu, ali dodje komitet i kaže regularno poništen go, sve uredu.
E tako doðe savez 1-2-3 i kažu ne može Sarajevo B igrati Kantonalnu ligu, jer je to amaterska liga. Tumačenje pravila kako kome odgovara.
Da se ovdje igra normalno, sportski bez ikakvih uticaja i politickih igrica Sarajevo bi 10 godina zaredom bilo prvak sa ovim novcem ulaganjem i svim sto ide.
Ko god da je investitor, bio to Ismir, Ku*ac, Palac s ovim parama, smijurija.
To što moraš znat i bit sportski radnik, menadžer i lopov i ološ i kriminalac i prevarat i mahalac da bi došao do titule, to je sad drugi par cipela.

Opet se dozvoljava da ovdje pišu štrumfovi.
- luckystrike
- Kontakt:
Kako nas samo prave budalama, kao da je radio prijenos bio pa nismo ništa vidjeli svojim očima. Umirali zulumćari i njihovi pomagači u mukama najvećim akoBogda!
šta šta je, je*em ti
- napoleon72
- Kontakt:
Problem je sto Hrelja nije bacio Pejovica, nego dojucerasnjeg kapitena Dinama i najvece ime u ekipi nakon Ljajica.Lavcina je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:50https://www.transfermarkt.com/ermin-bic ... eler/51676
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
- Kontakt:
Meni isto Zekic ok bio . Al isto tako mislim da je bezz gazit po Husrefu nakon 2 utakmice . Meni je zalosnije sto mi svake sezone mjenjamo trenera u 2 klolu i onda vodi ekipu trener koji nje prosao pripreme s ekipom niti je selektirao ekipu. To nema veze s zdravim razumom.vedinjo98 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 18:50I rekao sam da je srz problema vizija. Medjutim, ovdje jos uvijek ima brdo ljudi koji padaju na jeftine populisticke poteze poput dovodjenja Husrefa za trenera. Pametnom dosta.bordobijeli je napisao/la: ↑26 avg 2025, 16:56Bilo je izmedju Husrefa 15 trenera pa niko nista ne napravi. Mozda nije uvijek problem u trenerima .vedinjo98 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 16:52
Srz problema nije u tome sto Husref ne zna. Problem je sto se on i doveo u vezu s nama u 2025. godini.
Covjek vise ne moze ni Igman da vodi, a mi bi njega kao trenera. Po vodjenju utakmice vidis da covjek ne zna sta radi. Ne samo izmjena Jatte. Covjek radi izmjenu vezni za krilo, gdje ulazi Djordjevic umjesto Kyeremeha.
Druga stvar, po ko zna koji put se pokazalo da njegove ekipe u vecini slucajeva nestanu s terena kad nemaju rezultat. Onda puste protivniku da ih do kraja napuni. Toliko najsramotnijih poraza u novijoj historiji nam je priredio. Ne vodis tamo neki klub, nego Sarajevo gdje nije svejedno kako i koliko izgubis.
Najbolji posljeratni trener je bio Zekic i to je cinjenica. Mirvic je nakon 100 losih poteza (ne samo dovodjenja trenera) napravio jedan dobar. S njim se vidio dugorocni plan i napredak. Sada nam valja ponovo gledati lutanja kluba i godine mucenja nakon niza losih odluka kojima si otjerao jednog od rijetkih ljudih s obrazom.
Čovjek se okliznuonapoleon72 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 21:36Problem je sto Hrelja nije bacio Pejovica, nego dojucerasnjeg kapitena Dinama i najvece ime u ekipi nakon Ljajica.Lavcina je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:50https://www.transfermarkt.com/ermin-bic ... eler/51676
- FKS -
-
- Kontakt:
Slazem se nije Hrelja loptu ni primio Ristovsko je se oklizno a svemu tome je predhodila prvo slab skok Kupresaka(koji je i na korneru zaspao uz stativu) pa onda amatersko vracanje lopte Paskalevafks74 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 21:52Čovjek se okliznuonapoleon72 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 21:36Problem je sto Hrelja nije bacio Pejovica, nego dojucerasnjeg kapitena Dinama i najvece ime u ekipi nakon Ljajica.Lavcina je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:50https://www.transfermarkt.com/ermin-bic ... eler/51676
-
- Kontakt:
Nemam snage da se smaram igracima,taktikama,Mirvicem pored ovog cirkusa,ludnice gdje te ponize sudje jem i onda te ubjedjuju da je sve ok i kritikuju ove smecarske medije. Daj jednu regularnu sezonu pa da sravnamo racune od Mirvica do igraca i rospija.luckystrike je napisao/la: ↑26 avg 2025, 21:31Kako nas samo prave budalama, kao da je radio prijenos bio pa nismo ništa vidjeli svojim očima. Umirali zulumćari i njihovi pomagači u mukama najvećim akoBogda!
Trenutno korisnika/ca: Fudo, Hajdeee, MNON, nedimmmm1337, Varijantas8 i 36 gostiju.