Svaki igrač koji će im startati u veznom redu je za klasu bolji od svih naših veznjaka.
San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Najbolji strijelac igra u Zvezde.. kraj karijere.. ako im ne utrpamo 5 komada, piši propalo hahah.invincible1921 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 14:55Kazu mi podcjenjujes austirjanceLjudima prva zvijezda ne igra nigdje, druga zvijzeda vodonosa u BVB
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Nigdje veze sporediti ova dva insana...jedan kockar a drugi Profi u nogometu cijeli zivot
- invincible1921
- Kontakt:
Salu na stranu, jaci su u veznoj ali opet i to nista posebno...nema tu nekih majstora pa da kazes pazi se tog i tog. Sabitzer, Baumgartner, Slager, Laimer su ok igraci ali to se na trku i snagu moze lako parirati, samo treba pametnodenimen99 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 15:05Najbolji strijelac igra u Zvezde.. kraj karijere.. ako im ne utrpamo 5 komada, piši propalo hahah.invincible1921 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 14:55Kazu mi podcjenjujes austirjanceLjudima prva zvijezda ne igra nigdje, druga zvijzeda vodonosa u BVB
Dzeko i Demirovic su bolji od svih njihovih napadaca zajedno
Dosadan sam i sebi ali mislim da bi im Esmir dar mar ovoj odbranj pocinio da udje 10 min

Da imamo boljeg selektora bio bi ubjedjen u pobjedu, ovako ce guravo bit. Dajem im 60/40...mada ne bi se iznenadio i da nam daju go rani i mi se raspadnemo
=\_1921_/=
Ja sam nabrijan na pobjedu sve dok me ne razočaraju, i tako svaki put. Ali evo, ne možemo reći da su igrači umorni, niti da im fali minuta. Pripreme gotove, igra se već punom parom širom svijeta.invincible1921 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 15:12Salu na stranu, jaci su u veznoj ali opet i to nista posebno...nema tu nekih majstora pa da kazes pazi se tog i tog. Sabitzer, Baumgartner, Slager, Laimer su ok igraci ali to se na trku i snagu moze lako parirati, samo treba pametnodenimen99 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 15:05Najbolji strijelac igra u Zvezde.. kraj karijere.. ako im ne utrpamo 5 komada, piši propalo hahah.invincible1921 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 14:55
Kazu mi podcjenjujes austirjanceLjudima prva zvijezda ne igra nigdje, druga zvijzeda vodonosa u BVB
Dosadan sam i sebi ali mislim da bi im Esmir dar mar ovoj odbranj pocinio da udje 10 min![]()
Da imamo boljeg selektora bio bi ubjedjen u pobjedu, ovako ce guravo bit. Dajem im 60/40...mada ne bi se iznenadio i da nam daju go rani i mi se raspadnemo
Ja već znam skoro sve Barbarezove floskule, sada je samo pitanje koje će ponavljati ukoliko failamo žestoko. Birao je ziheraški igrače ovaj put, morati će da snosi odgovornost. Nisam sretan sa Tahirovićem, no dokle god nema Anela, dobro je.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Pa jesu, ne kazem da nisu. Ali nije u pitanju Francuska ili Njemacka, pa da znas da gubis.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dovoljno su jači da mogu držati 60+% posjed kroz utakmicu. Nisu Francuska i Njemačka što kažeš, i slažem se, ali nema šanse da neće izdominirati naš vezni red Tahirović-Šunjić-Gigović. A čim se ostvari dominacija na sredini terena, tu nam i odbrana i napad, gdje bolje stojimo nego na sredini, postaju manje efektni.
Pricate o njihovim imenima a niste ni jedne njihove utakmice pogledali zadnjih 5 godina.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- invincible1921
- Kontakt:
Ja sam gledo na Euru, u sustini oni su ono cemu mi trebamo stremit...vidi gdje si najjaci i sve podredi tome...i sto je lose po nas, pravo su dobri u tome.
Cak sta vise usudio bi se reci da smo dosla slicne ekipe...
Medjutim kod nas npr umjesto da iskoristis dedica najbolje sto mozes, jer ti je mozda najbolji igrac trenutno... ti ga zavalis i ugasis...umjesto da protiv jacih pokusas napravit nedto kroz tranziciju ti stavis 3CDM koji ne znaju ni dodat prema naprijed nego uglsvnom izgube loptu na 30m od gola i umjesto kontre za nas, sansa za protivnika..itd itd
Sto se tice igraca pojedinacno, Austrija je bezveze ekipa..kao sto rekoh spicevi su im losiji puno od nasih, odbrana nidje veze..veza jaka, ali nisu to znalci neki poput ineste da ti sakriju loptu
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Idem na tekmu nakon 5+ godina, idem aBd i u Bec budel za prolaz..stas mu isto ko i za drzavu, mogu sr.at pet sati o njoj al uvijek se nadam najboljem i zelim joj najbolje..poginucu za njudenimen99 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 15:23Ja sam nabrijan na pobjedu sve dok me ne razočaraju, i tako svaki put. Ali evo, ne možemo reći da su igrači umorni, niti da im fali minuta. Pripreme gotove, igra se već punom parom širom svijeta.invincible1921 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 15:12Salu na stranu, jaci su u veznoj ali opet i to nista posebno...nema tu nekih majstora pa da kazes pazi se tog i tog. Sabitzer, Baumgartner, Slager, Laimer su ok igraci ali to se na trku i snagu moze lako parirati, samo treba pametno
Dosadan sam i sebi ali mislim da bi im Esmir dar mar ovoj odbranj pocinio da udje 10 min![]()
Ja već znam skoro sve Barbarezove floskule, sada je samo pitanje koje će ponavljati ukoliko failamo žestoko. Birao je ziheraški igrače ovaj put, morati će da snosi odgovornost. Nisam sretan sa Tahirovićem, no dokle god nema Anela, dobro je.

Edit: Ohladi nas san marino nicim izazvan i cao

Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 26 avg 2025, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Mi protiv Austrije moramo igrati po krilima, vjerovatno na desnoj strani gdje će Dedić, nadam se, briljirati. Dedić–Memić konekcija. Inače, ako to bude išlo na igru posjeda kroz sredinu pa šta bude — naje** smo. Kad već Tahirović igra, volio bih da dijeli lopte prema Memiću, ili eventualno Alajbegoviću ako ovaj bude počeo, bez nekog sporog build-upa u sredini. Mlitavi smo u sredini u svakom pogledu.invincible1921 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 16:18Ja sam gledo na Euru, u sustini oni su ono cemu mi trebamo stremit...vidi gdje si najjaci i sve podredi tome...i sto je lose po nas, pravo su dobri u tome.
Medjutim kod nas npr umjesto da iskoristis dedica najbolje sto mozes, jer ti je mozda najbolji igrac trenutno... ti ga zavalis i ugasis...umjesto da protiv jacih pokusas napravit nedto kroz tranziciju ti stavis 3CDM koji ne znaju ni dodat prema naprijed nego uglsvnom izgube loptu na 30m od gola i umjesto kontre za nas, sansa za protivnika..itd itd
Sto se tice igraca pojedinacno, Austrija je bezveze ekipa..kao sto rekoh spicevi su im losiji puno od nasih, odbrana nidje veze..veza jaka, ali nisu to znalci neki poput ineste da ti sakriju loptu
- invincible1921
- Kontakt:
Bukvalno danas s jaranom isto govorim, cak i iste igrace.denza je napisao/la: ↑26 avg 2025, 16:30Mi protiv Austrije moramo igrati po krilima, vjerovatno na desnoj strani gdje će Dedić, nadam se, briljirati. Dedić–Memić konekcija. Inače, ako to bude išlo na igru posjeda kroz sredinu pa šta bude — naje** smo. Kad već Tahirović igra, volio bih da dijeli lopte prema Memiću, ili eventualno Alajbegoviću ako ovaj bude počeo, bez nekog sporog build-upa u sredini. Mlitavi smo u sredini u svakom pogledu.invincible1921 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 16:18Ja sam gledo na Euru, u sustini oni su ono cemu mi trebamo stremit...vidi gdje si najjaci i sve podredi tome...i sto je lose po nas, pravo su dobri u tome.
Budemo lj srljali kroz sredinu ugasice nas...dedic, kerim, a kamol dzeko i demir nece ni vidjet lopte
Treba iskoristit krila i rupe u njihovoj odbrani kojih sigurno ima na pretek ako se pravilno pristupi
=\_1921_/=
Samo nek Kerimu jedna sjedne na nogu, ni kombinovana selekcija Trećeg rajha im ne pomaže. 

Njihov trio u sredini – Sabitzer, Laimer i Baumgartner – svi igraju na vrhunskom nivou i diktiraju tempo utakmice. Ako im prepustimo kontrolu poluprostora i tranzicije, hebat' će nas presingom i nećemo moći spojiti tri vezana pasa.
Kompaktni su i imaju strašnu transformaciju, tako da i bez Alabe i Arnautovića imaju ozbiljan sistem.
Ovo je nešto što će biti veliki pritisak na odbranu, a to je odma propuh prema našem golu.
Pod uslovom da svi igraju na svojim pozicijama (A ne Dedić na krilu
), zatvori poluprostor, suzi teren i šibaj ih preko strana. Imati ćemo svoje prilike sigurno, samo da ih iskoristimo, jer nisu ipak taj nivo gdje nemamo šanse za bod(ove).
Kompaktni su i imaju strašnu transformaciju, tako da i bez Alabe i Arnautovića imaju ozbiljan sistem.
Ovo je nešto što će biti veliki pritisak na odbranu, a to je odma propuh prema našem golu.
Pod uslovom da svi igraju na svojim pozicijama (A ne Dedić na krilu

I mene je strah tog njihovog presinga. Zato možda Katić i nije najbolja opcija na desnom štoperu. Nargilaš bi zlata vrijedio za ovu utakmicu. Ovako se moramo nadati da će Tahirović biti u utakmici. Eh sad, da li on ima kvalitet da se u kontinuitetu riješi presinga, ne znam. Od Gigovića i Šunjića je bolji u tom segmentu. Pa i igrač kao Cimirot bi valjao za Austriju.
Vjerujem da mi njima možemo i trkom parirati. Džeko je tu nažalost igrač manje, ali sam siguran da Memić, Dedić, Demirović i Šunjić imaju brutalne trkačke sposobnosti. I za Burnića isto mislim ako je u formi, a vidim da ne igra.
Vjerujem da mi njima možemo i trkom parirati. Džeko je tu nažalost igrač manje, ali sam siguran da Memić, Dedić, Demirović i Šunjić imaju brutalne trkačke sposobnosti. I za Burnića isto mislim ako je u formi, a vidim da ne igra.
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Kakva steta za Darka Todorovica iako mu je tek 28 godina, mogao je puno vise. Cak je igrao i dobro u reprezentaciji al eto.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 17:19Kad smo ih uspjeli uzeti sa ovakvim sastavom, valjda i sad mozemo izvuci bar remi.
![]()
Ovo je, barem po meni, ključ. Moramo trčati više od njih i ne prepuštati loptu tek tako, gdje bi nažalost, sav naš manjak kvaliteta došao do izražaja.CAGarfia je napisao/la: ↑26 avg 2025, 17:09I mene je strah tog njihovog presinga. Zato možda Katić i nije najbolja opcija na desnom štoperu. Nargilaš bi zlata vrijedio za ovu utakmicu. Ovako se moramo nadati da će Tahirović biti u utakmici. Eh sad, da li on ima kvalitet da se u kontinuitetu riješi presinga, ne znam. Od Gigovića i Šunjića je bolji u tom segmentu. Pa i igrač kao Cimirot bi valjao za Austriju.
Mislim da si u pravu za Katića, pogotovo ako budemo igrali sa tri štopera, mada i dalje se nadam da će to biti formacija sa 4 pozadi.
19vendetta87 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 17:19Kad smo ih uspjeli uzeti sa ovakvim sastavom, valjda i sad mozemo izvuci bar remi.
![]()
Pa ta ekipa koliko god losa, nije nista losija od danasnje ekipe.
Da su ti igraci danas u tim godinama i toj formi, Sunjic i Zukanovic bi definitivno imali mjesta u pocetnoj postavi. Igrali bi odbranu sa Muharemovicem i Dedicem.
U veznom redu bi i Besic i Pjanic imali mjesta, a u napadu bi definitivno i Visca i Dzeko igrali. Doduse i danas igra Dzeko, ali tadasnji Dzeko je bio i u boljoj formi.
Znaci jedino Saric, Civic, Todorovic ne bi igrali u pocetnoj i mozda Duljevic koji bi definitivno mogao imati mjesta imajuci u vidu da i nemamo niti jedno krilo. Ali sve u svemu 6 tadasnjih igraca bi i danas igralo u pocetnoj.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Pjanic vrijedi kao citav sadasnji vezni red.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, kakarut, katalinski, Proximic, torbica i 44 gosta.