jurisicduska je napisao/la: ↑26 avg 2025, 15:54
Spustite malo na neki manji nivo to sve
Otvoriš ti kafic
Top lokacija ulozis 1 milion u njeg , interijer savršen, staviš pića najkvalitetnija i zaposliš 2 debila konobara koji psuju mrtve gostima, i pustiš da to funkcionise tako i jel misliš da ćeš ikad napravit nešto , naravno da nećeš. Na to na objektivne cijene pića stavi x3 i imat ćeš 3 dosta dnevno, konobari će ti vodit objekat, ti ćeš to posmatrat, na kraju neće ništa od tog Ostat, osim dugova.
E tako je Ismir za sitne novce dobio najveći klub u državi da upravlja njim, stavio dobre igrače , ali ima par kurvi i idiota koji nikad neće dozvolit da taj klub lici na nešto. Zašto , jer su nepošteni, klub ne možeš graditi na nefer osnovi, lopta ne laže, atmosfera ne može se napravit vještački ili je dobra ili nije dobra, kohezija između svih struktura mora postojati, mi je nemamo, prepušten je klub idiotima i idiotkinjama na čelu sa najvećim idiotom koji sve to dopusta gleda aminuje ne mijenja - dakle podržava.
Igrači ne osjete podršku navijača
Nema pritiska ni pozitivnog ni negativnog
Igramo revijalne utakmice
Plate redovne
Lijepo se živi - zvjezdano
Ako šta zajebes primiš 5 golova ide citat na fb od sankcija
Ma vjeruj i ja bih se opustio i uživao
Ja bi volio da je DO KURVI, i do kurvinjskog neznanja, al ija i ti znam da je ovde do SISTEMA STATUTA NS BH..
U nasem slucaju mi smo dobili mirvica oni vicu i savez, a ako hoces reci da oni imaju bolji tim da bolje rade (zrinjski/borac) u zadnjih 4 godine to je smjesno..
Takodje potvda toga je AKADEMIJA, zar vi stvarno mislite da neko naseg igraca plati 1,5 m€ njihovog 700 k€ ili naseg 2,5 m€ njihovog 1 m€, sasto je to tako, zato sto savez Vico beus u taj segment nemogu mjesat prste
Ovi trenutni rezultati jesu teski visoki, al da se nelazemo nijedna ekipa nije bila igrom bolja a o igrackom kadru da i nepricam
Samo sto mi nemamo zdravo drustvo, drustvo koje nezeli da se bori sa konkurentom na isprava fer zdrav nacin, i cim neko u sivilu pocne malo da oskace sva konkurencija se udruzuje da sruse ovog jer nezele da rade vise , vec daj laganicu.. e tako je to sa zeljom slobodom velezom celikom a sa ustaskim i cetnickim klubovima da i nepricam oni samo pokusavaju da ove nase protivnicke klubove i b komponente sto vise stimulisu da budu sto zesci . Npr” zrinjski zove zelja sportskim prijateljem, zeljo njima gospu ljubi cvjece nosa” a prije 7 godina kleli zrinjski nas okrivljivali sto smo posteno igrali i sto je sudija sviro nepostojeci penal i bjeljini..
Trenutni poremecaj jesu ovi igraci Ristovski adem elezijana gojka, jer nize kotirajuci igraci cak i koji su u prvih 11 su ocekivali da ce ovi kapitalcine sami rijesavat utakmice, a kapitalcine ocekuju da ovi niskobudzetasi razgriju koku ovlaze je a da oni samo stave k i t ica i svrse, i mislim da ce to husref uspjet desifrovat, objasnit da obje strane moraju igrat da se malo pogine ko HAMZE iz 505 viteske, jer ako budu bili linijasi nema rezultata a i pare ce bit tesko dobit, il ce bit isplacene uz odbijanje udova