Kod nas sto je tamniji igrac to ga smatramo boljim. Ovo mu je najbolja partija u 2 godine sto je kod nas a i ovu tekmu je pokazao da nema zrno mozga. Kad je na snagu on vazda moze trcati i jak je ko konj al realno lik je bek i zatrcava se punim sprintom direktno na igraca. Dvije solucije ima zuti karton ili da ispadne. Svaka njemu cast ali sa njim se bas mora raditi jer ima fizicke karskteristike da bude igrac velikih klubova al bojim se da je ogranicen na onom bitnijem polju sto sr tice danasnjeg fudbala.Ejnur je napisao/la: ↑26 avg 2025, 11:43Odinaka bi se mogao prodati za dobre pare,samo ako se posveti neko njemu i nauce ga kako se treba postavljati.
Jer njegova gradja i brzina je za mnogo vece lige od nase.
S tim da mu je ugovor do 2026,to ne bi bilo lose produziti do 2027,jer ako sad pocne igrati i bude dobar sumnjam da ce pristati na produzenje.
Evo mali osvrt na par igraca u prosloj tekmi
Muftic mora da se uozbilji, one stvari sto on radi mogu i nas stajati rezultata a i njega karijere. Ne znam sta se desava al od pocetka sezone neke konfuzne odluke. Ne izlazi kad treba, izadje kad ne treba, rizicni pasovi, bukvalno golmanska igra na ivici.
Vini sjajan naprijed. U igri nazad mi se cinilo da on ne zna sta treba da radi ali opet nije nas kostalo. Inace je dobar u odbrani.
Cvetanoski odlicno odigrao nazad.
Rakic pretrcao kao niko za tako mladog igraca, valjfa ce biti i kakvih golova.
Pejic iskoristio poziciju. I priie je grizao i naprijed i nazad kad je igrao na krilu a sad u tandemu sa rakicem onaj konstantni pritisak je doveo do greski koje su nam se isplatile.
Osmanovic - dokaz da ne treba pokopavati igraca. Stub odbrane bio a ima i visinu. Strah me bilo Sukilovica ali i on je odlicno odigrao.
Sve u svemu nije bilo losih ovu tekmu ali vakat je bio da se i to desi poslije onih katastrofalnih igara. Sljedeca ide sloga koja je preiskusna ali ako odigramo tvrdo i hrabro mozemo do bod(ova). Dobro je sto ne primamo puno golova, bar do sad nismo.