Posto si glas razuma, pokreni ti sve to. Otjeraj te sa platnog spiska na Jugu kako ti kazes, odes na Jug provjeris sta je sa radovima.F1921B je napisao/la: ↑26 avg 2025, 01:37Najjaca mi je ova mantra kad bilo sta spomenes vezano za rukovodstvo kluba, to sto se nista nije osvojilo deceniju a ni na vidiku nije da ce jos toliko (pregrizo ja jezik) ili bilo koji oblik nezadovoljstva - pitar si. Spomenes Osima - ko da si Karadzica spomeno. Haj razumijem da ima navijaca i vodja na platama uprave pa sutis (sto ne bi realno, ne radis nista malo promahnitas vikendom a parice u dzep) al meni je zao sto je i sitna buranija koja izdvaja fine pare za gledanje **** navikla da nas nema nigdje, nismo uopste vise kompetitivan klub u ozbiljnim kombinacijama.
Jel ima iko ozbiljan ovdje na forumu da kaze hocel bit kakve reforme kluba, ikakvih naznaka, nekog svjetla na kraju tunela? Koji se qrac desava samo neka ubleharenja dje bager, jel Adzem na tramalima, sta je reko Nedo Kačketaš na lajvu. Joj ružnog sna
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
Skupstinari do prije 20 dana nisu ni znali da se pregovara niti imaju bilo kakve detalje. Potpisan je ugovor prije pocetka samih pregovora i informacije ne smiju izlaziti. Ovo sto neko pise po forumima je 80% nagadjanje, 20% ce ubosti i onda napisati “jesam vam rekao”.svemalim1 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 20:35radna grupa moze poslati samo ono sto skupstina odredi da se posalje jer skupstina odlucuje o tome.
radna grupa samo pregovara ispred kluba. razgovori traju mjesecima. radna grupa treba da usaglasi stavove skupstine i mirvica, a i imenovana je od strane skupstine.
prvobitno je plan bio i njegova zelja da se skupstina smanji, da ima svoje ljude u njoj i u uo i no, znaci da statut bude takav da mu se preko njegovih ljudi u organima omoguci kontrola nad vlastitim novcem koji bi ulozio, sto je i jedino normalno.
skupstina to ne zeli. nisu pristali na to, nece da ispune te njegove uvjete niti na taj nacin prilagode statut, stoga ponude nema. ne mogu oni glasati za nesto cega nema.
Skupstina ce biti u septembru, tada ce se pred njih staviti ponuda ukoliko je bude i tada ce se glasati. Sve drugo su mahalske price i nepotrebno sirenje nervoze nakon dobro odigrane utakmice.
Treba nam pobjeda protiv Sloge da nabildamo atmosferu pred derbi sa Borcem pa onda na mišice sa njima. Treba dobar se cuvat kartona u Doboju mada ce to biti nemoguce ciljano ce djeliti kartone. Al zadnja tema je dokaz da nije bitno ko igra nego da svako da zadnji atom snage za plavi dres.
To je samo spin Adzemovih hejtera, posto nemaju razlog na terenu, zatim na presici, pa mora nesto.zeljovolimte je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:28Ma los Zrinski.
Prije toga ga dobili u pripremnoj prije par mjeseci, od toga onda cetri godine Edis dobio Zrinski sa Jakirom isto Zrinski slab, a prije toga sa Amarom..
Bgm Zrinski bas dobar protiv holandjana izgubise slucajno utakmicu na nekakav divlji penal koji je okrenuo stvari.
Sto nije slab kad nas vodi Basic, Coric?
Zao mi je takvih ljudi. Na povratku kuci sa utakmice u nedelju se vec culo to. Tuga, umjesto da budeš zadovoljan ljudi samo traze crnjak.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- mamonelafo
- Kontakt:
Joj kad dođe investitor, a ovi bezdušni, prestanu da se javljaju. Kako bi to bilo lijepoooo!!!bhsport je napisao/la: ↑26 avg 2025, 07:51To je samo spin Adzemovih hejtera, posto nemaju razlog na terenu, zatim na presici, pa mora nesto.zeljovolimte je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:28Ma los Zrinski.
Prije toga ga dobili u pripremnoj prije par mjeseci, od toga onda cetri godine Edis dobio Zrinski sa Jakirom isto Zrinski slab, a prije toga sa Amarom..
Bgm Zrinski bas dobar protiv holandjana izgubise slucajno utakmicu na nekakav divlji penal koji je okrenuo stvari.
Sto nije slab kad nas vodi Basic, Coric?
Zao mi je takvih ljudi. Na povratku kuci sa utakmice u nedelju se vec culo to. Tuga, umjesto da budeš zadovoljan ljudi samo traze crnjak.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Ja ne mogu shvatiti da neko razmišlja na način da će se s nekim strateškim partnerom odjednom početi osvajati titule, kupovi... Ljudi ovo je Bosna i Hercegovina. Mislim da bi bili bliže scenariju Čelika, nego PSG-a. Nama trebaju ljudi koji vole i hoće. Ne neki napuhani likovi (ne bih o imenima) koji bi trošili novce neracionalno. Bolje da je sad odustao (ako jeste) nego nakon godinu dana ili dvije. Idemo po bodove u Doboj.
VTŽ
VTŽ
Karamarko bi trebao biti tu za Borac ako mu ne daju 3 tekme a nista me nebi cudilo.TM OLOVO je napisao/la: ↑26 avg 2025, 07:07Treba nam pobjeda protiv Sloge da nabildamo atmosferu pred derbi sa Borcem pa onda na mišice sa njima. Treba dobar se cuvat kartona u Doboju mada ce to biti nemoguce ciljano ce djeliti kartone. Al zadnja tema je dokaz da nije bitno ko igra nego da svako da zadnji atom snage za plavi dres.
Nema niko da strahuje od zutog, znaci samo direktno crveni sto je tesko. Sloga nije nimalo naivna ekipa osim kada igra protiv Borca.
@bablaz1, mogu i hoce ali odakle covjece? Iz prazne ne puca.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ja ne mogu i necu vala da vjerujem da moze jedna ili ajd nekoliko osoba blokirat investitora da udje u klub.
Onda ili taj investitor nema jaku volju i zelju a niti ostale osobe u klubu nemaju nikakav lobi i znanje.
Jos samo neka nagadjanja i glumatanja, ako stvarno toliko znate napisite ime pa da se stvori pritisak i da vidimo kako ce neko toliko kocit klub.
Onda ili taj investitor nema jaku volju i zelju a niti ostale osobe u klubu nemaju nikakav lobi i znanje.
Jos samo neka nagadjanja i glumatanja, ako stvarno toliko znate napisite ime pa da se stvori pritisak i da vidimo kako ce neko toliko kocit klub.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Upravo obrnuto bez para smo blize celikubablaz1 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 08:26Ja ne mogu shvatiti da neko razmišlja na način da će se s nekim strateškim partnerom odjednom početi osvajati titule, kupovi... Ljudi ovo je Bosna i Hercegovina. Mislim da bi bili bliže scenariju Čelika, nego PSG-a. Nama trebaju ljudi koji vole i hoće. Ne neki napuhani likovi (ne bih o imenima) koji bi trošili novce neracionalno. Bolje da je sad odustao (ako jeste) nego nakon godinu dana ili dvije. Idemo po bodove u Doboj.
VTŽ
Bez para nista da vole najvise na svijetu
Sad da imamo investitora s kesom doveli doveli bi umjesto sto cekaml hoce li neko do kraja prijelaznog ostati bez ponuda
Bez investitora vrtimo smo 10 godina u krug
Stali malo na noge, prodali Jaberaa, dobili Zrinjski i kontaju da mozemo bez investitora
Igraci nam u Koper idu s autobusom eto gdje smo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma ja, yebeš investitora. Bolje imati ljude u klubu koji imaju para koliko i ostali navijači a kada nešto zayebu kažu pa ja sam ovdje besplatno nađite sebi ako ima bolje.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Moj irfo...
Hoce li te pare od Kantona? Zna li se sta?
Hoce li te pare od Kantona? Zna li se sta?

-
- Kontakt:
Brukas se budalo!
Jesul pare na racunu sta rece

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bukvalno samo zlonamjerni ljudi ce krenuti forsirati pricu o tituli preko noci ako i dodje investitor. Ljudi zele investitora prvenstveno jer nam je muka vise da ne mozemo platiti nekog igraca pa on ode u slogu, posusje i slicno. Ne mozes napraviti tim, obezbjediti uslove timu da razmislja samo o fudbalu a bez da razmislkas kako xes prezivjeti sljedecu godinu.bablaz1 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 08:26Ja ne mogu shvatiti da neko razmišlja na način da će se s nekim strateškim partnerom odjednom početi osvajati titule, kupovi... Ljudi ovo je Bosna i Hercegovina. Mislim da bi bili bliže scenariju Čelika, nego PSG-a. Nama trebaju ljudi koji vole i hoće. Ne neki napuhani likovi (ne bih o imenima) koji bi trošili novce neracionalno. Bolje da je sad odustao (ako jeste) nego nakon godinu dana ili dvije. Idemo po bodove u Doboj.
VTŽ
Za titule pogotovo sad kad titula znaci 90% ulazak u ligaski sistem nekog europskog takmixenja sto znaci i dodatni milioni, bez bilo kakve normalizaxije u savezu ili nezavisnih stranih sudija je nemoguce razmisljati o tituli. A i investitor da dosje opet ti treba 2-3 godine da se sve dovede u red jer nismo mi klub kojem treba posloziti par igraca i to je to, mi smo u bunaru od korone samo se dobro drzimo tu i tamo. Al ti svake sezone mkze da se desi da se opet boris za opstanak sa ovakvom situacijom tako da ova spinovanja NIKOM TE NE DAMO su smijesna, jer klubom mesetare talovi i sitni prevaranti, kako oni mogu a fol nikom klub ne damo..
- mamonelafo
- Kontakt:
Znači da je saopćenje kluba tačno. Hajde, lijepo za znati da makar tu iznose istinu.

-
- Kontakt:
https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... a-3/45731/Orvel je napisao/la: ↑26 avg 2025, 00:50Ne znam da je negdje objavljeno kako se moze uci u skupstinu uopste. Il je to ona znam ja ovog, dobar je malizeljovolimte je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:29I ne otima se niko da bude clan skupstine. Kad su god izbori, bukvalno se moli raja da bude clan i na tim izborima obicno i nemas izbora nekog..
Irfo, opet znaci da su pare namjenjene i da se suksesivno isplaćuju, i nema problema sa finasniranjem, a po okončanju procesa projekta.irfo je napisao/la: ↑26 avg 2025, 09:25Ma leze na racunu, samo nas cekaju, nego de nam reci ti iz skupstine, kako ste uspjeli opet zajebati investitora?enterofuryl je napisao/la: ↑26 avg 2025, 09:14Moj irfo...
Hoce li te pare od Kantona? Zna li se sta?![]()
Opetti kazem, nadams e da nisi zlonamjeran po pitanju ovoga, i da samo nemaš informacije ili te neko filuje pogrešno. A ti mi Irfo samo reci jel po tebi ništa od gradnje juga i kanton i opština ili ko vec nas je izradio?
Svkako, sve dileme će biti otklonjene ubrzo

I ovo mjerenje kite cija je veca i ko ima bolje informacije nek vam ide na obraz da se sladite sa takvim stvarima. Prvo ste poletili yebati mater ljudima u skupstini, pa onda radnoj grupi, a evo sad i mailova. Da Bog sacuva u sta se pretvaramo
- mamonelafo
- Kontakt:
Ma sve će se vidjeti ubrzo, nema se tu šta raspravljati. Ne vjerujem da je Irfo zlonamjeran, on je stari forumaš.Admir74 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 09:50Irfo, opet znaci da su pare namjenjene i da se suksesivno isplaćuju, i nema problema sa finasniranjem, a po okončanju procesa projekta.irfo je napisao/la: ↑26 avg 2025, 09:25Ma leze na racunu, samo nas cekaju, nego de nam reci ti iz skupstine, kako ste uspjeli opet zajebati investitora?enterofuryl je napisao/la: ↑26 avg 2025, 09:14Moj irfo...
Hoce li te pare od Kantona? Zna li se sta?![]()
Opetti kazem, nadams e da nisi zlonamjeran po pitanju ovoga, i da samo nemaš informacije ili te neko filuje pogrešno. A ti mi Irfo samo reci jel po tebi ništa od gradnje juga i kanton i opština ili ko vec nas je izradio?
Svkako, sve dileme će biti otklonjene ubrzo![]()
- mamonelafo
- Kontakt:
+1, 100%. A niko živ nema provjerenu informaciju ili je ne razumije.