Kyle88 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:37I zbog toga je Rijeku prosle godine gledalo 5k ljudi, imali proteste i slicne stvari, na kraju zadnjih 5 kola se skupili i odgledali duplu krunu. (A stadion prima 8-9k max)amkeivke je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:31Pa jarane zato i jest x3 cijena! Nije poredzenje! Ljudi i kad dignu na 400-500€ godisnju ljudi če platit jer hoče da podrže na taj način rad kluba i to če platit od srca pa makar zadnji novac iz dzepa dao...ja neki dan htjeo na utakmicu Rijeke i Varaždina jer sam bio na Krku, al cijena ulaznice na korner zastavici 60eur, zapad 90eur!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kyle88 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:37I zbog toga je Rijeku prosle godine gledalo 5k ljudi, imali proteste i slicne stvari, na kraju zadnjih 5 kola se skupili i odgledali duplu krunu. (A stadion prima 8-9k max)amkeivke je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:31Pa jarane zato i jest x3 cijena! Nije poredzenje! Ljudi i kad dignu na 400-500€ godisnju ljudi če platit jer hoče da podrže na taj način rad kluba i to če platit od srca pa makar zadnji novac iz dzepa dao...ja neki dan htjeo na utakmicu Rijeke i Varaždina jer sam bio na Krku, al cijena ulaznice na korner zastavici 60eur, zapad 90eur!
Kako podrzavamo klub vidi se iz broja clanskih karti, podrzavam cijene trenutnih ulaznica al daj brate djecija karta 10 km, sa ovakvim pristupom tesko da ce jedna cetveroclana porodica moci ici svaku utakmicu jer joj treba od 50 do 80 km, zato bi trebalo da vrate cijene ulaznica na 3 km za djecu kako su i bile, a hordi je takodje sve manje da li zbog povecanje cjene ulaznica sa 5 na 10 ili je neki drugi problem.Takodje ne daju ti nista unijeti na stadion a unutra da kupis sok, pivo ili grickalice treba ti bruku love
Ova IZJAVA dosta govori, A NAJMANJE o porazu 5-1 jer borac kvalitetom i kako je tekla utakmica treba da se sakrije u misiju rupu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 01:12Zeljković "pecnuo" Sarajevo: "Borac kao bagerom, da se zna ko je gazda Republike Srpske"
Zanimljivo, jedan od glavnih ljudi Borca je uz ovu objavu dodao i emotikon zastave Srbije
Potpredsjednik Borca Bogoljub Zeljković je "pecnuo" Sarajevo nakon visoke pobjede protiv bordo tima.
- Borac preko Sarajeva kao bagerom - 5:1!
Da se zna ko je gazda i ponos Banjaluke i Republike Srpske, napisao je Zeljković na društvenoj mreži "X".
Samo trebamo jos vise pljuvat,to nam je glavna vrlina,kad te mediji unistavaju,dusmani poput ovih,razni Topalovici i slicni mi jos vise udarimo po klubu,baci budalama kost neka glodju,skontace nakon 20 godina koja je ovo sve igranka i zasto. Neki podrzavaju svoje zivotom i pored toga sto su jedna velika 0.
BAGER rijec je koristena u skupstini bh kad je trojka pomela njegovog dajdzu i njegove pusikurce. I zato je poslao tu poruku.
Siguran sam da ova ekipa ima kvalitet i da ce doc vrijeme kad ce ova ekipa derat sve redom, do onog monenta dok sudija nebbude morao da sudi kako sto je sudio zadnjih 5 godina kad igramo sa zrinjskijem borcem sb posusje itd itd..
7 godina je velik period, mi MORAMO zbit redove (KLUB/IGRACI/presjednik/cak i politicari) zgazit sve redom cak u tom kontekstu ako bude trebalo da citava evropa zvoni.. NEBITNO JE KO STOJI IZA OVIH STVARI NITI KOBI STAO U ZASTITU OVIH KOJI TO RADE..
Cak i grupe navijacke manijaci red army robijasi ako stanu nama na megdan cisto radi toga da se vode bolje borac i zrinjski nek uzimaju nakaradno titule nego FK SARAJEVO regularno, mi navijaci ovog kluba politicari svih nivoa, klub, ismir MORAMO STAT I RECI NE na ove stvari..
I netreba ocekivat niti trazit pomoc od navijaca drugi klubova, al isto moraju znat budul se vodili ovom gore parolom da ce imat problem bez obzira kosu.
Politicare smatram ukljucit one koji mogu hoce uradit ono sto politika moze uradit ne za dobrobit FK SARAJEVA, vec za dobrobit sporta bh..
Vs Rudar pobjeda na guzove
Vs Zrinjski na strani - x - jer i oni imaju K od trenera kao i mi
Vs Siroki na strani - Poraz -kao po navici bezmudnost mehhhh - obcanja na borbu - da uce lekcije itd.
Vs Velez kuci - x - Oni losi a i mi losi - drugarski x.
Istog misljenja 5 bodova.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Ma kiksat će odma protiv Rudara i idu nova previranja.
Ovo je sve na silu.
Ovo je sve na silu.
-
- Kontakt:
Ako nismo u stanju kuci dobiti Velez i Rudar koji su se do sad pokazali kao najtanje ekipe lige onda jbg, cemu da se nadamo uopste.Fudo je napisao/la: ↑26 avg 2025, 10:21Vs Rudar pobjeda na guzove
Vs Zrinjski na strani - x - jer i oni imaju K od trenera kao i mi
Vs Siroki na strani - Poraz -kao po navici bezmudnost mehhhh - obcanja na borbu - da uce lekcije itd.
Vs Velez kuci - x - Oni losi a i mi losi - drugarski x.
Istog misljenja 5 bodova.
Nemojte biti toliki pesimisti.
Garantujem da ćemo dobiti i Velež i Rudar i Široki, protiv Zrinje ćemo vidjeti kakvo će klanje biti, koji "frano jelić" će biti na dužnosti.
Ova ekipa ima kapacitet itekako i nekih 60ak minuta u Banja Luci je pokazalo da mi kad uzmemo loptu i igramo, nemoguće nas je limitirati da ne pravimo šanse.
Utegnuće se nazad već, samo dok se nađe dobitna kombinacija.
Posložiće se to, ako ništa da se više daje nego što se prima.
PS. Kažu da sa Franom Topićem nije gotova priča, da je to još uvijek itekako aktivno.
LP,
Ova ekipa ima kapacitet itekako i nekih 60ak minuta u Banja Luci je pokazalo da mi kad uzmemo loptu i igramo, nemoguće nas je limitirati da ne pravimo šanse.
Utegnuće se nazad već, samo dok se nađe dobitna kombinacija.
Posložiće se to, ako ništa da se više daje nego što se prima.
PS. Kažu da sa Franom Topićem nije gotova priča, da je to još uvijek itekako aktivno.
LP,
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Puno toga ne funkcionise, ali ima i dobrih stvari. To nije razlog da se pljuje i sere po klubu, igracima, petom desetom. Kada tesko je, treba podrska pa uz malo vjere i truda dosta toga da se srediti. Masa raje pametuje, a kad dodje tekma pola vas nema na kosevu. Pola vas vjerovatno zivi u dijaspori, pa od tamo serete kako je nama ovdje, druga polovina su bolikurci koji vide haseta kad je derbi ili evropa.
To sto pojedinci tumace da je pljuvanje PO KLUBU, ne to je cak naprotiv, prozivanje pojedinsca striktno nabrojanih. Zbog odluka i stvari koje rade kontra interesa kluba.
Klub nije ni Mirvic, ni Ajla, ni Melisa, Anela, Azra...a ni Husrefa. Klub je nesto iznad njih, i zato su burnr reakcije.
Klub nije ni Mirvic, ni Ajla, ni Melisa, Anela, Azra...a ni Husrefa. Klub je nesto iznad njih, i zato su burnr reakcije.
- FKS -
Gdje nam je brat Lucas nakon petice sa Husrefom i 4-2-3-1 formacijom. Da objasni šta sad trokira.
Utakmica po utakmica, idemo prvo uzeti tri boda protiv Rudara
Zna li se hoce li makar jedan novi igrac doc malo odbranu da sredi pa makar ne potpisali nikog na zimu
- napoleon72
- Kontakt:
Nisu svi na svojim pozicijama kao kod Jakira.

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Ma samo furati 4231, kakva moderna 352 sa hibridnim stoperima i wing bekovima, divljaš Zorane Zekiću s tim idiotskim formacijama.
Are you not entertained ?!
-
- Kontakt:
Nemas odbrane nikako,jata sam igra u sredini od početka sezone.Sad je doso cimi i valjda se mamas ukaze pa ce vezni red doci na svoje.A odbrana nam ostaje problem.Jedini stoper koji valja povrijedjen,ostali stoperi tarabe.Bekovi isto ****.
Nema napretka sve dok su kurve u klubu NEMAAAAA!!!!
- napoleon72
- Kontakt:
Nisu se kurve same postavile.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Haksss, miguelramos, Proximic, Tatamata1946 i 38 gostiju.