Evo pobrisan mail, da se ne sekiratemamonelafo je napisao/la: ↑26 avg 2025, 09:58+1, 100%. A niko živ nema provjerenu informaciju ili je ne razumije.![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- svrakino1921
- Kontakt:
@irfo šta je sa golmanom Jel prodat
Cosic otputovo na arapski poluotok prosle sedmice, spominjalo se 100k, ne znam jel jos potpiso
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Gdje cemo stvoriti pare kojima cemo moci platiti igrace koji ce biti sposobni osvojiti titulu nakon, sada vec, 10+ godina?bablaz1 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 08:26Ja ne mogu shvatiti da neko razmišlja na način da će se s nekim strateškim partnerom odjednom početi osvajati titule, kupovi... Ljudi ovo je Bosna i Hercegovina. Mislim da bi bili bliže scenariju Čelika, nego PSG-a. Nama trebaju ljudi koji vole i hoće. Ne neki napuhani likovi (ne bih o imenima) koji bi trošili novce neracionalno. Bolje da je sad odustao (ako jeste) nego nakon godinu dana ili dvije. Idemo po bodove u Doboj.
VTŽ
-
- Kontakt:
Ovo je posljednji voz za zeljeznicar, ako ovo upropastimo iducu krizu fk zeljeznicar nece prezvijeti.
Dok god ima zemlje bit ce i kluba. Samo ga jos pretvoriti u gradjevinsko zemljiste
Sad ce prica o DD, kao kad je Diglisic dolazio.V3rtigo je napisao/la: ↑26 avg 2025, 10:19Gdje cemo stvoriti pare kojima cemo moci platiti igrace koji ce biti sposobni osvojiti titulu nakon, sada vec, 10+ godina?bablaz1 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 08:26Ja ne mogu shvatiti da neko razmišlja na način da će se s nekim strateškim partnerom odjednom početi osvajati titule, kupovi... Ljudi ovo je Bosna i Hercegovina. Mislim da bi bili bliže scenariju Čelika, nego PSG-a. Nama trebaju ljudi koji vole i hoće. Ne neki napuhani likovi (ne bih o imenima) koji bi trošili novce neracionalno. Bolje da je sad odustao (ako jeste) nego nakon godinu dana ili dvije. Idemo po bodove u Doboj.
VTŽ
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
ko moze prizeljkivati tog zlostavljaca zena u 2025 godini? nema od toga nista, davno provaljen frajer. podrzavaju ga jos samo ovi koji su na plati kod njega.bhsport je napisao/la: ↑26 avg 2025, 10:47Sad ce prica o DD, kao kad je Diglisic dolazio.V3rtigo je napisao/la: ↑26 avg 2025, 10:19Gdje cemo stvoriti pare kojima cemo moci platiti igrace koji ce biti sposobni osvojiti titulu nakon, sada vec, 10+ godina?bablaz1 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 08:26Ja ne mogu shvatiti da neko razmišlja na način da će se s nekim strateškim partnerom odjednom početi osvajati titule, kupovi... Ljudi ovo je Bosna i Hercegovina. Mislim da bi bili bliže scenariju Čelika, nego PSG-a. Nama trebaju ljudi koji vole i hoće. Ne neki napuhani likovi (ne bih o imenima) koji bi trošili novce neracionalno. Bolje da je sad odustao (ako jeste) nego nakon godinu dana ili dvije. Idemo po bodove u Doboj.
VTŽ
- mamonelafo
- Kontakt:
Pa druže, ne znam koliko shvataš taj mail, ali to je znak da je klub izdao dobro saopćenje šta je problem. Nadam se da se zayebavaš kad pišeš ove stvari, fakat se sad nadam...irfo je napisao/la: ↑26 avg 2025, 10:00Evo pobrisan mail, da se ne sekiratemamonelafo je napisao/la: ↑26 avg 2025, 09:58+1, 100%. A niko živ nema provjerenu informaciju ili je ne razumije.![]()
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
- mamonelafo
- Kontakt:
Nadam se da neće, jesi li vidio kakav je čovjek, naježio sam se. Ono je mogao biti bilo ko moj ili neki bliski poznanik... Kakav nečovjek.bhsport je napisao/la: ↑26 avg 2025, 10:47Sad ce prica o DD, kao kad je Diglisic dolazio.V3rtigo je napisao/la: ↑26 avg 2025, 10:19Gdje cemo stvoriti pare kojima cemo moci platiti igrace koji ce biti sposobni osvojiti titulu nakon, sada vec, 10+ godina?bablaz1 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 08:26Ja ne mogu shvatiti da neko razmišlja na način da će se s nekim strateškim partnerom odjednom početi osvajati titule, kupovi... Ljudi ovo je Bosna i Hercegovina. Mislim da bi bili bliže scenariju Čelika, nego PSG-a. Nama trebaju ljudi koji vole i hoće. Ne neki napuhani likovi (ne bih o imenima) koji bi trošili novce neracionalno. Bolje da je sad odustao (ako jeste) nego nakon godinu dana ili dvije. Idemo po bodove u Doboj.
VTŽ
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
E ne vjerujem da se javio dioničar.... Opet ista matrica.mamonelafo je napisao/la: ↑26 avg 2025, 10:55Nadam se da neće, jesi li vidio kakav je čovjek, naježio sam se. Ono je mogao biti bilo ko moj ili neki bliski poznanik... Kakav nečovjek.
Investitor je jedino rješenje za ovaj klub, ne mogu da mislim šta nas čeka ako ne dođe do dogovora.
Ma znalo se to, torture Ode pokojnog mailovima, Adzema, dovodjenju poslovnih odluka, onakva presica za Amara, Teror nad zaposlenicima, igracima, trenerima. Najvece zlo sto je od 1921 uslo u klub.mamonelafo je napisao/la: ↑26 avg 2025, 10:55Nadam se da neće, jesi li vidio kakav je čovjek, naježio sam se. Ono je mogao biti bilo ko moj ili neki bliski poznanik... Kakav nečovjek.
Sto je stariji sve gori je.
Nanišanio je on pomocni i kule jos prije 10 godina.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Udaljiti ga od Grbavice i izdat mu "racun" zabrane dolaska.bhsport je napisao/la: ↑26 avg 2025, 11:05Ma znalo se to, torture Ode pokojnog mailovima, Adzema, dovodjenju poslovnih odluka, onakva presica za Amara, Teror nad zaposlenicima, igracima, trenerima. Najvece zlo sto je od 1921 uslo u klub.mamonelafo je napisao/la: ↑26 avg 2025, 10:55Nadam se da neće, jesi li vidio kakav je čovjek, naježio sam se. Ono je mogao biti bilo ko moj ili neki bliski poznanik... Kakav nečovjek.
Sto je stariji sve gori je.
Nanišanio je on pomocni i kule jos prije 10 godina.
-
- Kontakt:
A gdje nas je dovelo ovo unazad prosjačenje,nigdje,bez trofeja 7,8 godina,titule 12,13 godina,jedini spas za klub je investitor i to je to.bablaz1 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 08:26Ja ne mogu shvatiti da neko razmišlja na način da će se s nekim strateškim partnerom odjednom početi osvajati titule, kupovi... Ljudi ovo je Bosna i Hercegovina. Mislim da bi bili bliže scenariju Čelika, nego PSG-a. Nama trebaju ljudi koji vole i hoće. Ne neki napuhani likovi (ne bih o imenima) koji bi trošili novce neracionalno. Bolje da je sad odustao (ako jeste) nego nakon godinu dana ili dvije. Idemo po bodove u Doboj.
VTŽ
- imekorisnicko
- Kontakt:
Nidje veze, nepotrebno dramatisanje. Željo je skoro pa neuništiv jer ,bez ikakvog patetisanja, postoje desetine hiljada ljudi koji su zainteresovani za Želju. Željo ima društveno-političku pa i ekonomsku snagu.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 avg 2025, 10:23Ovo je posljednji voz za zeljeznicar, ako ovo upropastimo iducu krizu fk zeljeznicar nece prezvijeti.
Nekad je to,kao u ovakvim procesima, i mana jer "gdje je puno baba,kilavo je dijete".
Iskreno skeptičan sam da ćemo dobiti ikakvog vlasnika,investitora ili slično dok ne dotaknemo dno,a teško ćemo do dna iz gore navedenih razloga.
Ma ne sikiram se ja, ali znas i ti sam kako to ide. Pet ljudi ce vidjeti taj mail, ne znaju ga ni procitati kako treba, ali ce onda komentarisati i napraviti od toga pricu da ce se stvoriti negativna atmosfera oko toga, **** ce se majka svima redom na stadionu i samo ispasta Zeljo. Valjda su nas godine slicnih desavnja naucile kako to ide. Od bombasticnih najava i mahalskih nema nikakve koristiirfo je napisao/la: ↑26 avg 2025, 10:00Evo pobrisan mail, da se ne sekiratemamonelafo je napisao/la: ↑26 avg 2025, 09:58+1, 100%. A niko živ nema provjerenu informaciju ili je ne razumije.![]()
Neće, sad ima većih problema.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odinaka bi se mogao prodati za dobre pare,samo ako se posveti neko njemu i nauce ga kako se treba postavljati.
Jer njegova gradja i brzina je za mnogo vece lige od nase.
S tim da mu je ugovor do 2026,to ne bi bilo lose produziti do 2027,jer ako sad pocne igrati i bude dobar sumnjam da ce pristati na produzenje.
Jer njegova gradja i brzina je za mnogo vece lige od nase.
S tim da mu je ugovor do 2026,to ne bi bilo lose produziti do 2027,jer ako sad pocne igrati i bude dobar sumnjam da ce pristati na produzenje.
Jeste kad se sattavi nas desetinehiljada ne mozemo 100.000 maraka skupitiimekorisnicko je napisao/la: ↑26 avg 2025, 11:37Nidje veze, nepotrebno dramatisanje. Željo je skoro pa neuništiv jer ,bez ikakvog patetisanja, postoje desetine hiljada ljudi koji su zainteresovani za Želju. Željo ima društveno-političku pa i ekonomsku snagu.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 avg 2025, 10:23Ovo je posljednji voz za zeljeznicar, ako ovo upropastimo iducu krizu fk zeljeznicar nece prezvijeti.
Nekad je to,kao u ovakvim procesima, i mana jer "gdje je puno baba,kilavo je dijete".
Iskreno skeptičan sam da ćemo dobiti ikakvog vlasnika,investitora ili slično dok ne dotaknemo dno,a teško ćemo do dna iz gore navedenih razloga.
To je razlika
Sloga doboj ima budzet u rangu naseg i sve istalo su suplje
U Siroki, Velez, Zrinjski ulazi jos investitora
Nama za godinu dvije bice ogroman problem kad Radnik, Rudar i tako ti budu u rangu naseg budzeta
Skupstinu nabijem na **** sva ona imena
**** i navijace sve redom ko god je protiv investitora
Nek vas je sram i stid sve redom milioneri finansiraju **** Radnik, a mi slusamo 10 godina suplje price
Pun mi je **** posudbni, dugova i ne mogu vise da slusam suplje price
Ne mozemo **** Bajica dovesti u 30 i nekoj godini ko da je Messi ode prije u neku Aek Larnacu ili gdje vec da sjedi na klupi
Pusite **** svi redom cijela skupstina i oni koji odlucuju
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Izgleda da smo se pomirili s cinjenicom da postajemo prosjecan klub. Titulu nismo osvojili preko 10 godina, a ako vako nastavimo tesko da cemo je ikad osvojiti. POJEDE nas vrijeme jer su konkurenti finansijski odskocili za nekoliko stepenica ispred nas.NoDi80 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 11:46Jeste kad se sattavi nas desetinehiljada ne mozemo 100.000 maraka skupitiimekorisnicko je napisao/la: ↑26 avg 2025, 11:37Nidje veze, nepotrebno dramatisanje. Željo je skoro pa neuništiv jer ,bez ikakvog patetisanja, postoje desetine hiljada ljudi koji su zainteresovani za Želju. Željo ima društveno-političku pa i ekonomsku snagu.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 avg 2025, 10:23Ovo je posljednji voz za zeljeznicar, ako ovo upropastimo iducu krizu fk zeljeznicar nece prezvijeti.
To je razlika
Sloga doboj ima budzet u rangu naseg i sve istalo su suplje
U Siroki, Velez, Zrinjski ulazi jos investitora
Nama za godinu dvije bice ogroman problem kad Radnik, Rudar i tako ti budu u rangu naseg budzeta
Skupstinu nabijem na **** sva ona imena
**** i navijace sve redom ko god je protiv investitora
Nek vas je sram i stid sve redom milioneri finansiraju **** Radnik, a mi slusamo 10 godina suplje price
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.