Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ne smijem ni uć na epl temu...trgnite se jbo vas, salahu kakvu periku nabavit od kako je skratio kosu neprepoznatljiv
Hvala Allahu pa sam pijan
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ubise nas dugim loptama covjek ubacuje patuljke
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kad ti ovakav Jones provedi 95 min na terenu, trebas se bas dobro upitat kako vodis ekipu.
Slot je uzasan
Slot je uzasan
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Znaci ne vjerujem šta gledam. Likovi nas UBIŠE trkom sa igracem manje citavo poluvrijeme. Ako NC da gol, sasvim zasluzena pobjeda. Muda smo ostavili u Liverpoolu
- SoloControTutti
- Kontakt:
Realno nisu zasluzili da winaju, mozda cak ni remi, uzasna igra cijelu tekmu, a od drugog gola negledljivo, katastrofalno. Sve sto su trebali da rade nisu, naprotiv sve sto nisu trebali da rade su radili u korist Njukasa, nevjerovatno da s ovim igracima na terenu nemas kontrolu lopte i posjed, ne smirujes igru i ne izbjegavas prekide.
P.S. Slot kasno ubacuje Ria, ocajan takoder sto se tice izmjena.
P.S. Slot kasno ubacuje Ria, ocajan takoder sto se tice izmjena.
Ne treba zaboraviti da nista plaho bolje nije bilo protiv bournemoutha.
Nezz, na stranu i sto fali novih pojacanja u rosteru, vrlo moguce da ce smrt jote ostaviti ozbiljnije tragove.
Nezz, na stranu i sto fali novih pojacanja u rosteru, vrlo moguce da ce smrt jote ostaviti ozbiljnije tragove.
Hahhhahahahahahahaha toooo Bože
Rioooooooo
Mentality giants
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
BRAVO MALI
AAAAA muda do poda
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma idi

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ov9 bi diaz na tribine
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Mora se Slot dozvati, nece ovo moci na duzi period.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.