FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jbt ispada kurve krive sto nas kradu sudije, sto nas nema u savezu, sto ne mozemo da zabijemo iz pet zicera, sto su igraci letargicni, krive su za i 4-2-3-1, i za 3-5-2. Izgleda to je najveci problem, ta ajla izgleda svemocna, mozda je ona namjestila finale kupa
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 26 avg 2025, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Analiza Kaljanca od negdje 33 minute.
Uglavnom kaze cist crveni tj. drugi zuti Jatti i objasnio je fino zasto je go cist.
Uglavnom kaze cist crveni tj. drugi zuti Jatti i objasnio je fino zasto je go cist.
- Varijantas8
- Kontakt:
Ma serendaju ljudi u prazno, da se zabilo sto se trebalo zabit i da se nije primilo ovoliko glupih golova sa nasom smjesnom odbranom, ne bi njih niko ni spomenuo, niti bi kome pale na pamet, a ovako i Šoja kriv.
- Varijantas8
- Kontakt:
Ma njima se ono ne bi pikalo kao crveni, niti bi im se poništio onakav go kao sto su nama ponistili, a penal je cist, samo onakav nama ne bi dao i nakon 10min gledanja VARa.Hordas1990 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 12:55Analiza Kaljanca od negdje 33 minute.
Nakon svih krađa, podmetanja nogu i svega, ja vjerujem da će se ovo sve vratiti našem klubu i da ćemo aBd uspostaviti dominaciju. Ne pamtim stvarno da se ovoliko radilo protiv nekog kluba.
-
- Kontakt:
Ma dobro Kaljanac moze samo komentarisati je li nesto ispravno dosudjeno po pravilima ili nije. Ne moze on komentarisati sta bi se nekome drugom sviralo. Ja iskreno evo nisam ni znao ove pojedinosti oko tog pravila i kako igranje rukom u fazi napada utice i kako se svira i zasto je npr. go kona neregularan a nas regularan. Cak ni Jusufbegovic nije znao, iznenadio seVarijantas8 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 13:02Ma njima se ono ne bi pikalo kao crveni, niti bi im se poništio onakav go kao sto su nama ponistili, a penal je cist, samo onakav nama ne bi dao i nakon 10min gledanja VARa.Hordas1990 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 12:55Analiza Kaljanca od negdje 33 minute.

drugi strat je cist zuti. prvi zuzi zbog prigovors tako navedeno tako sad je to rekla/kazala sta mu je prigovorio i jel bilo za zuti.Varijantas8 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 13:02Ma njima se ono ne bi pikalo kao crveni, niti bi im se poništio onakav go kao sto su nama ponistili, a penal je cist, samo onakav nama ne bi dao i nakon 10min gledanja VARa.Hordas1990 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 12:55Analiza Kaljanca od negdje 33 minute.
Uglavnom Sabrija je to rijesio profi dobro nasavjetovan jer znalo se da ce Jatta napraviti jedan start za zuti, a prvi se ogradio nesportsko ponasanje. Za Jattu je kriv strucni stab trebalo ga je izvesti vec na poluvremenu.
Gol nam je cist ponisten.
Penal bio
Ostalo manje vise sta se i naviklo u utakmicama sa Borcem
Treba reci da smo mi odim orvih 15tak min odigrsli dobru utakmicu, poslije crvenog smo svakako stali.
Treba tu traziti nas problem sta se desava sa energijom i ulaskom u utakmicu i zasto stajemo poslije sat vremena igre.
Ako Musemic rijesi taj pristup utakmici i vrati fizicku snagu mozemo ovo nadoknaditi jer po kvalitetu smo najbolji sastav lige.
- Varijantas8
- Kontakt:
Upravo, ne igramo lose uopste, akcije koje napravimo su koliko toliko kvalitetne, problem je sto ne drzimo koncetraciju na max bar 80min. Ne zelim da se vadimo na umor i kondiciju, jer na svakoj poziciji imamo kvalitetnu zamjenu..Najveci problem je odbrana koja to nije. Amatersko ispadanje u srednjoj i zadnjoj liniji pelazi neki prosjek dozvoljenog, nemoguce da su svi treneri protiv kojih smo igrali neki fudbalski magovi pa da nas tako lako rješavaju.
Lako je to objasniti ali izgleda nemoguće pojedicima da shvate, ismijavaju pet golova u Banja Luci a zatim vidiš da to isto rade Zeljković, Misimović....kako napravit razliku. Pametnom dosta.
Nego, šta misliš:
Bekovi Ristovski, Jović.
Stoperi Peskalev, Turda.
Vezni Đorđević, Krdžalić.
Naprijed Guli, Keremeh, Ljaljić, Mlinarić.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Iskreno , bolje jovic na stopera dok se Gojkovic ne vrati a Mujkic na Bekapitar je napisao/la: ↑26 avg 2025, 13:35Lako je to objasniti ali izgleda nemoguće pojedicima da shvate, ismijavaju pet golova u Banja Luci a zatim vidiš da to isto rade Zeljković, Misimović....kako napravit razliku. Pametnom dosta.
Nego, šta misliš:
Bekovi Ristovski, Jović.
Stoperi Peskalev, Turda.
Vezni Đorđević, Krdžalić.
Naprijed Guli, Keremeh, Ljaljić, Mlinarić.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Drugi zuti je cist ali prvi zuti smijesan.Lafo radi nekakvog prigovora.Ako si mu dao prvi zuti radi toga ne mozes drugi zuti tek tako iz nekog faula medjutim i Jatta mora da pazi.Odlican igrac i jako borben ,prepisat cemo ove greske njegovoj mladostiVarijantas8 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 13:02Ma njima se ono ne bi pikalo kao crveni, niti bi im se poništio onakav go kao sto su nama ponistili, a penal je cist, samo onakav nama ne bi dao i nakon 10min gledanja VARa.Hordas1990 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 12:55Analiza Kaljanca od negdje 33 minute.
Svako ko malo dublje prati fudbal zna zasto gol nije trebao biti ponisten.Teska lakrdija
Penal cist tu se nema sta prigovoriti,Ristovski katastrofa ovu utakmicu.Nek se mani instagrama i Tite i nek pocne igrati.Koliko prima svakog prvog trebao bi sam da drzi odbranu.Zavaljen je sa pozicijom ali grijese neke pocetnicke stvari i previse primamo.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
A nije Ristovski zavaljen od vrlog strucnjaka na stopera u formaciji u kojoj on ne smije biti stoper?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 avg 2025, 13:44Drugi zuti je cist ali prvi zuti smijesan.Lafo radi nekakvog prigovora.Ako si mu dao prvi zuti radi toga ne mozes drugi zuti tek tako iz nekog faula medjutim i Jatta mora da pazi.Odlican igrac i jako borben ,prepisat cemo ove greske njegovoj mladostiVarijantas8 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 13:02Ma njima se ono ne bi pikalo kao crveni, niti bi im se poništio onakav go kao sto su nama ponistili, a penal je cist, samo onakav nama ne bi dao i nakon 10min gledanja VARa.Hordas1990 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 12:55Analiza Kaljanca od negdje 33 minute.
Svako ko malo dublje prati fudbal zna zasto gol nije trebao biti ponisten.Teska lakrdija
Penal cist tu se nema sta prigovoriti,Ristovski katastrofa ovu utakmicu.Nek se mani instagrama i Tite i nek pocne igrati.Koliko prima svakog prvog trebao bi sam da drzi odbranu.Zavaljen je sa pozicijom ali grijese neke pocetnicke stvari i previse primamo.
-
- Kontakt:
Naveo sam u zadnjoj recenici.nokee je napisao/la: ↑26 avg 2025, 13:51A nije Ristovski zavaljen od vrlog strucnjaka na stopera u formaciji u kojoj on ne smije biti stoper?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 avg 2025, 13:44Drugi zuti je cist ali prvi zuti smijesan.Lafo radi nekakvog prigovora.Ako si mu dao prvi zuti radi toga ne mozes drugi zuti tek tako iz nekog faula medjutim i Jatta mora da pazi.Odlican igrac i jako borben ,prepisat cemo ove greske njegovoj mladostiVarijantas8 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 13:02
Ma njima se ono ne bi pikalo kao crveni, niti bi im se poništio onakav go kao sto su nama ponistili, a penal je cist, samo onakav nama ne bi dao i nakon 10min gledanja VARa.
Ja bi ga najvise volio na beku,nek Beganovic odmori
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Cuj radi prigovora dobio zuti
Pa tako mozes podijeliti svakom igracu po zuti, nema ga koji ne prigovara nesto u toku utakmice
Pa tako mozes podijeliti svakom igracu po zuti, nema ga koji ne prigovara nesto u toku utakmice
- Shategabri
- Kontakt:
Nabijem vala više i Mirvića za trenerske promjene u startu sezone!
Znači ušao si u sezonu, odigrao jednu utakmicu i razlaz sa trenerom!
I onda misliš da ćeš sve probleme rješiti dovođenjem igrača
I onda koga ćemo, hajmo vojnika Husrefa, jer Husref neće odbiti Sarajevo.
A realno nije ni on više za ovog. Niti njemu treba niti nama sve ovo.
Iskreno sam malo i poravnio. Ako će se Mirvić zayebavati s klubom, što bih se onda ja nervirao?
Nikakve vizije, ništa, sve nešto horuk.
Jah, prodali smo igrača za toliko i toliko.
Zaboli me qrc za to!
Znači ušao si u sezonu, odigrao jednu utakmicu i razlaz sa trenerom!
I onda misliš da ćeš sve probleme rješiti dovođenjem igrača

I onda koga ćemo, hajmo vojnika Husrefa, jer Husref neće odbiti Sarajevo.
A realno nije ni on više za ovog. Niti njemu treba niti nama sve ovo.
Iskreno sam malo i poravnio. Ako će se Mirvić zayebavati s klubom, što bih se onda ja nervirao?
Nikakve vizije, ništa, sve nešto horuk.
Jah, prodali smo igrača za toliko i toliko.
Zaboli me qrc za to!
Koševo Zapad
Moj šef Ismir Mirvić je najbolji šef na cijelom svijetu. On je kao pravi heroj iz crtanih filmova, samo što je stvaran. Svaki put kad ga vidim, osjetim da mogu sve. On zna sve, i o poslu i o životu, i uvijek ima rješenje za svaki problem. Kad pričamo, njegovi savjeti su kao zlato.
Ismir Mirvić nije samo šef, on je i prijatelj. Kad nam nešto ne ide, on nas ohrabri i kaže: "Možete vi to, samo vjerujte u sebe!" I stvarno, nakon toga sve mi uspijeva. On radi jako puno, ali nikad se ne ljuti, uvijek je smiren i nasmijan. Njegova energija je toliko jaka da se osjeti čak i kad smo u drugoj prostoriji.
Najviše volim što Ismir Mirvić uvijek brine o svima. Ako je neko tužan, on mu da savjet ili šalu da ga nasmije. On je pravi heroj jer pomaže ljudima da budu bolji i hrabriji. Ja želim biti kao on kad odrastem – pametan, dobar i hrabar. Zato je moj šef Ismir Mirvić moj heroj i najbolji čovjek na svijetu.
Kako se prijavi za literarnu sekciju u klubu?
Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 26 avg 2025, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Ima novo pravilo da samo kapiten smije pricati,ako se drugi igrac ne odmakne nakon opomene ide karton.Tatamata1946 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 13:53Cuj radi prigovora dobio zuti
Prosla su vremena da 10 igraca okruzi sudiju i 11ti golman trci
Ovo cemo cesce vidjati eh sad koliko su igraci upoznati ne znam.
A tebi kapiten ne zna bosanski

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Pa sto Mirvic onda ide po vecerama sa Vicom? Zasto je dobar sa Baolijem strumfom koji nam porucuje da popusimo **** i njemu i Vici?
Kad se iduci put nadje s Vicom nek ga zamoli fino da nas ne karaju sudije. Ako smije.
Kad se iduci put nadje s Vicom nek ga zamoli fino da nas ne karaju sudije. Ako smije.
Raspored nam je Boze ima apaca i lexa uzet u Lukavici bez recepta jer bit ce klanja od strane sudija do januara najmanje na 6 utakmica Zrinjski 3 Siroki makar jedna Borac i Velez da nas zavade ko i prosle sezone u Mostaru u 31 kolu
6 kolo 29.08.25. FK Sarajevo-FK Rudar P.
Zaostalo kolo 10.09.25.HŠK Zrinjski-FK Sarajevo
7 kolo 13.09.25. NK Široki B.-FK Sarajevo
8 kolo 20.09.25. FK Sarajevo-FK Velež
9 kolo 27.09.25. FK Željezničar-FK Sarajevo
10 kolo 04.10.25. FK Sarajevo-HŠK Zrinjski
11 kolo 18.10.25. FK Radnik B.-FK Sarajevo
12 kolo 25.10.25. FK Sarajevo-FK Sloga
13 kolo 01.11.25. HŠK Posušje-FK Sarajevo
14 kolo 08.11.25. FK Sarajevo-FK Borac
15 kolo 22.11.25. FK Rudar P.-FK Sarajevo
16 kolo 29.11.25. FK Sarajevo-NK Široki B.
17 kolo 03.12.25. FK Velež -FK Sarajevo
18 kolo 06.12.25. FK Sarajevo-FK Željezničar
19 kolo 13.12.25. HŠK Zrinjski-FK Sarajevo
6 kolo 29.08.25. FK Sarajevo-FK Rudar P.
Zaostalo kolo 10.09.25.HŠK Zrinjski-FK Sarajevo
7 kolo 13.09.25. NK Široki B.-FK Sarajevo
8 kolo 20.09.25. FK Sarajevo-FK Velež
9 kolo 27.09.25. FK Željezničar-FK Sarajevo
10 kolo 04.10.25. FK Sarajevo-HŠK Zrinjski
11 kolo 18.10.25. FK Radnik B.-FK Sarajevo
12 kolo 25.10.25. FK Sarajevo-FK Sloga
13 kolo 01.11.25. HŠK Posušje-FK Sarajevo
14 kolo 08.11.25. FK Sarajevo-FK Borac
15 kolo 22.11.25. FK Rudar P.-FK Sarajevo
16 kolo 29.11.25. FK Sarajevo-NK Široki B.
17 kolo 03.12.25. FK Velež -FK Sarajevo
18 kolo 06.12.25. FK Sarajevo-FK Željezničar
19 kolo 13.12.25. HŠK Zrinjski-FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], johntravolta123, rimljanin90 i 33 gosta.