AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Inter preslušava Torina samo tako. Tako se to radi, imas okosnicu tima od nekih 7-8 igraca i samo apgrejdujes ekipu sa par igraca, a pri tome i širiš roster. Kod nas jad i tuga. Ali sta reci kada na jednoj strani imas Beppe Marotu i Ausilia a na drugoj strani racunovodju Furlanija i novopridoslog Albanca.
Yebo majku, samo Milan nije mogao pobjediti ovo kolo. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mi 17 godina starog igrača šaljemo na posudbu a Liverpoolu dijete od 16 godina donosi pobjedu
Il Club più titolato al mondo!
To ja trubim godinama.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Zato sto Milan nema plana, nema ambicija sta i kako., furaju brze pare kupi 10 polovnjaka neki iskoci prodaj zaradi i tako u krug...glavni cilj je biti u nekom plusu i cekati da stigne ponuda za klub....trofeji, stadion historija itd to je nebitno...

I to wonderkid-a, za kojeg je i Ibra sam izjavio da je veći talenat/napredniji od Ibre lično (Camarda), u tim godinama. Yebeni ameri i bejzbol, zar baš ne postoji niko, osim kreditora lešinara - koji su voljni kupit nekad slavni Milan? Da je Camarda španac, englez, već bi igrao i zabijao, a cijena bi mu bila 120M

Jorgen Strand Larsen, lani zabio 14 golova u PL, je bio u Milanu taman u tim godinama (naravno dudlao ga u Primaveri, kao i Camarda), eno sad Newcastle sprema ponudu 80M+.
Imaš osjećaj da ulaze u sezonu značajno slabiji nego lani, i po squadri i po svemu osim trenera. Allegri je svakako sposobniji od Fonsece.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.