Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kakva inteligencija szobe kod gola. 

Svaka čast za pobjedu, ali mora ovo ubuduće malo mirnije da se završava.
Ma sve nešto glavom kroz zid. Eto u 100tom minutu su prvi put kreirali smislenu akciju i odmah je došao gol. Mogu mnogo bolje od ovoga što trenutno prikazuju.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Guehi+još jedan napadač za rotacije obavezno, ni dvojica ne bi bila na odmet.
Ako dođu rušimo sve redom.
Ako dođu rušimo sve redom.
Na stranu pobjeda ali ovo je jako lose. Jasno mi je bilo nakon Palacea da ide u tom smjeru, jbt pa i tad smo ljudima dali citavo drugo poliuvrijeme da zabiju gol.
Dva kola dvije ho ruk pobjede, pa ovako pod Kloppom nije bilo onih prvih sezona kad je bilo zayebi odbranu hajmo zabit vise. On je tad imo nikakve igrace, a ovo je ekipa u koju su ulupane preozbiljne pare i ne smije igrati ovako. Samo je pitanje vremena kad ce nas neko ozbiljno otrest, a moglo bi se desit u sljedecem kolu.
Ofulali smo profilno pogotovo na bekovima, Kekrez ko kakvo govedo kad ga obad ubode... A pored toga mu je i pogresna uloga data. On je klasicni wing bek koji grli aut liniju, a ne neko ko ulazi u sredinu i glumi treceg stopera. Logicnije je da Gomez igra to sto igra Kerkez.
Dva kola dvije ho ruk pobjede, pa ovako pod Kloppom nije bilo onih prvih sezona kad je bilo zayebi odbranu hajmo zabit vise. On je tad imo nikakve igrace, a ovo je ekipa u koju su ulupane preozbiljne pare i ne smije igrati ovako. Samo je pitanje vremena kad ce nas neko ozbiljno otrest, a moglo bi se desit u sljedecem kolu.
Ofulali smo profilno pogotovo na bekovima, Kekrez ko kakvo govedo kad ga obad ubode... A pored toga mu je i pogresna uloga data. On je klasicni wing bek koji grli aut liniju, a ne neko ko ulazi u sredinu i glumi treceg stopera. Logicnije je da Gomez igra to sto igra Kerkez.
Srce, čast i ponos!
Morali su sve to znati prije dolaska, nemoguće je da su omašili. 3-4-1-2, Guehi-Van Dijk-Konate, this is the way.Venom je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:23Ofulali smo profilno pogotovo na bekovima, Kekrez ko kakvo govedo kad ga obad ubode... A pored toga mu je i pogresna uloga data. On je klasicni wing bek koji grli aut liniju, a ne neko ko ulazi u sredinu i glumi treceg stopera. Logicnije je da Gomez igra to sto igra Kerkez.

Još smo dobro prošli što nije igrao frimpong večeras, boga pitaj šta bi onda bilo.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ljudi pravili neke postave bez Szobe 

Odmah za južni London i dajte im šta traže za Guelhija jbt
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- jasonstatham
- Kontakt:
Kerkez preloš, izgubljen. Strah me da se već pokazuje kao loša kupovina i da će uskoro Andy dobiti šansu.
Jones ne zna da igra ozbiljan fudbal i ne zna koja mu je uopšte uloga u timu.
Mali Rio spasio tekmu, sramota kako su odigrali, sramota 0:2 i igrač više.
Ovo ne izgleda nikako dobro, nema timske igre, a što neko reče vidjelo se još i protiv CP.
Jbt, Hugo kojeg sam najviše osporavao i kritikovao je pokazao najviše.
Jones ne zna da igra ozbiljan fudbal i ne zna koja mu je uopšte uloga u timu.
Mali Rio spasio tekmu, sramota kako su odigrali, sramota 0:2 i igrač više.
Ovo ne izgleda nikako dobro, nema timske igre, a što neko reče vidjelo se još i protiv CP.
Jbt, Hugo kojeg sam najviše osporavao i kritikovao je pokazao najviše.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- JayCatwright
- Kontakt:
Definitivno ima bas mnogo upitnika, progresija na desnoj strani ne postoji kako je Trent otisao i Salah je opet veci dio utakmice bio odsjecen. Wirtz isto ko i Szobo prosle godine ubi se od trcanja i onda kad pridje zavrsnoj trecini nema snage da odigra zadnji pas.
Ne znam sta ce s Kerkezom, mislio sam da ce povratkom Gravena on Konate i Van Dijk ciniti 3 u izgradnji napada sa bekovima siroko a danas je opet Kerkez ostajao iza sto mu nikako ne lezi. Hajd sve to je opet takticka stvar i da se korigovati ali da onako pusti igraca da preko njega da gol je nesto sto mu se mora zamjeriti.
Ne znam sta ce s Kerkezom, mislio sam da ce povratkom Gravena on Konate i Van Dijk ciniti 3 u izgradnji napada sa bekovima siroko a danas je opet Kerkez ostajao iza sto mu nikako ne lezi. Hajd sve to je opet takticka stvar i da se korigovati ali da onako pusti igraca da preko njega da gol je nesto sto mu se mora zamjeriti.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Morate shvatit da ekipi treba vremena da se uigra.. I Kerkez i Wirtz i Frimpong će bit top uvjeren sam, a i ova večerašnja tekma nije mjerodavna uopšte. Igrali smo protiv nahuškanih drvosječa gdje su igrači bili pod grčem većinu vremena i izbjegavali duele.
Osvajamo i ove godine glat.
Osvajamo i ove godine glat.
Nisam znao da je Carragher ovako visoko.
Uglavnom još jedna pobjeda za večeras je zbaciti ovog smrada sa prvog mjesta najmlađih strijelaca.
You need to love it
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Igru brisi bodove pisi. Tako se moze nazvati sinocnji buckuris a bogme i proslosedmicni.
Realno stoji sto su mnogi napisali nova ekipa, uklapanje u sistem, ali neke stvari jednostavno se vide izdaleka.
Ono sto sam ja primjetio jeste da Salah u ova dva kola nije nijednog protivnickog igraca izdriblao. Godine cine svoje i prepoznatljivi trk je sve slabiji. I mislim da ce ove sezone sa njim bit prava patnja..
Wirtz kao sto sam i predpostavljao intenzitet lige mu trenutno ne lezi, nema dovoljnu snagu za duele i ekipe i morat ce jos puno muda da ostavi u individualnom radu kako bi stigao na razinu koju treba da bude. Ono sto jos mislim da je problem, da nema adekvatnu ulogu u ekipi i da je totalno pogubljen, ne zna ni gdje posao ni dosao. Krece se izmedju linija, ali to nema ko da uoci trenutno i da mu posalje neki pas.
Kerkez okej neko pise vise je wingback nego fullback, ali ako igras tu poziciju trebao bi bar neki duel da uzmes. Semenjo i sinoc Elanga su ga u par puta otresli ko da sam ja usao u igru, jednostavno ga preskacu. Kod gola se bas nastimao kao Madarska sobarica… sta bi geni su cudo. Protiv Arsenala bih ga licno klupirao i krenuo sa Robertsonom kakav god da je bar ce neke linije drzati…
Konate sta reci, neki psiholoski problem postoji, da li je stvar oko novog ugovora ili sta ne znamo. Ali jednostavno nije u elementu, sinoc ne znam da je neki duel dobio.
Jones igrac zvani propuh to odgovorno vec dugi niz godina govorim, nit trci nit pokriva nit imas neke koristi. Prva postava ne moze biti u ozbiljnom timu nikako.
Ostali igraci su po meni zadovolji utakmicu i dali sve svoje atome snage prije svih Virgil koji je napokon odigrao utakmicu kako treba i svaki zracni duel dobio. Szobo preorao jos jednom i svugdje bio aktivan. Gakpo se ukazuje na momente i hvata ritam.
Po meni dakle protiv Arsenala na desnoj strani nek Bradley i Gomez igraju oo 45 minuta, samo nemoj Szobu remetiti, i sredinu poceti Grav-Mac-Szobo da se mozemo fajtati.
Naprijed svakako nemamo alternativu i tako moramo.
Ono sto mi je jos misterija okej odugovlaci se Isak, ali **** Alvarez bi rado onaj antifudbal napustio takodjer…
Realno stoji sto su mnogi napisali nova ekipa, uklapanje u sistem, ali neke stvari jednostavno se vide izdaleka.
Ono sto sam ja primjetio jeste da Salah u ova dva kola nije nijednog protivnickog igraca izdriblao. Godine cine svoje i prepoznatljivi trk je sve slabiji. I mislim da ce ove sezone sa njim bit prava patnja..
Wirtz kao sto sam i predpostavljao intenzitet lige mu trenutno ne lezi, nema dovoljnu snagu za duele i ekipe i morat ce jos puno muda da ostavi u individualnom radu kako bi stigao na razinu koju treba da bude. Ono sto jos mislim da je problem, da nema adekvatnu ulogu u ekipi i da je totalno pogubljen, ne zna ni gdje posao ni dosao. Krece se izmedju linija, ali to nema ko da uoci trenutno i da mu posalje neki pas.
Kerkez okej neko pise vise je wingback nego fullback, ali ako igras tu poziciju trebao bi bar neki duel da uzmes. Semenjo i sinoc Elanga su ga u par puta otresli ko da sam ja usao u igru, jednostavno ga preskacu. Kod gola se bas nastimao kao Madarska sobarica… sta bi geni su cudo. Protiv Arsenala bih ga licno klupirao i krenuo sa Robertsonom kakav god da je bar ce neke linije drzati…
Konate sta reci, neki psiholoski problem postoji, da li je stvar oko novog ugovora ili sta ne znamo. Ali jednostavno nije u elementu, sinoc ne znam da je neki duel dobio.
Jones igrac zvani propuh to odgovorno vec dugi niz godina govorim, nit trci nit pokriva nit imas neke koristi. Prva postava ne moze biti u ozbiljnom timu nikako.
Ostali igraci su po meni zadovolji utakmicu i dali sve svoje atome snage prije svih Virgil koji je napokon odigrao utakmicu kako treba i svaki zracni duel dobio. Szobo preorao jos jednom i svugdje bio aktivan. Gakpo se ukazuje na momente i hvata ritam.
Po meni dakle protiv Arsenala na desnoj strani nek Bradley i Gomez igraju oo 45 minuta, samo nemoj Szobu remetiti, i sredinu poceti Grav-Mac-Szobo da se mozemo fajtati.
Naprijed svakako nemamo alternativu i tako moramo.
Ono sto mi je jos misterija okej odugovlaci se Isak, ali **** Alvarez bi rado onaj antifudbal napustio takodjer…
Tako blizu, a tako daleko.
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 9 gostiju.