Ma dosta nam Crne Macke na nasoj strani, ostali nek guslaju zalopojke, boli nas qrac.JackW je napisao/la: ↑26 avg 2025, 18:42Za sve sem za navijače Liverpula, start Ryana Gravenberha je crvena karta.![]()
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
CPOJ
Koliko su skauzeri upropastili ovu temu, fakat nevjerovatno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja bas moram pohvalit redse. Osvajaju, ne kurce se mnogo. Jedino jay im pretjeruje s trolom, no njega kad izbacis bas su mi Ok. Cak mi je i onaj torres postao normalan.
Nedo Bog da topnici uzmu, ne bi mogli drugi doc na red na temi. Cast izuzetcima(marsal i slicni)
Nedo Bog da topnici uzmu, ne bi mogli drugi doc na red na temi. Cast izuzetcima(marsal i slicni)
Za nas bi bilo dobro da osvojimo ,mi ne znamo kako bi se ponasalisoxx je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:16Ja bas moram pohvalit redse. Osvajaju, ne kurce se mnogo. Jedino jay im pretjeruje s trolom, no njega kad izbacis bas su mi Ok. Cak mi je i onaj torres postao normalan.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- JayCatwright
- Kontakt:
cccsoxx je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:16Ja bas moram pohvalit redse. Osvajaju, ne kurce se mnogo. Jedino jay im pretjeruje s trolom, no njega kad izbacis bas su mi Ok. Cak mi je i onaj torres postao normalan.
Zasto te ovdje ljudi ne vole?JayCatwright je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:24cccsoxx je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:16Ja bas moram pohvalit redse. Osvajaju, ne kurce se mnogo. Jedino jay im pretjeruje s trolom, no njega kad izbacis bas su mi Ok. Cak mi je i onaj torres postao normalan.
Moze bit da je i do togatopnik1 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:22Za nas bi bilo dobro da osvojimo ,mi ne znamo kako bi se ponasalisoxx je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:16Ja bas moram pohvalit redse. Osvajaju, ne kurce se mnogo. Jedino jay im pretjeruje s trolom, no njega kad izbacis bas su mi Ok. Cak mi je i onaj torres postao normalan.
Nedo Bog da topnici uzmu, ne bi mogli drugi doc na red na temi. Cast izuzetcima(marsal i slicni)![]()
To nam je nepoznanica ,ovako smo isfrustrirani pa nam svaki qrac smeta
![]()

- JayCatwright
- Kontakt:
dobar sam sa soxxom uvijek bio, ali mu smeta što hejtam Chelsea u zadnje vrijemenerkolfc je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:27Zasto te ovdje ljudi ne vole?JayCatwright je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:24cccsoxx je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:16Ja bas moram pohvalit redse. Osvajaju, ne kurce se mnogo. Jedino jay im pretjeruje s trolom, no njega kad izbacis bas su mi Ok. Cak mi je i onaj torres postao normalan.
Za vikend ce liga vjerovatnosoxx je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:29Moze bit da je i do togatopnik1 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:22Za nas bi bilo dobro da osvojimo ,mi ne znamo kako bi se ponasalisoxx je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:16Ja bas moram pohvalit redse. Osvajaju, ne kurce se mnogo. Jedino jay im pretjeruje s trolom, no njega kad izbacis bas su mi Ok. Cak mi je i onaj torres postao normalan.
Nedo Bog da topnici uzmu, ne bi mogli drugi doc na red na temi. Cast izuzetcima(marsal i slicni)![]()
![]()
![]()
Nas cetvorica sto smo uz City objektivno najnormalniji.soxx je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:16Ja bas moram pohvalit redse. Osvajaju, ne kurce se mnogo. Jedino jay im pretjeruje s trolom, no njega kad izbacis bas su mi Ok. Cak mi je i onaj torres postao normalan.

Najrealniji među Topnicima, čak se pitam kako uopšte navijaš za Arsenaltopnik1 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:22Za nas bi bilo dobro da osvojimo ,mi ne znamo kako bi se ponasalisoxx je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:16Ja bas moram pohvalit redse. Osvajaju, ne kurce se mnogo. Jedino jay im pretjeruje s trolom, no njega kad izbacis bas su mi Ok. Cak mi je i onaj torres postao normalan.
![]()

Znam i ja biti pošupakFuerza je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:46Najrealniji među Topnicima, čak se pitam kako uopšte navijaš za Arsenaltopnik1 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:22Za nas bi bilo dobro da osvojimo ,mi ne znamo kako bi se ponasalisoxx je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:16Ja bas moram pohvalit redse. Osvajaju, ne kurce se mnogo. Jedino jay im pretjeruje s trolom, no njega kad izbacis bas su mi Ok. Cak mi je i onaj torres postao normalan.
![]()
![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Meni je Gaston onako najfiniji kod laburista, uvijek lijepe želje ima i srdačno me pozdravi.
Šalu na stranu ušao sam u trol fazon da pokažem Jayu kako se to radi, Nerki na bloku, Gaston na terapiji a onaj treći je posebna sorta, njemu se ni dijagnoza ne može uspostaviti ali je najmanje bitan u priči pa sam mu zaboravio nadimak.
Naravno, nastavljamo u istom fazonu na ovoj temi jer drugačije nema nikakvog smisla.
Šalu na stranu ušao sam u trol fazon da pokažem Jayu kako se to radi, Nerki na bloku, Gaston na terapiji a onaj treći je posebna sorta, njemu se ni dijagnoza ne može uspostaviti ali je najmanje bitan u priči pa sam mu zaboravio nadimak.
Naravno, nastavljamo u istom fazonu na ovoj temi jer drugačije nema nikakvog smisla.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ušao nam medju merhume uskoro brt mojchily-rz je napisao/la: ↑26 avg 2025, 20:59Meni je Gaston onako najfiniji kod laburista, uvijek lijepe želje ima i srdačno me pozdravi.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Moje trolanje se više zasniva na ponavljanju, primjetio sam kad napišem istinu da to ljude pogodi ali kad je napišem više puta onda ih pocne bas nervirati.JayCatwright je napisao/la: ↑26 avg 2025, 21:08Znao sam da trolaš kad si pisao da nas sudije guraju![]()
Recimo Fuerzi i Venomu je izrazito teško kad ponavljam da je najbolji sudija koji je sudio ovu igru na dunjaluku izjavio kako je Liverpul pokrao Arsenal na Emiratesu prošle sezone, ne mogu se pomiriti s tim i prije će diskreditirati doticnog gospodina nego priznati ono što su gledali svojim očima. Takve reakcije mi daju snagu da ustrajemo svi skupa na putu istine, da se zna ko je pisao pismo savezu samo zato što je VVD krivo što nije ubitačan iz kornera kao Gabriel.
Ti onda ne troluješ nego spamuješ temu. I posle se Brokula na nas žali.
Evo malo i kvalitetnog sadrzaja na temi. Definitvno ako cisto gledamo fudbalske karakteristike i sposobnosti, VVD je najkompletniji stoper ikada
Cista poezija

Srce, čast i ponos!
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 6 gostiju.