FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
58
23%

Ukupno glasova: 247

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 26 avg 2025, 16:56

vedinjo98 je napisao/la:
26 avg 2025, 16:52
luckystrike je napisao/la:
26 avg 2025, 14:27
Jattin prvi žuti je šiljenje k. Drugi je bio za očekivati, nanišanio ga je sudija još od kuće kad je krenuo. Greška po meni na dušu stručnog štaba što ga nisu ranije vadili iz igre.
Srz problema nije u tome sto Husref ne zna. Problem je sto se on i doveo u vezu s nama u 2025. godini.

Covjek vise ne moze ni Igman da vodi, a mi bi njega kao trenera. Po vodjenju utakmice vidis da covjek ne zna sta radi. Ne samo izmjena Jatte. Covjek radi izmjenu vezni za krilo, gdje ulazi Djordjevic umjesto Kyeremeha.

Druga stvar, po ko zna koji put se pokazalo da njegove ekipe u vecini slucajeva nestanu s terena kad nemaju rezultat. Onda puste protivniku da ih do kraja napuni. Toliko najsramotnijih poraza u novijoj historiji nam je priredio. Ne vodis tamo neki klub, nego Sarajevo gdje nije svejedno kako i koliko izgubis.
Bilo je izmedju Husrefa 15 trenera pa niko nista ne napravi. Mozda nije uvijek problem u trenerima .

n0dix
Kontakt:

Post Postao/la n0dix » 26 avg 2025, 17:09

bordobijeli je napisao/la:
26 avg 2025, 16:56
vedinjo98 je napisao/la:
Jattin prvi žuti je šiljenje k. Drugi je bio za očekivati, nanišanio ga je sudija još od kuće kad je krenuo. Greška po meni na dušu stručnog štaba što ga nisu ranije vadili iz igre.
Srz problema nije u tome sto Husref ne zna. Problem je sto se on i doveo u vezu s nama u 2025. godini.

Covjek vise ne moze ni Igman da vodi, a mi bi njega kao trenera. Po vodjenju utakmice vidis da covjek ne zna sta radi. Ne samo izmjena Jatte. Covjek radi izmjenu vezni za krilo, gdje ulazi Djordjevic umjesto Kyeremeha.

Druga stvar, po ko zna koji put se pokazalo da njegove ekipe u vecini slucajeva nestanu s terena kad nemaju rezultat. Onda puste protivniku da ih do kraja napuni. Toliko najsramotnijih poraza u novijoj historiji nam je priredio. Ne vodis tamo neki klub, nego Sarajevo gdje nije svejedno kako i koliko izgubis.
Bilo je izmedju Husrefa 15 trenera pa niko nista ne napravi. Mozda nije uvijek problem u trenerima .
Upravo tako, ali tankom mozgu je sve teško shvatiti. Druga bi priča bila da je onaj čisti gol priznat bio. Tada bi govorili bravo Husrefe i vadili statistike i pričali druge priče. Ali lahko je određenoj skupini ljudi samo pljuvati i kanaliti sve naše zato i jesmo gdje jesmo (kao država a i kao klub). Ja se samo nadam da će iz kluba sve manje slušati navijače. Ako treba neka anketa i slično, ima stadion neka se napravi među onima koji stvarno vole i dolaze. Toliko.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 26 avg 2025, 17:22

Shategabri je napisao/la:
26 avg 2025, 13:55
Nabijem vala više i Mirvića za trenerske promjene u startu sezone!
Znači ušao si u sezonu, odigrao jednu utakmicu i razlaz sa trenerom!
I onda misliš da ćeš sve probleme rješiti dovođenjem igrača :roll:

I onda koga ćemo, hajmo vojnika Husrefa, jer Husref neće odbiti Sarajevo.
A realno nije ni on više za ovog. Niti njemu treba niti nama sve ovo.

Iskreno sam malo i poravnio. Ako će se Mirvić zayebavati s klubom, što bih se onda ja nervirao?
Nikakve vizije, ništa, sve nešto horuk.
Jah, prodali smo igrača za toliko i toliko.
Zaboli me qrc za to!
Ovo je jako bitno,sto se vidim slabo pominje. Promjene trenera na pocetku sezone. Varesanovic/Skijas,Skijas/Osjecki ublehas,Osjecki ublehas/ Musemic sve zamjene na pocetku sezone,poslije priprema ,tri sezone za redom. Naravno odmah se uhelaci pola sezone i nema te nigdje. Nedostatak vizije ,ideja i plana. Trenere se mora ,mjenati tokom prvenstva,kad izgubis korak,tako da novi trener moze pripremiti za iducu sezonu a u svakom slucaju prije priprema.
Isto tako ako se imaju ozbiljne sportske namjere ,ciljevi treba se dovesti ozbiljan trener. A to niposto nisu ublehasi za zavoda za nezaposlene,ni penzici.
Ozbiljan trener je relativno mlad,aktivan,znaci da u tom trenutku uspjesno vodi neki solidan klub,klub ambicija slicnih nasima. Trener za kojega ces izrigati pare za obestecenje. Apsolutno isto kao za dobrog igraca. Koliko para,toliko muzike. Sad ako nema para,jbg,guracemo sta ima i kako ima ali nemojte nam prodavati muda za bubrege.
Mi cemo podupirati Sarajevo i u kantonalnoj,pravi navijaci nisu navijaci rezultata. Ali ovim pravljenjem budala od ljudi ,samo se tjeraju ljudi sa tribina.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 26 avg 2025, 17:23

_weella_ je napisao/la:
26 avg 2025, 10:44
Garantujem da ćemo dobiti i Velež i Rudar i Široki, protiv Zrinje ćemo vidjeti kakvo će klanje biti, koji "frano jelić" će biti na dužnosti.
Ova ekipa ima kapacitet itekako i nekih 60ak minuta u Banja Luci je pokazalo da mi kad uzmemo loptu i igramo, nemoguće nas je limitirati da ne pravimo šanse.
Utegnuće se nazad već, samo dok se nađe dobitna kombinacija.
Posložiće se to, ako ništa da se više daje nego što se prima.

PS. Kažu da sa Franom Topićem nije gotova priča, da je to još uvijek itekako aktivno.

LP,
Nemoj ti ziv bio nista garantovati.
Ako je Mirvic tebe birao za radnika u klubu, boljeg nije mogao izabrati. Ali nemoj braniti neodbranjivo.
Neki dan ti rece da je sa B ekipom sve uredu, pa ispade da ce jedva i prijateljske utakmice igrati.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 26 avg 2025, 17:34

Evo javio se komotet za sudjenje,kazu sve regularno bilo hahhaha jbte dan sta ja pratim da me pored ociju prave idiotom,slobodno nek sjednu na teren i pdu u 5 ligu nema fajde ovo igrat.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 26 avg 2025, 17:44

mosarajvosa83 je napisao/la:
26 avg 2025, 17:34
Evo javio se komotet za sudjenje,kazu sve regularno bilo hahhaha jbte dan sta ja pratim da me pored ociju prave idiotom,slobodno nek sjednu na teren i pdu u 5 ligu nema fajde ovo igrat.
Kakvi lazivi covjece. Znaci i da je prosla lopta ispod nogu golmana borca i pri tome bio autogol, oni bi ga ponistili, jer kao nije imao kontrolu na lopti. Kako je onako fino vrati da je golman smiri, a bez kontrole, igrac borca hobotnica, lijepi mu se za nogu i kad odskace lopta. Lazovi izmisljaju pravila.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Varijantas8
Kontakt:

Post Postao/la Varijantas8 » 26 avg 2025, 17:45

Mašinerija je sad u punom obimu, ako je bilo ikakve sumnje prijasnjih sezona, sada je jedna zlocinacka organizacija pokrivena na svim poljima.

Mi sami sebi uskaceno u stomak, od prevelikih ocekivanja(dijelom opravdana radi kvalitete igračkog kadra) do promjena raspolozenja i prepirkama nas navijaca.

Mi moramo biti savrseni na terenu da izvucemo za nas pozitivan rezultat na kraju sezone, zato sto prije zasukati rukave i uigravat ekipu za Europu i biti spreman na sve.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 26 avg 2025, 17:47

Fudo je napisao/la:
26 avg 2025, 17:44
Kakvi lazivi covjece. Znaci i da je prosla lopta ispod nogu golmana borca i pri tome bio autogol, oni bi ga ponistili, jer kao nije imao kontrolu na lopti. Kako je onako fino vrati da je golman smiri, a bez kontrole, igrac borca hobotnica, lijepi mu se za nogu i kad odskace lopta. Lazovi izmisljaju pravila.
Maa ovo je za budale da prate uopste,pojma nemam sto su neki ovdje nervozni i ujedaju se,dzaba ba sve necemo biti prvaci da nas uzme onaj seik i da je Klop na klupi a igra Messi i Ronaldo,ovo je genocid sta rade,narednih 10 godina slobodno halaliti ako svi nastave ovako da cute.

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 26 avg 2025, 17:49

ma svaka cast svakome ko ima zeludac da ovo vise prati i gleda ovu ligu

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 26 avg 2025, 17:50

Pomirite se da su svi klubovi ovdje formalno,kao sto je Husic rekao Zrinjski i Borac ce narednih 10 godina izmedju sebe da dijele titule,do tada nek vam se kosti bacaju da se pokoljemo izmedju sebe a nista promijeniti neeces. Zna se sta nam je jedino raditi sve ostalo su ublehe bio tu Mirvic ilAbramovic sve dzaba kad im stoji savez iza ledja,drzava,stranke,do nekih boljih vremena,kratak je zivot da se ovo prati vise.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 26 avg 2025, 17:58

Komitet za sudije i suđenje NS/FS BiH najoštrije osuđuje pokušaje dezavuisanja javnosti putem pojedinih izjava koje nisu u skladu sa odredbama VAR protokola i VAR priručnika, navodi se u objavi.

Evo da zavrsimo sve diskusije na ovoj temi sa ovom objavom saveza,samo jedan portal je ovo nazvao skandaloznim. Inacr jave se samo kad je Borac u pitanju,ovako ce da zavrsi svaki covjek koji bude ulagao u BH sport a da nije cetnik ili Covicev dobro to zapamtite.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 26 avg 2025, 18:07

Jel moze se ikako postaviti oviM LAZIVIMA pitanje!! Kad je vec opravdano ponisten gol, jer eto kao nije imao igrac borca kontrolu nad loptom!!! STO SE ONDA SAMO GLEDALO IGRANJE RUKOM A NE CIJELI NAPAD ILI STUDIRALA SE KONTROLA LOPTE IGRACA BORCA!!!!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 26 avg 2025, 18:19

Mediji su najaci,ovaj smecsrski portal,Kl.ix i ostali hahah podanici hebeni niste ni za bolje nego da se ovo smece od drzave raspadne. Imal ko da pita za oenal protiv Sloge,gol Radnika mada i to ce reci sve je ok bilo,kakav crni rat ovo je gore od rata

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 26 avg 2025, 18:19

HyperOS je napisao/la:
26 avg 2025, 17:23
_weella_ je napisao/la:
26 avg 2025, 10:44
Garantujem da ćemo dobiti i Velež i Rudar i Široki, protiv Zrinje ćemo vidjeti kakvo će klanje biti, koji "frano jelić" će biti na dužnosti.
Ova ekipa ima kapacitet itekako i nekih 60ak minuta u Banja Luci je pokazalo da mi kad uzmemo loptu i igramo, nemoguće nas je limitirati da ne pravimo šanse.
Utegnuće se nazad već, samo dok se nađe dobitna kombinacija.
Posložiće se to, ako ništa da se više daje nego što se prima.

PS. Kažu da sa Franom Topićem nije gotova priča, da je to još uvijek itekako aktivno.

LP,
Nemoj ti ziv bio nista garantovati.
Ako je Mirvic tebe birao za radnika u klubu, boljeg nije mogao izabrati. Ali nemoj braniti neodbranjivo.
Neki dan ti rece da je sa B ekipom sve uredu, pa ispade da ce jedva i prijateljske utakmice igrati.
Dobar si ti momak ali izuzetno limitiran, jel tako?
Ja rekao da je sve uredu sa B ekipom?
Pa normalno da je uredu sa pravno-regulativne strane.
Isto ko što je naš go za 2-2 po svim normama i pravilima fudbala i igre uredu, ali dodje komitet i kaže regularno poništen go, sve uredu.
E tako doðe savez 1-2-3 i kažu ne može Sarajevo B igrati Kantonalnu ligu, jer je to amaterska liga. Tumačenje pravila kako kome odgovara.

Da se ovdje igra normalno, sportski bez ikakvih uticaja i politickih igrica Sarajevo bi 10 godina zaredom bilo prvak sa ovim novcem ulaganjem i svim sto ide.
Ko god da je investitor, bio to Ismir, Ku*ac, Palac s ovim parama, smijurija.
To što moraš znat i bit sportski radnik, menadžer i lopov i ološ i kriminalac i prevarat i mahalac da bi došao do titule, to je sad drugi par cipela.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 26 avg 2025, 18:50

bordobijeli je napisao/la:
26 avg 2025, 16:56
vedinjo98 je napisao/la:

I rekao sam da je srz problema vizija. Medjutim, ovdje jos uvijek ima brdo ljudi koji padaju na jeftine populisticke poteze poput dovodjenja Husrefa za trenera. Pametnom dosta.

Najbolji posljeratni trener je bio Zekic i to je cinjenica. Mirvic je nakon 100 losih poteza (ne samo dovodjenja trenera) napravio jedan dobar. S njim se vidio dugorocni plan i napredak. Sada nam valja ponovo gledati lutanja kluba i godine mucenja nakon niza losih odluka kojima si otjerao jednog od rijetkih ljudih s obrazom.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Herson

Post Postao/la Herson » 26 avg 2025, 19:08

vedinjo98 je napisao/la:

Ne zna šta radi čovjek koji je najtrofeniji trener u historiji kluba. Od 5 titula u PLBiH, dvije su direktno plod njegovog rada, a nosi dobar dio zasluga i za onu koju smo osvojili pod Vinkom. Jedinu duplu krunu u historiji kluba je donio upravo taj što ne zna. Daleko od toga je Ralf Rangnick i najbolja moguća trenerska opcija, ali pisati ovakve gluposti je u najmanju ruku bezobrazno, neumjesno i zlonamjerno.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 26 avg 2025, 19:11

Sve dok je ovaj kriminalac i seljacina tu u zizi politicke javnosti nema nista ni od sporta prvenstveno fudbala.

Pa oni negiraju sudske presude,rade sve da ovu drzavu svedu na nivo nepodnosljivosti i bitisanja uopste.
Konstantno se traze belaji kako bi se odrzali gore.

Ocigledno da se liga pretvorila u politicki projekat i da politika vodi istu. To im je jedan od najbitnijih izvora finansiranja.

Beskrupulozno cine krivicna djela i ne mare sekunde za to,i sad ocekivati da oni nesto odrade posteno i puste da se igra normalno.

Utopija je ko uopste pomisli da ce se nesto promijeniti.

Onog momenta kad ga se konacno skloni ovaj krimos i diktator iz vlasti i kompletna garnitura ljudi koji su njegove sluge,moze se ocekivati neko ozdravljenje fudbala.

Uklanjanje ovog tumora je moguce jedino kad i ako se ova krimo-politicka vrhuska odstrani iz svih pora politickog zivota.

Pitanje svih pitanja dokle ovako misli i sta je krajnji cilj ovom Mirvicu?
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 26 avg 2025, 19:41

Nikad poraz, samo lekcija.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 26 avg 2025, 19:52

Brod zvani FK Sarajevo ide rutom Titanika.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 avg 2025, 20:16

TrofejiSuTu je napisao/la:
26 avg 2025, 19:11
Sve dok je ovaj kriminalac i seljacina tu u zizi politicke javnosti nema nista ni od sporta prvenstveno fudbala.

Pa oni negiraju sudske presude,rade sve da ovu drzavu svedu na nivo nepodnosljivosti i bitisanja uopste.
Konstantno se traze belaji kako bi se odrzali gore.

Ocigledno da se liga pretvorila u politicki projekat i da politika vodi istu. To im je jedan od najbitnijih izvora finansiranja.

Beskrupulozno cine krivicna djela i ne mare sekunde za to,i sad ocekivati da oni nesto odrade posteno i puste da se igra normalno.

Utopija je ko uopste pomisli da ce se nesto promijeniti.

Onog momenta kad ga se konacno skloni ovaj krimos i diktator iz vlasti i kompletna garnitura ljudi koji su njegove sluge,moze se ocekivati neko ozdravljenje fudbala.

Uklanjanje ovog tumora je moguce jedino kad i ako se ova krimo-politicka vrhuska odstrani iz svih pora politickog zivota.

Pitanje svih pitanja dokle ovako misli i sta je krajnji cilj ovom Mirvicu?
I pored svega su dobri kakvi smo mi, neka nas j.bu samo.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, boki86, DzemoSmjecanin, itatabisine, napoleon72 i 42 gosta.