Utakmice Sarajeva trebaju biti besplate jer se nigdje u svijetu ne plaća amaterski fudbal,a Sarajevo je amterska ekipa koja primi haman 20 golova u 4 utakmice,a oni neka plaćaju svoja "pojačanja" koliko hoće.amkeivke je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:07Samo da mi je znat do kad mislite plakat i bunit se za cijene karte...pa ne moze isto bit gledat Ljalica il Cmiljanica, daj budite malo realni...evo sad sam pretraživao cijene godišnjih ulaznica u regionu... hajduk 300eur zapad, 250 istok, maribor 200eur zapad i istok, partizan 150+€ zapad, rijeka 380eur zapad,...celje koji ima prosjek 1000-1500ljudi na utakmici 150eur,...al nama da je gledat Gojkovica, Cimirota, Ristovskog, Ljaljica, pa mozda i Pjacu, i da nas još časte godišnjom kartom i zamole da redovno dolazimo...baš smo veliki navijači!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
amkeivke je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:07Samo da mi je znat do kad mislite plakat i bunit se za cijene karte...pa ne moze isto bit gledat Ljalica il Cmiljanica, daj budite malo realni...evo sad sam pretraživao cijene godišnjih ulaznica u regionu... hajduk 300eur zapad, 250 istok, maribor 200eur zapad i istok, partizan 150+€ zapad, rijeka 380eur zapad,...celje koji ima prosjek 1000-1500ljudi na utakmici 150eur,...al nama da je gledat Gojkovica, Cimirota, Ristovskog, Ljaljica, pa mozda i Pjacu, i da nas još časte godišnjom kartom i zamole da redovno dolazimo...baš smo veliki navijači!

Sarajevo ljubavi moja.
Pa jarane zato i jest x3 cijena! Nije poredzenje! Ljudi i kad dignu na 400-500€ godisnju ljudi če platit jer hoče da podrže na taj način rad kluba i to če platit od srca pa makar zadnji novac iz dzepa dao...ja neki dan htjeo na utakmicu Rijeke i Varaždina jer sam bio na Krku, al cijena ulaznice na korner zastavici 60eur, zapad 90eur!Ado_77 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:12Cujes li ti sebe sta pricas poredis stadion hajduka i nas koja je razlika nebo i zemlja od uslova i svega oni natkriven mi na vjetrometini,koje su plate njihove koje nase nidje veze poredjenje bas.amkeivke je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:07Samo da mi je znat do kad mislite plakat i bunit se za cijene karte...pa ne moze isto bit gledat Ljalica il Cmiljanica, daj budite malo realni...evo sad sam pretraživao cijene godišnjih ulaznica u regionu... hajduk 300eur zapad, 250 istok, maribor 200eur zapad i istok, partizan 150+€ zapad, rijeka 380eur zapad,...celje koji ima prosjek 1000-1500ljudi na utakmici 150eur,...al nama da je gledat Gojkovica, Cimirota, Ristovskog, Ljaljica, pa mozda i Pjacu, i da nas još časte godišnjom kartom i zamole da redovno dolazimo...baš smo veliki navijači!![]()
I zbog toga je Rijeku prosle godine gledalo 5k ljudi, imali proteste i slicne stvari, na kraju zadnjih 5 kola se skupili i odgledali duplu krunu. (A stadion prima 8-9k max)amkeivke je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:31Pa jarane zato i jest x3 cijena! Nije poredzenje! Ljudi i kad dignu na 400-500€ godisnju ljudi če platit jer hoče da podrže na taj način rad kluba i to če platit od srca pa makar zadnji novac iz dzepa dao...ja neki dan htjeo na utakmicu Rijeke i Varaždina jer sam bio na Krku, al cijena ulaznice na korner zastavici 60eur, zapad 90eur!Ado_77 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:12Cujes li ti sebe sta pricas poredis stadion hajduka i nas koja je razlika nebo i zemlja od uslova i svega oni natkriven mi na vjetrometini,koje su plate njihove koje nase nidje veze poredjenje bas.amkeivke je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:07Samo da mi je znat do kad mislite plakat i bunit se za cijene karte...pa ne moze isto bit gledat Ljalica il Cmiljanica, daj budite malo realni...evo sad sam pretraživao cijene godišnjih ulaznica u regionu... hajduk 300eur zapad, 250 istok, maribor 200eur zapad i istok, partizan 150+€ zapad, rijeka 380eur zapad,...celje koji ima prosjek 1000-1500ljudi na utakmici 150eur,...al nama da je gledat Gojkovica, Cimirota, Ristovskog, Ljaljica, pa mozda i Pjacu, i da nas još časte godišnjom kartom i zamole da redovno dolazimo...baš smo veliki navijači!![]()
Rudar, Zrinjski, Velež i Široki- 12 bodova kako znamo i umijemo.
-
- Kontakt:
Misljena na story Ristovskog?
Nije trebao objaviti takav story jer će se uvijek naći ljudi koji će izvlačit stvari iz konteksta. Svako normalan razumije da je on mislio na suđenje, ali nikog neće biti briga jer je ispalo da Ristovski vrijeđa kvalitet lige u kojoj je njegova ekipa primila 5 komada. Sve u svemu, nepromišljeno od njega ali se svejedno digla prevelika buka oko toga.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
-
- Kontakt:
Pametnom dovoljno

Najjeftinija sezonska karta za stehplatz iznosi 175 € za punu odraslu kartu, što je oko 10 € po meču.amkeivke je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:07Samo da mi je znat do kad mislite plakat i bunit se za cijene karte...pa ne moze isto bit gledat Ljalica il Cmiljanica, daj budite malo realni...evo sad sam pretraživao cijene godišnjih ulaznica u regionu... hajduk 300eur zapad, 250 istok, maribor 200eur zapad i istok, partizan 150+€ zapad, rijeka 380eur zapad,...celje koji ima prosjek 1000-1500ljudi na utakmici 150eur,...al nama da je gledat Gojkovica, Cimirota, Ristovskog, Ljaljica, pa mozda i Pjacu, i da nas još časte godišnjom kartom i zamole da redovno dolazimo...baš smo veliki navijači!
Nije isto gledati cmiljanica i 25 zvijezda.
Brend fudbalaki se ne gradi na cijeni karata.
Cijena karata treba biti da privuce gledaoce, da ima 10-15 milja prosjek, pa da na osnovu toga uzima sponzore lopatom.
Ne zaradjuje se tako. Ako hoces u brojkama, 100.000 ljudi je bilo prosle godine, eto neka je prosjek 10 maraka to je milion maraka za cijelu godinu.
I ti dignes na prosjek 13 maraka ili nebitno ti ces zaraditi nekih 200-300 milja maraka.
Ti te pare potrosis na platu jednog dva igraca koja ne igraju. Ende! Hoces da ti nabrojim 7-8 igraca sa ugovorima a manje od 20 min imaju bar u zadnje pola godine, godinu.
Ako klub ovisi o 300.000 maraka, haj da ga odmah ugasimo fino. Blboridi i 20ak ugovora žena u klubu vrijedi toliko otpr. Lakse se njih rijesitinnego navijača. Zar ne?
Klub koji je preuzeo mirvic imao je
-kamp sa solidnim podlogama
-akademiju sa jako sobrim generacijama
-napravljen put za transfere svakog iole kvalitetnog igraca
-navijačku bazu
-podrsku kakvu je malo imao ko
Tako da priča o tome da mi bi kao nesto a eto ne damo te pare je smijesna. Ali bukvalno smiješna. Pa te pare ozbiljan menagment unese u firmu (klub) za 24h. Ali nas tim head off onnoog i ovog je uspio da razjebe navijače, uništi fan šop, sponzore koje imamo mi, imaju i komsijecak i vise imaju.
Oni drže ono sto su naalijedili u visu turkisa i to je to.
Kampovinpo bih ukinuti, umjesto da se uzimaju djeca iz cijele bih sa 14-15 godina mi cekamo da se drugddje dokazu pa im dajemo profi ugovore da dodju.
Tako da ti to ne pije vode, igraci se dovode da se napravi rezultat a ne sa ih gledamo, ja mogu gledati real, barsu juve, arsenal itd da me interesuju zvijezde!
Ali ne možeš ti to objasniti amerikancu da prvo se napravi klub, napravi se hijeraarhija, da je ekipi, upravi cast da vide vlasnika, igracima strahopostovanje, a ne da se ispijaju kafe, cuga, druzi...nema tu kluba ninprofesionalizma. Nema teorije.
Igraci juvea jednom godisnje samo imaju mogucnost "druzenja" sa upravom na imaju porodice anjeli, dalje samo mogu ih gledati u loži. Kod nas haveri. Kafice, guze, bare picoke.
Ne prave navijaci atmosferu u ekipi niti strahopoštovanje prema klubu nego uprava i radnici u klubu. Ali sta ti da pomislia kao igrac kada udjes u klub žena sa noktima i ostalim, gdje ti ovakve statuse stavljaju, pa ja sam igrac i ono vidim rekao bi, jbg sta ćeš, idemo dalje nema veze poraz ko poraz.... Druze, nakon 5 komada trablo ih je do sarajeva pjeske voditi a ko se buni neka slobodno uzme papire... Al kako cea ti to uraditi kad ti neko iz uprave uzme konjak i ide cugati...
Eto, nikad od nas kluba.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Za nadat se da cemo na nesto liciti poslije rep pauze.
Prijedor moramo rutinirati a ovom igrom u fazi odbrane nemamo sta traziti u zapadnom,u Sirokom standardno moramo bez greske odigrati da dobijemo.Velez katastrofa mada ne bi me cudilo da ih krene protiv nas
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Zeljković "pecnuo" Sarajevo: "Borac kao bagerom, da se zna ko je gazda Republike Srpske"
Zanimljivo, jedan od glavnih ljudi Borca je uz ovu objavu dodao i emotikon zastave Srbije
Potpredsjednik Borca Bogoljub Zeljković je "pecnuo" Sarajevo nakon visoke pobjede protiv bordo tima.
- Borac preko Sarajeva kao bagerom - 5:1!
Da se zna ko je gazda i ponos Banjaluke i Republike Srpske, napisao je Zeljković na društvenoj mreži "X".
Samo trebamo jos vise pljuvat,to nam je glavna vrlina,kad te mediji unistavaju,dusmani poput ovih,razni Topalovici i slicni mi jos vise udarimo po klubu,baci budalama kost neka glodju,skontace nakon 20 godina koja je ovo sve igranka i zasto. Neki podrzavaju svoje zivotom i pored toga sto su jedna velika 0.
Zanimljivo, jedan od glavnih ljudi Borca je uz ovu objavu dodao i emotikon zastave Srbije
Potpredsjednik Borca Bogoljub Zeljković je "pecnuo" Sarajevo nakon visoke pobjede protiv bordo tima.
Da se zna ko je gazda i ponos Banjaluke i Republike Srpske, napisao je Zeljković na društvenoj mreži "X".
Samo trebamo jos vise pljuvat,to nam je glavna vrlina,kad te mediji unistavaju,dusmani poput ovih,razni Topalovici i slicni mi jos vise udarimo po klubu,baci budalama kost neka glodju,skontace nakon 20 godina koja je ovo sve igranka i zasto. Neki podrzavaju svoje zivotom i pored toga sto su jedna velika 0.
- luckystrike
- Kontakt:
S ovim se samo dublje zavaljuju. Znaju i ptice na grani da je fk borac trenutno politički alat.
A za ovu zastavicu, nek' pogleda kako mu je dajdža dočekan u Bg-u pa nek' pokuša promisliti s to malo mozga što ima al' da se ne usere od naprezanja ako je moguće.
A za ovu zastavicu, nek' pogleda kako mu je dajdža dočekan u Bg-u pa nek' pokuša promisliti s to malo mozga što ima al' da se ne usere od naprezanja ako je moguće.
šta šta je, je*em ti
Ne pijem ja kafe sa bratom mu nego naas gazda a gazdin haver na slici sa vicom kaze daa mu se napusimo kur.camosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 01:12Zeljković "pecnuo" Sarajevo: "Borac kao bagerom, da se zna ko je gazda Republike Srpske"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Ovo vec prelazi u ekstremizam
Provokacije sto se tice sporta i utakmice su sastavni dio igre i prihvatljive,seljacki i iskompleksirano ali ne nedozvoljeno.
Ovo sa zastavama i slicno pogotovo od zvanicni ljudi klubova je nesto sto se ne moze tolerisati.To nisu sportski radnici nego bolesni ljudi sa bolesnim ideologijama.
Naravno zastava vojske koja je presudjena za genocid uredno na ogradi 90 minuta a nama u Zenici delegat govori da utakmica nece poceti zbog ljiljana(koji nikoga ne vrijedja)na ogradi.Skandiranje ratnim zlocincima svaku utakmicu itd.Pa kad padne glava bit ce krivi navijaci a ne savez koji ne reaguje na ove stvari a ljudi iz njihovi klubova umjesto da smire divljanje i pozovu na fer plej samo dodaju ulje na vatru jer ponavljam njima nije cilj fudbal.
Posto je tako pozivam na nas klub da sljedecu utakmicu protiv Borca umjesto dresa na centru prije utakmice djeca podignu zastavu najcasnije vojske u Evropi i jos jednom pokazemo znak respecta prema nasoj domovini.Navijaci takodjer da se pridruze zajednickom koreografijom preko cijelog stadiona i posalju finu sliku.U slucaju da delegat ili neko drugi odbije izaci na teren nikakav problem,poslati FIFA-i sve dokaze pa da vidimo ko je upravu i ciji je propust.
Ne bjezi niko od igre i rezultata ali gore je stanje sada nego 96' u nekim segmentima a sto je tako do nas nije jer sa naseg stadiona podrska prema zlocinima i zlocincima nikada nije bila prisutna niti smije biti.
Provokacije sto se tice sporta i utakmice su sastavni dio igre i prihvatljive,seljacki i iskompleksirano ali ne nedozvoljeno.
Ovo sa zastavama i slicno pogotovo od zvanicni ljudi klubova je nesto sto se ne moze tolerisati.To nisu sportski radnici nego bolesni ljudi sa bolesnim ideologijama.
Naravno zastava vojske koja je presudjena za genocid uredno na ogradi 90 minuta a nama u Zenici delegat govori da utakmica nece poceti zbog ljiljana(koji nikoga ne vrijedja)na ogradi.Skandiranje ratnim zlocincima svaku utakmicu itd.Pa kad padne glava bit ce krivi navijaci a ne savez koji ne reaguje na ove stvari a ljudi iz njihovi klubova umjesto da smire divljanje i pozovu na fer plej samo dodaju ulje na vatru jer ponavljam njima nije cilj fudbal.
Posto je tako pozivam na nas klub da sljedecu utakmicu protiv Borca umjesto dresa na centru prije utakmice djeca podignu zastavu najcasnije vojske u Evropi i jos jednom pokazemo znak respecta prema nasoj domovini.Navijaci takodjer da se pridruze zajednickom koreografijom preko cijelog stadiona i posalju finu sliku.U slucaju da delegat ili neko drugi odbije izaci na teren nikakav problem,poslati FIFA-i sve dokaze pa da vidimo ko je upravu i ciji je propust.
Ne bjezi niko od igre i rezultata ali gore je stanje sada nego 96' u nekim segmentima a sto je tako do nas nije jer sa naseg stadiona podrska prema zlocinima i zlocincima nikada nije bila prisutna niti smije biti.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Bolje bi mu bilo, da popravi igru svoju, da on ne izgleda kao amater na terenu.
Tesko je pisati story,dok se trci po cevape,gdje ga je Hrelja poslao !

Rista je glavni krivac za poraz od Borca,tri gola su njegova. Igrao je kao amater od 17 godina.
Znaci dobar story bi mu bio :
Ako budem i dalje igrao amaterski kao protiv Borca stavicu kopacke o klin i otici u Makedoniju,da sadim paprike !!

-
- Kontakt:
Svaki Balija je najgori na svijetu. Sad je Ristivski kriv, sto je zavaljen na stopera, a ne smrad od sudije? Neopravdavam, sekunde, onu blamažu u šeher Banjaluci. Zna se na sta je covijek mislio, nemoj da se pravimo naivni i upravu je. A da je mislio i na ligu, ne bi puno pogriješio, kako prodjosmo u Evropi da nema ovog pravila, koje je po meni glupo, o prelasku iz jednog takmičenja u drugo niko Evrope ne bi nikada vidio. Trpaju nas ekipe iz Luksenburga, Andore, Kirgistana i odakle sve na, ali je problem Ristovski i njegova objava. Imamo mi puno vise problema i ne treba skretati pažnju na Rustovskog, da bi se odmakli od toga koliko je "nas" Mirvic u svemu ovome, kao i da li je bilo pametno, bolesnog čovjeka, dovesti za trenera. Za sve ovo je po meni kriv Mirvic I sto većina ovde kaze one zenturace oko njega. Ne mozes se slikati sa Vicom, a taj nas krade evo sedam godina, ne možeš gurati Čalu u NFSBiH, a udje ono nedojence, nesto tu dobro smrdi. A jos vise smrdi sto se sad nije oglasio vrli predsjednik, nego kao **** cuti. To je pitanje, a ne misljenje o Ristvskom.
Evo i oni tebe selame!
Ta jedna velika 0 je prva na tabeli, sa Adžemom na klupi, menadžerskim igračima iz 2. nizozemske, te su istu noć kad je nas Borac demolirao 5:1, rutinirali europski Zrinjski bez da su ovi išta napravili.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 01:12Zeljković "pecnuo" Sarajevo: "Borac kao bagerom, da se zna ko je gazda Republike Srpske"
- napoleon72
- Kontakt:
Svi nabrojani stadioni su za Kosevo Wanda Metropolitano, sem mozda stadiona Partizana, al i on je moderniji. I ne oslanjaj se toliko na cijene kao cijene nego i uslove u drzavi. 300€ za zapad Poljuda ti dodje kao i 200 KM za zapad Koseva kad uzmes u obzir zivotni standard u Hrvatskoj, s tim sto gledas utakmicu na natkrivenom stadionu gdje ne gacas kroz lokve ko caplja u Hutovom blatu dok ne udjes na stadion. Rijeka je koliko znam potpisala ugovor za izgradnju novog stadiona, nek nama Mirvah pocne pravit stadion i nek stavi pojedinacnu kartu 50 KM, necu rijeci rec kad znam da cu za 10ak godina gledat utakmicu na svom stadionu. Al jok, placaj istok 15 maraka da Potura ode na nokte kod Ljudmile.amkeivke je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:07Samo da mi je znat do kad mislite plakat i bunit se za cijene karte...pa ne moze isto bit gledat Ljalica il Cmiljanica, daj budite malo realni...evo sad sam pretraživao cijene godišnjih ulaznica u regionu... hajduk 300eur zapad, 250 istok, maribor 200eur zapad i istok, partizan 150+€ zapad, rijeka 380eur zapad,...celje koji ima prosjek 1000-1500ljudi na utakmici 150eur,...al nama da je gledat Gojkovica, Cimirota, Ristovskog, Ljaljica, pa mozda i Pjacu, i da nas još časte godišnjom kartom i zamole da redovno dolazimo...baš smo veliki navijači!
Uostalom, kljucni problem koji se potencira je djecija karta koja kosta cenera. Bas lijepa podloga za stvaranje nove navijacke baze, ubij volju roditelju da povede dijete na stadion jer ga dan kosta 70-80 KM. Zanima me kako bi danas izgledala pjesma "nedjelja kad je otisao Hase"?
Bio sam tad još sasma mali i nisam znao zašto neki plaču.
Rekoh sebi, provuću se džaba, sjesti negdje i navijaću.
Prođoh pored jednog redara, on samo svoju cigaru pali,
Kaže "vadi cenera il idi u pichku materinu, mali"
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Chony533, OzmoodPinglewood, r3m1 i 98 gostiju.