Combattente87 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 10:24
mma_hz je napisao/la: ↑26 avg 2025, 10:09
luckystrike je napisao/la: ↑26 avg 2025, 01:23
Znaju i ptice na grani da je fk borac trenutno politički alat, al' da će to i sam potpredsjednik kluba potvrditi, naivno, neočekivano, nedoraslo.
Ma kume zive vecina ko bijeda,ulice im ko da je tek rat stao..Ljudi ginu od kamenja sto im pada na glavu.
Srbima samo reci RS referendum daj mu rakije i cvaraka i on ce ti ku rac ljubiti...skontalo ljudi foru na koju im djece odose vani studiraju,stanovi kuce itd a oni i dalje golf 2 voze na loziku al daj mu reci RS NEZAVISNA gotovo ako hoces j ebu mu i zenu i djecu.
U kojem svijetu vi živite matero mila

ne, meni je drago da sam pročitao ovako nešto, jer da mi je neko pričao kako neko ima ovakvo razmišljanje, ja iskreno nebi vjerovao.....
Ljudino kao prvo, RS ima više autoputeva nego FBIH, eto samo to za početak, ovo ostalo je stvarno iluzorno diskutovati
Odi malo u istocni dio RS-a ili prema Foci pa dalje prema Gacku ,Nevesinju itd..kreni od Pala prema Praci itd..
Vi sto imate normalnog puta to je Doboj,Laktasi i Banja Luka.
Helem nbt ugl zna se sta kod vas prolazi kad vam Dodo vrisne nedam Srpsku svi svrsite a Dodo milijarder.

i naravno svi oko njega Zeljkovici itd
I kaze ja zivim u zabludi,odi nekad tamo u istocni dio ili dole hercegovinu da vidis kako narod zivi,a opet glasaju za njega jer on "**** muslimane"
Tuzlanski i Kanton Sarajevo imaju vise ljudi nego cijela RS bolan.-
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.