FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 26 avg 2025, 14:12

NajvecaRadosti je napisao/la:
26 avg 2025, 13:52
nokee je napisao/la:
26 avg 2025, 13:51
NajvecaRadosti je napisao/la:
26 avg 2025, 13:44

Drugi zuti je cist ali prvi zuti smijesan.Lafo radi nekakvog prigovora.Ako si mu dao prvi zuti radi toga ne mozes drugi zuti tek tako iz nekog faula medjutim i Jatta mora da pazi.Odlican igrac i jako borben ,prepisat cemo ove greske njegovoj mladosti

Svako ko malo dublje prati fudbal zna zasto gol nije trebao biti ponisten.Teska lakrdija

Penal cist tu se nema sta prigovoriti,Ristovski katastrofa ovu utakmicu.Nek se mani instagrama i Tite i nek pocne igrati.Koliko prima svakog prvog trebao bi sam da drzi odbranu.Zavaljen je sa pozicijom ali grijese neke pocetnicke stvari i previse primamo.
A nije Ristovski zavaljen od vrlog strucnjaka na stopera u formaciji u kojoj on ne smije biti stoper?
Naveo sam u zadnjoj recenici.

Ja bi ga najvise volio na beku,nek Beganovic odmori
Ok nisam procitao dalje od tog nek se mani instagrama. Ali dovoljno da si tacku stavio nakon toga zavaljen. Jer ne mozes igracu koji je na takav nacin zavaljen brojati greske jer jednostavno nije realno da bez osiguraca iza sebe igra u odbrani. Idiotizam zvani Husref Musemic.
Isključivo njegov poraz, al naviko je on da petice prima.

pitar
Kontakt:

Post Postao/la pitar » 26 avg 2025, 14:12

Jatta je dobio prvi žuti karton zbog ovog navodnog odgurivanja i to na asistenciju pomočnog sudije, ovo gdje on prigovara sudiji je nakon što mu je pokazao karton.
slika
BUREK PITA, ŽELJI KITA..

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 26 avg 2025, 14:24

Bice to dobro, ova sezona je nasa.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 26 avg 2025, 14:27

Jattin prvi žuti je šiljenje k. Drugi je bio za očekivati, nanišanio ga je sudija još od kuće kad je krenuo. Greška po meni na dušu stručnog štaba što ga nisu ranije vadili iz igre.
šta šta je, je*em ti

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 26 avg 2025, 14:53

Varijantas8 je napisao/la:
26 avg 2025, 12:59
boki86 je napisao/la:
26 avg 2025, 12:54
Jbt ispada kurve krive sto nas kradu sudije, sto nas nema u savezu, sto ne mozemo da zabijemo iz pet zicera, sto su igraci letargicni, krive su za i 4-2-3-1, i za 3-5-2. Izgleda to je najveci problem, ta ajla izgleda svemocna
Ma serendaju ljudi u prazno, da se zabilo sto se trebalo zabit i da se nije primilo ovoliko glupih golova sa nasom smjesnom odbranom, ne bi njih niko ni spomenuo, niti bi kome pale na pamet, a ovako i Šoja kriv.
Pozdrav obojici,

Možda te curice ili ženetine nisu krive što nas sudije kradu, al' da umjesto njih imamo zrele i sposobne muškarce vrlo vjerovatno bismo imali manje problema.

Organizacija i rukovođenje Klubom u svim njegovim segmentima i aktivnostima nije ni Orbico šminka ni iNovine trafike.

Rad i borba u FK Sarajevo je džihad.

Tu moraš biti 24/7, maksimalno posvećen i uvijek na ivici herca ili moždanog, a ne od 8 do 4 u ofisu a od 4 do spavanja na Instagramu.
šta šta je, je*em ti

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 avg 2025, 14:55

Hoce li Mirvicevi placenici izboriti opstanak ili naredne sezone gledamo gradski derbi u Hadzicima?
You are someone else I am still right here

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 avg 2025, 15:00

Hordas1990 je napisao/la:
26 avg 2025, 13:59
Pa sto Mirvic onda ide po vecerama sa Vicom? Zasto je dobar sa Baolijem strumfom koji nam porucuje da popusimo **** i njemu i Vici?

Kad se iduci put nadje s Vicom nek ga zamoli fino da nas ne karaju sudije. Ako smije.
Tacno tako.
:salut:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Varijantas8
Kontakt:

Post Postao/la Varijantas8 » 26 avg 2025, 15:05

luckystrike je napisao/la:
26 avg 2025, 14:53
boki86 je napisao/la:
Jbt ispada kurve krive sto nas kradu sudije, sto nas nema u savezu, sto ne mozemo da zabijemo iz pet zicera, sto su igraci letargicni, krive su za i 4-2-3-1, i za 3-5-2. Izgleda to je najveci problem, ta ajla izgleda svemocna
Ma serendaju ljudi u prazno, da se zabilo sto se trebalo zabit i da se nije primilo ovoliko glupih golova sa nasom smjesnom odbranom, ne bi njih niko ni spomenuo, niti bi kome pale na pamet, a ovako i Šoja kriv.
Pozdrav obojici,

Možda te curice ili ženetine nisu krive što nas sudije kradu, al' da umjesto njih imamo zrele i sposobne muškarce vrlo vjerovatno bismo imali manje problema.

Organizacija i rukovođenje Klubom u svim njegovim segmentima i aktivnostima nije ni Orbico šminka ni iNovine trafike.

Tu moraš biti 24/7, maksimalno posvećen i uvijek na ivici herca ili moždanog, a ne od 8 do 4 u ofisu a od 4 do spavanja na Instagramu.
Apsolutno bi volio da imamo presposobne ljude u administraciji i upravi pa sta god imali oni u gacama, ali nikad nismo imali kvalitetne ljude u upravi, ne pojedince, vec kao cjelinu. I imali smo reztultate jer smo u datim momentima imali kvalitetnu ekipu, koja je gurala pod tepih lose stvari u administraciji i upravi.
Danas kad ne ide kako bi voljeli, i kako bi treblo biti, naravno da su svi krivi. Ekipa ima potencijal i treba ih podrzati, jer ovo sto nas ne ide je paranolmalna pojava. pa ja da sam i trener, i predjsednik i direktor marketinga zajedno, ova ekipa mora davati rezultate.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 26 avg 2025, 15:11

26 avg 2025, 14:53
boki86 je napisao/la:
Pozdrav obojici,

Uposlenica u marketingu ili racunovodstvu treba biti uposlenik,onda fudbalska ekipa razvaljuje ,ne pravi amaterske greske u odbrani i nepotrebne penale. Sve je do te magicne formule -Uposlenica/uposlenik. :urnebes: :mrgreen:
Ljudska glupost je dublja od Tihog oceana :urnebes: :urnebes:

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 26 avg 2025, 15:37

pitar je napisao/la:
26 avg 2025, 14:12
Jatta je dobio prvi žuti karton zbog ovog navodnog odgurivanja i to na asistenciju pomočnog sudije, ovo gdje on prigovara sudiji je nakon što mu je pokazao karton.
slika
ma najgore od svega je onaj faul na karolini, kad se sapleo na loptu, mi krenuli direktno na gol sa igračem više čini mi se, on svira faul... moze li neko to postaviti...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 avg 2025, 15:54

Spustite malo na neki manji nivo to sve

Otvoriš ti kafic
Top lokacija ulozis 1 milion u njeg , interijer savršen, staviš pića najkvalitetnija i zaposliš 2 debila konobara koji psuju mrtve gostima, i pustiš da to funkcionise tako i jel misliš da ćeš ikad napravit nešto , naravno da nećeš. Na to na objektivne cijene pića stavi x3 i imat ćeš 3 dosta dnevno, konobari će ti vodit objekat, ti ćeš to posmatrat, na kraju neće ništa od tog Ostat, osim dugova.

E tako je Ismir za sitne novce dobio najveći klub u državi da upravlja njim, stavio dobre igrače , ali ima par kurvi i idiota koji nikad neće dozvolit da taj klub lici na nešto. Zašto , jer su nepošteni, klub ne možeš graditi na nefer osnovi, lopta ne laže, atmosfera ne može se napravit vještački ili je dobra ili nije dobra, kohezija između svih struktura mora postojati, mi je nemamo, prepušten je klub idiotima i idiotkinjama na čelu sa najvećim idiotom koji sve to dopusta gleda aminuje ne mijenja - dakle podržava.

Igrači ne osjete podršku navijača
Nema pritiska ni pozitivnog ni negativnog
Igramo revijalne utakmice
Plate redovne
Lijepo se živi - zvjezdano
Ako šta zajebes primiš 5 golova ide citat na fb od sankcija
Ma vjeruj i ja bih se opustio i uživao
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 26 avg 2025, 16:04

belosevic23 je napisao/la:
26 avg 2025, 15:37
pitar je napisao/la:
slika
ma najgore od svega je onaj faul na karolini, kad se sapleo na loptu, mi krenuli direktno na gol sa igračem više čini mi se, on svira faul... moze li neko to postaviti...
Ma tacno im se sviralo kad im je trebalo, i meni je ta situacija zapala za oko kad je Mlinaric uzeo loptu, a Carolina se okliznuo. Isto tako situacija kad se u prvoj minuti provjeravalo jel penal. Unese ti to sve nemir, oba gola su se provjeravala i onda bas napravis glupe startove.

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 26 avg 2025, 16:19

belosevic23 je napisao/la:
26 avg 2025, 15:37
pitar je napisao/la:
slika
e baš to je bilo cirkus...

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 26 avg 2025, 16:24

Frane Jelic war sudija,pozvao sudiju zbog navodnog igranja ruke,iako nije smio i da jest bila ruka,jer su igraci Borca imali novi napad,al nejse za Jelica nije ruka Bilbije protiv Veleza,ali jest ruka ovo Mlinarica,ljudi hajd sto nas jebu u zdrav mozak,jos unose i nemir izmedju nas.
Samo Sarajevo

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 avg 2025, 16:29

jurisicduska je napisao/la:
26 avg 2025, 15:54
Spustite malo na neki manji nivo to sve

Otvoriš ti kafic
Top lokacija ulozis 1 milion u njeg , interijer savršen, staviš pića najkvalitetnija i zaposliš 2 debila konobara koji psuju mrtve gostima, i pustiš da to funkcionise tako i jel misliš da ćeš ikad napravit nešto , naravno da nećeš. Na to na objektivne cijene pića stavi x3 i imat ćeš 3 dosta dnevno, konobari će ti vodit objekat, ti ćeš to posmatrat, na kraju neće ništa od tog Ostat, osim dugova.

E tako je Ismir za sitne novce dobio najveći klub u državi da upravlja njim, stavio dobre igrače , ali ima par kurvi i idiota koji nikad neće dozvolit da taj klub lici na nešto. Zašto , jer su nepošteni, klub ne možeš graditi na nefer osnovi, lopta ne laže, atmosfera ne može se napravit vještački ili je dobra ili nije dobra, kohezija između svih struktura mora postojati, mi je nemamo, prepušten je klub idiotima i idiotkinjama na čelu sa najvećim idiotom koji sve to dopusta gleda aminuje ne mijenja - dakle podržava.

Igrači ne osjete podršku navijača
Nema pritiska ni pozitivnog ni negativnog
Igramo revijalne utakmice
Plate redovne
Lijepo se živi - zvjezdano
Ako šta zajebes primiš 5 golova ide citat na fb od sankcija
Ma vjeruj i ja bih se opustio i uživao
Ja bi volio da je DO KURVI, i do kurvinjskog neznanja, al ija i ti znam da je ovde do SISTEMA STATUTA NS BH..

U nasem slucaju mi smo dobili mirvica oni vicu i savez, a ako hoces reci da oni imaju bolji tim da bolje rade (zrinjski/borac) u zadnjih 4 godine to je smjesno..

Takodje potvda toga je AKADEMIJA, zar vi stvarno mislite da neko naseg igraca plati 1,5 m€ njihovog 700 k€ ili naseg 2,5 m€ njihovog 1 m€, sasto je to tako, zato sto savez Vico beus u taj segment nemogu mjesat prste

Ovi trenutni rezultati jesu teski visoki, al da se nelazemo nijedna ekipa nije bila igrom bolja a o igrackom kadru da i nepricam

Samo sto mi nemamo zdravo drustvo, drustvo koje nezeli da se bori sa konkurentom na isprava fer zdrav nacin, i cim neko u sivilu pocne malo da oskace sva konkurencija se udruzuje da sruse ovog jer nezele da rade vise , vec daj laganicu.. e tako je to sa zeljom slobodom velezom celikom a sa ustaskim i cetnickim klubovima da i nepricam oni samo pokusavaju da ove nase protivnicke klubove i b komponente sto vise stimulisu da budu sto zesci . Npr” zrinjski zove zelja sportskim prijateljem, zeljo njima gospu ljubi cvjece nosa” a prije 7 godina kleli zrinjski nas okrivljivali sto smo posteno igrali i sto je sudija sviro nepostojeci penal i bjeljini..

Trenutni poremecaj jesu ovi igraci Ristovski adem elezijana gojka, jer nize kotirajuci igraci cak i koji su u prvih 11 su ocekivali da ce ovi kapitalcine sami rijesavat utakmice, a kapitalcine ocekuju da ovi niskobudzetasi razgriju koku ovlaze je a da oni samo stave k i t ica i svrse, i mislim da ce to husref uspjet desifrovat, objasnit da obje strane moraju igrat da se malo pogine ko HAMZE iz 505 viteske, jer ako budu bili linijasi nema rezultata a i pare ce bit tesko dobit, il ce bit isplacene uz odbijanje udova

kosevodom
Kontakt:

Post Postao/la kosevodom » 26 avg 2025, 16:31

Pod okriljem lose igre odbrane, cirkusa sa zekicem i slicno, zanemaruje se cinjenica da smo opet apsolutno PROMASILI sa golmanom.

Nije siguran na centarsute, ne moze odbraniti ni jednu opasnu situaciju. Primjera radi, ono sto je borcev golman odbranio nama 2 zicera, banic prima 100%. Odbranio je penal, ali i rockov je branio penale super.

Jos uvijek, kao sto sam govorio jos i poslije craiove - turda, paskalev, jovic, bralic i banic je sve sto je pogresno u nasoj ekipi. Mozda cak i nisu skart roba, samo se trebaju pronaci ili sta vec. Jovic me negativno iznenadio ovu sezonu, ne zna gdje su mu kopacke na nogama, ni sjena od ocekivanog.

Nisam fan husrefa kao trenera, smatram da je vec dao za sarajevo sve sto je mogao, cak i prije 5. mandata, ali kada je tu, najveci sam mu fan. Jer navijam za sarajevo, a ne za trenera.

Sve u svemu, centralna odbrana i odbrana ka lijevoj strani nam je najveci problem, zajedno sa golmanom.

A sto se sudenja tice, zakidaju nas kako god stignu, da je 2:2 poluvrijeme bilo kako je trebalo, druga prica apsolutno. Nemojte pricati da je Jattu trebalo vaditi vani, jer ste isti vi protiv craiove govorili da zekic nema muda sto je Jattu zamijenio, da nije smio to raditi. To je ono bas sta god da uradis ne valja. Smanjio je husref rizik od crvenog za 50% tako sto je kerima izveo i to je to, sudija bi dao nekome drugom da nije Jatti kad je naumio unaprijed izmisliti svakako.

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 26 avg 2025, 16:42

pitar je napisao/la:
slika
Lijepo od tebe da si izašao iz rupe :guz:

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 26 avg 2025, 16:43

Željko Sopić je zvanicno slobodan, još nije kasno za tjeranje Usre

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 26 avg 2025, 16:52

26 avg 2025, 14:27
Jattin prvi žuti je šiljenje k. Drugi je bio za očekivati, nanišanio ga je sudija još od kuće kad je krenuo. Greška po meni na dušu stručnog štaba što ga nisu ranije vadili iz igre.
Srz problema nije u tome sto Husref ne zna. Problem je sto se on i doveo u vezu s nama u 2025. godini.

Covjek vise ne moze ni Igman da vodi, a mi bi njega kao trenera. Po vodjenju utakmice vidis da covjek ne zna sta radi. Ne samo izmjena Jatte. Covjek radi izmjenu vezni za krilo, gdje ulazi Djordjevic umjesto Kyeremeha.

Druga stvar, po ko zna koji put se pokazalo da njegove ekipe u vecini slucajeva nestanu s terena kad nemaju rezultat. Onda puste protivniku da ih do kraja napuni. Toliko najsramotnijih poraza u novijoj historiji nam je priredio. Ne vodis tamo neki klub, nego Sarajevo gdje nije svejedno kako i koliko izgubis.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 avg 2025, 16:53

Puno razočaranja posljednji period al jbg opet petak Kosevo ,nema nista ljepse. Vamos Rajvosa.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.