Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Jeko ova bojnakova, sta se prenemaze koji qrac
Sage je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:00EU tjera prevoznike da koriste CEMT i dnevnik vožnje i da im svaka treća vožnja mora biti ovjerena štembiljem Granične policije BiH, i nizašta im više ne sluźi taj CEMT, da bi se osiguralo da se vraćaju u BiH. I to traje od 2014. godine ako ne i duže. Italijani ne daju da imaju više od 1/3 goriva u rezervoaru da se obezbijedi da sipaju u Ita il negdje u EU. I sad neko krivi Fortu (nisam trojkaš, ne zanimaju me političari) što ne mogu biti u EU mimo zakona propisanih tamo za boravak a to je onih famoznih 90 u 180 dana. Mi smo treća zemlja, ma kolko bili u Evropi, isti je proces za Nepal, Nikaragvu i BiH.
Kad smo kod ovih 90 dana u 180, sad će biti veselo sa ovim novim sistemom, automatski će ti sabirat čim ti pasoš očita(do sad su išli maltene ručno).
Ako nije do njega, kao što ti kažeš, što laže onda?Forto o protestima prijevoznika: Skoro 70 posto zahtjeva je realizirano, a ostatak je u proceduri

Hah što laže... to je pitanje za mudrace sa Istoka. Ja ti kažem kakva je situacija u vezi toga. A laže ko što i svi lažu za najmanju sitnicu, političari, supružnici, djeca roditelji prijatelji..... Poenta je da će opet ispaštat narod. Najbolji vid organizovanja naroda ka političarima i njihovom neradu je bio onaj oko JMB, kad su ih blokirali u zgradi. Nema ići dok ne riješite.JackW je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:50Sage je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:00EU tjera prevoznike da koriste CEMT i dnevnik vožnje i da im svaka treća vožnja mora biti ovjerena štembiljem Granične policije BiH, i nizašta im više ne sluźi taj CEMT, da bi se osiguralo da se vraćaju u BiH. I to traje od 2014. godine ako ne i duže. Italijani ne daju da imaju više od 1/3 goriva u rezervoaru da se obezbijedi da sipaju u Ita il negdje u EU. I sad neko krivi Fortu (nisam trojkaš, ne zanimaju me političari) što ne mogu biti u EU mimo zakona propisanih tamo za boravak a to je onih famoznih 90 u 180 dana. Mi smo treća zemlja, ma kolko bili u Evropi, isti je proces za Nepal, Nikaragvu i BiH.
Kad smo kod ovih 90 dana u 180, sad će biti veselo sa ovim novim sistemom, automatski će ti sabirat čim ti pasoš očita(do sad su išli maltene ručno).Ako nije do njega, kao što ti kažeš, što laže onda?Forto o protestima prijevoznika: Skoro 70 posto zahtjeva je realizirano, a ostatak je u proceduri![]()
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
pa ja jer je kod nas mentalitet da radnik privredjuje a ne ceo, ti radnika mozes uvijek zamijeniti u pravom sistemu a vrhunskog ceo tesko
Sage je napisao/la: ↑25 avg 2025, 18:56
EU tjera prevoznike da koriste CEMT i dnevnik vožnje i da im svaka treća vožnja mora biti ovjerena štembiljem Granične policije BiH, i nizašta im više ne sluźi taj CEMT, da bi se osiguralo da se vraćaju u BiH. I to traje od 2014. godine ako ne i duže. Italijani ne daju da imaju više od 1/3 goriva u rezervoaru da se obezbijedi da sipaju u Ita il negdje u EU. I sad neko krivi Fortu (nisam trojkaš, ne zanimaju me političari) što ne mogu biti u EU mimo zakona propisanih tamo za boravak a to je onih famoznih 90 u 180 dana. Mi smo treća zemlja, ma kolko bili u Evropi, isti je proces za Nepal, Nikaragvu i BiH.
Kad smo kod ovih 90 dana u 180, sad će biti veselo sa ovim novim sistemom, automatski će ti sabirat čim ti pasoš očita(do sad su išli maltene ručno).
Ako nije do njega, kao što ti kažeš, što laže onda?Forto o protestima prijevoznika: Skoro 70 posto zahtjeva je realizirano, a ostatak je u proceduri

[/quote]
Hah što laže... to je pitanje za mudrace sa Istoka. Ja ti kažem kakva je situacija u vezi toga. A laže ko što i svi lažu za najmanju sitnicu, političari, supružnici, djeca roditelji prijatelji..... Poenta je da će opet ispaštat narod. Najbolji vid organizovanja naroda ka političarima i njihovom neradu je bio onaj oko JMB, kad su ih blokirali u zgradi. Nema ići dok ne riješite.
[/quote]
Sjeverna Makedonija moze biti duze od 180 dana(nije mi jasno kako su izmajmunisali to)
Srbija i BiH ne mogu
Te CEMT dozvole , nisam dugo se bavio tim pa sam zaboravio materiju. Cini mi se da i tu ima muljaze , najvise dozvola ministarstvo podjeli firmama iz zapadne hercegovine
- kraljttbvb
- Kontakt:

Kako se zvao onaj sto je po ovoj temi smarao sa Camilom i kraljicama šoka (jel' ono bilo šoka)?
A jedno vrijeme sa onom serijom Zauvijek susjedi.
Bio je fora lik, ali je ubijao sa glupostima

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
Nikola Jolickraljttbvb je napisao/la: ↑25 avg 2025, 19:33
Kako se zvao onaj sto je po ovoj temi smarao sa Camilom i kraljicama šoka (jel' ono bilo šoka)?
Bio je fora lik, ali je ubijao sa glupostima![]()

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Šta misliš o Elvani?VensanKasel je napisao/la: ↑25 avg 2025, 20:03Nikola Jolickraljttbvb je napisao/la: ↑25 avg 2025, 19:33
Bio je fora lik, ali je ubijao sa glupostima![]()
![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- kraljttbvb
- Kontakt:
E taj

I ono kad onaj gleda sa dvogledom, kad mu neko nešto prigovori, on postavi taj klip

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Imao je momak realno nekih problema, pregorio je na kraju. Nadam se da je ok.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Rigoletokraljttbvb je napisao/la: ↑25 avg 2025, 20:26E taj, nikako da se sjetim.
I ono kad onaj gleda sa dvogledom, kad mu neko nešto prigovori, on postavi taj klip![]()
Rigoletto je ercegovanac, glasan na temama Premijer Lige, taj sa dvogledom je retard Nikola Jolić, samo novi profil napravio nakon bana.
U moru raznoraznih debila, ubjedljivo najgori je bio onaj iz Zvornika što je vodio statistike živorođeni. Iz straha da se ne bi vratio na forum ne želim napisati njegov nick. Onakvog smarača i dosadnjakovića majka jednom okoti.
U moru raznoraznih debila, ubjedljivo najgori je bio onaj iz Zvornika što je vodio statistike živorođeni. Iz straha da se ne bi vratio na forum ne želim napisati njegov nick. Onakvog smarača i dosadnjakovića majka jednom okoti.

it's football day
- bavariapivo
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.