FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

NoProfit
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NoProfit » 25 avg 2025, 21:11

fks74 je napisao/la:
25 avg 2025, 20:20
NoProfit je napisao/la:
25 avg 2025, 19:35
Hamagara je napisao/la:
25 avg 2025, 16:27
Umjesto da svi zajedno zbijemo redove i stanemo jedni iza drugih ( klub - navijaci ) ovde se **** balijske placenicke jos vise okurazile i seru …. Pizde jadne hicete da se za sve pitate, vi kao znate kako se treba voditi klub a ni kera nemaju na cuvanje… mrš pizde raspale.

Homer ovo-ono, skupe karte, ne valja Husref, ne valja Zekic…. Pa sta hocete vise.

Ima li imalo onog starog inata, da se malo otvore oci da se REALNO sakleda situacija…. Ali jok, posljedica nejebice pa daj da seremo
Ja imam dvije mačke i yebo sam sinoć na poluvremenu, a tvrdim da klub nikad nije bio smiješniji. Jesam li ja normalan? Pozz
Nađi curu nemoj mačke yebavati.
Sama činjenica da ti je to i prošlo kroz glavu mi dovoljno govori o tebi i tvom mentalnom sklopu. Imam ženu legendo, nećeš vjerovati, puno mi je i djevojka ili kako ti kažeš, cura.

A ti nastavi sebe i nas uvjeravati kako su nam Sabrija i slični krivi što primimo 4 od Radnika na Koševu, što zijanimo u Doboju u kojem smo uvijek pobjeđivali i što primimo peticu u Banjaluci. Ako ćeš lakše spavati zbog toga, samo nastavi, ali istina je daleko gora od toga. Što prije shvatiš, biće ti lakše.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 avg 2025, 21:17

visokohz je napisao/la:
25 avg 2025, 18:43
Ma još jedna turbulentna sezona u nizu i borba za evropu nažalost...
I šta bi sa onom B ekipom šute **** ništa ne spominju
I to grcevita borba

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 25 avg 2025, 21:21

luckystrike je napisao/la:
25 avg 2025, 18:47
MaroonWhite1946 je napisao/la:
25 avg 2025, 17:44
Poenta je da kao navijac nikad ne pljujes po svom klubu, a dusmani to svakako jedva cekaju. Realnost je da imamo najbolji i najskuplji igracki kadar, a da ne stimaju neki segmenti kluba pocevsi od marketinga. Losi potezi od oglasavanja na drustvenim mrezama preko bespotrebnog divljanja cijena u fan shopu itd itd. Navedene pozicije treba popuniti strucnim, kompetentnim i ambicioznim ljudima a Mirvic i kompanija nek se bave onim u cemu su najbolji i to je to.
visokohz je napisao/la:
25 avg 2025, 17:34
Sve dok su ove fukse u klubu nema napretka niti će mi biti ozbiljan klub
👍👍
@visokohz ćemo 😀
👍jbg desava se

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 25 avg 2025, 22:11

obrijanopile je napisao/la:
25 avg 2025, 20:59
mosarajvosa83 je napisao/la:
25 avg 2025, 20:37
fks74 je napisao/la:
25 avg 2025, 20:18

Borac je najavio duplu i krenuli su jako, Azmir je dao izjavu da će se Borac i Zrinjski rotirati 10 godina a za to su krive balije koje ne mogu da se dogovore ni u kantonu.
Ma jok nece ba,forumski strucnjaci znaju bolje
I , sta sam ja onda rekao pogrešno? Onda treba na samo početku reci da ce se oni rotirati deset godina i kraj. Vidi, možda to Mirvic i zna, pa mu je cilj samo prodavati igrače i sebe tu nalaziti, vrlo moguće. Po svemu sto znamo kamp je katastrofa, ovde se priča da nikada nije gora selekcija akademije, dovelo se igrača mali milion, a mi nemamo stopera do Paskaleva. Normalno da su krive balije, ali sta bi sa Čalom. Kako upade onaj jazavac mjesto njega u NFsBIH? Ima i do nas, ali ja stvarno počinjem misliti da u svemu ovome Mirvic ima umiješan prste. Karadu nas godinama, ne samo nas već sve koji se imalo približe, a onda on se Gickom sjedi i smijes se, slika i sta vec ne radi. Balijske sudije su dostupne, njih ne zanima nista, podat će se za sutliju. Zbog čega se to ne prijavi nekome, valjda ima kome. Ismijavas se i klanjaš kada ja kažem da je gotova sezona I da se spremamo za narednu, a onda napišeš isto sto sam ja rekao, samo malo i gore. Tvoja je da je gotova deset godina. Ovaj poraz i potop u Banjaluci moze i za nesto biti dobar, ako shvatimo neke stvari i kako rješavati neke probleme sa balijama. Ali i u to sumnjam, jer mislim da Mirvic ima svoje prste u svemu. Sad malo razumijem i pismo Hordi...
Niko normalan nebi sebi dopustio da ga godinama gu..!
Kao amerikanca, ali izgelda on sve planski radi.
Iza svega stoji ime Fk Sarajevo i to je to.
Dobar nacin prostitucije igraca i rastaljivanje, cim njemu Adis kurvin sin igra bitnu igru u ViP!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 25 avg 2025, 22:35

Azra Numanovic
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 25 avg 2025, 22:40

Kad je tekma sa Rudarom ?
Sarajevo ljubavi moja.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 avg 2025, 22:44

Nije Sabrija ništa kriv, sve je bilo ok. Nije nam poništio čist gol i nije nam isključio igrača kada smo napadali i kada se utakmica lomila.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 25 avg 2025, 22:46

JavierBosnia je napisao/la:
25 avg 2025, 22:35
Azra Numanovic
ŠtaJeTuJe
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 25 avg 2025, 22:46

sonpenn je napisao/la:
25 avg 2025, 22:40
Kad je tekma sa Rudarom ?
petak 21h
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

insimadop
Kontakt:

Post Postao/la insimadop » 25 avg 2025, 22:51

Evo Newcastle pokazuje kako se igra sa igračem manje, naši prime 5 komada :kafa: ne pokazuje protiv Burnleya nego protiv Liverpoola

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 25 avg 2025, 22:54

Pitar6785 je napisao/la:
25 avg 2025, 12:17
adem993 je napisao/la:
25 avg 2025, 10:41
Godine prolaze, a mi stojimo..
Nista ama bas nista nas vrli presidente nije napravio bolje nego u doba viršli.
Igra loša I nikakv, osvoji se po koji kup, ponekad i liga i tako prolaze godine.
Kamioni i kamioni igrača prolaze kroz klub, malo koji ostaje u sijecanju jer fudbal je postao biznis bez emocija i strasti, samo cisti biznis i poslovanje.
Godinama sam na ovom forumu i citam ga gotovo svakodnevno, rijetko kad pišem, ali danas sam morao napisati par slova..
Sinoc sjedim sam u sobi na moru gledam tekmu I ne vjerujem, glava me boli od bruke koja se desila(znam da naš je sudijska organizacija iskarala) Ali ni u jednom slučaju nismo smijeli dopustit 5 komada.
I ovo malo kose sto imam otpasce mi zbog Sarajeva, Ali to naseg presidentea boli briga nek je godisnja za Istok poskupila vise od 50% nek je djecija 10KM, (imam fala bogu kupio sam uredno godišnju za Istok) al onda se zapitam pa kome ja to kupujem, ovi sto su u klubu apsolutno gledaju da izvuku I zadnju marku od navijača, a zauzvrat da ne daju nista. Nek je plata redovna I klimaj glavom dok presidente priča.
Muka mi je više od svega, od ponizavanja sudijske organizacije nad nasim klubom(JER VODIMO LAŽNE BORBE)
Od obećanja raznoraznih meketa I urednje i preuredjenja stadiona, a mrznemo se i kisnemo od Septembra do Maja kad god igra Sarajevo.
Od laznih obećanja Titula I Europskog Sarajeva (Jer smo postali export import klub)
Muka mi je I od Mirvica i njegovih lažnih dobrih namjera za klub i navijače, jer ovdje je više i budali jasno da ili ne zna, a ipak ovo drugo NECE nista bolje klubu, zanima ga samo njegov ego i profit.
Da ne dužim više, izvinite na smetnji i svako dobro.
Postavicu ti pitanje; sta mi kao klub mozemo uradit da sudjenje bude fer i posteno?

Kakvu Mirvic ima zaradu od cega od ulaznica koje su bile 3,5€ za a sad 7,5€, mozda si mislio od prodaje igraca, da proda on igrace dali ti mislis da kad on poplaca sve racune da njemu izlazni pokriju te sve troskove i da mu ostane para koje on stavi sebi u padze.. prosle godine bilo 106000 ljudi u 18 utakmica, sa 2 derbija, prosjek cinimi se 6300 najskuplja ulaznica bila zapad 12 km znaci nismo ni 400 k€ donijeli klubu kroz ulaznice u prvenstvu, takodje njegovo ulsganje vracanje duga cinimi se 2 m km koje je Nam napravio a Mirvic nuliro (tako reci kupio je klub za 2 m km 60%) nemozemo onda pricat o profiti itd itd. Kad ruku na srce od Mirvicevog dolaska imali smo uvjek najaci igracki roster i sigurno da bi osvoili minimum 3 puta titulu i 3 kupa za ovo vrijeme odkad je tu da VICO GIGXSEVI BEUSI odradili posao ilegalnim putem..

Takodje ovde se prica o grupinim fazama zrinjskog i borca al niko ne GOVORI da je to grupa trecerarednig evropskog takmicenja i da niko od njih nije usao u grupu kroz kvalifikacije tog takmicenja vec kroz osvajanje sampionata (ilegalno) i samim tim laksim putem. I sve dok neko neudje u grupu le nemoze se busat sa nekim uspjehom. Pogledajte birca kako lagano ispade od andre.

Ja jedino vidim izlaz u stranim SUDIJAMA I TO POMOGUCNOSTI DA SUDE KOMPLET LIGU.

Drugi nacin je prekidanje utakmica A reprezentacije i domacih i gostojucih utakmica

SPAHIC BARBAREZ MBAJRAMOVIC HRGOVIC MILICEVIC SALIHOVIC EVO SAD VIDIM LULIC IBISEVIC, svi su prodali BH NOGOMET SPORT za TAKO RECI nikskvo mjesto pocnici neki eventualno selektor u 15. LJUDI KOJIMA SU VICINI I BEUSIVCI KUCE PALILI PROTJERALI.. Znaci ljudi koji su MILIONERI,su prodali narod i drzavu za platu od 100 k€ gdje nema pravo rijeci i gdje mora klimat glavom sestricu dodikovom..

Sta onda mislis o sirotinji u vidu colpe pilava i co pa ti ljudi kad vide da jedan spahic otvori usta da Vico pisa u njih pa oni ce vicu **** pojest a ne sta drugo

MI SE MORAMO SUPROSTAVIT POCJENU DA MANIJACI ROBIJASI RED ARMU BUDU NA STRANI SER GEJA VICE BEUSA
Vidi drug ide kontra pitanje, a šta smo mi uradili kao najveći, najbolji i najjače organizovani klub da zaštitimo igrače i trenera ma ko god on bili?
Osim par dopisa u javnost ništa?
Evo kažu pojedini da se Ismiru nudila pomoć- ODBIO JE!
Sinoć nas je Zenicka varalica zajedno sa njuškama u kombiju iskarala od kluba ni riječi ni slova, ama baš ništa.
Jadno smiješno i suludo je ovo sve ignorisati i sutjeti jer izgleda dobro je dok ne puca!
Vidi da Mirvic ne vidi neku zaradu i da je nema siguran budi nebi bio tu jer I vrabcu je na glavi jasno da smo mi njemu čisti biznis..
I molim te nemoj da ga braniš dosta smo mi njega trpili I čekali, Ali njegove namjere sa NAŠIM KLUBOM NISU ČISTE!
Zašto šutimo? Zasto ne tražimo strane sudije?
Zašto smo prihvatili onakvu sudijsku lakrdiju sinoć? Zasto?
Mi uništavamo svoje zdravlje zbog ovog kluba, a one koji su u njemu i koji ga vode boli tuki.
Nemam ti ja živaca za ove rasprave drug.
Preskoči me živ i zdrav bio.
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 25 avg 2025, 22:54

Kabinet1987 je napisao/la:
24 avg 2025, 23:13
Amcho1 je napisao/la:
24 avg 2025, 22:46
mosarajvosa83 je napisao/la:
24 avg 2025, 21:51

Crveni,penal,ponisten gol mada opet mogli smo pokazat malo musku igru,sve ove tekme igramo kao zadnje p bezmude mada kad pogledas ove sudijske bravure u ova 4 kola zivot ti se smuci. Ovo Husref moze samo na gore izvuci,pojma nemam ko je imao ovu briljantnu ideju dovest CosicaObuca i slicne magove,vidi se da znaju likovi ligu.
Stanje bezmudnosti kako na terenu tako preslikano van terena u vlasništvu navijača. BEZMUDNOST i spremnost da se popljuje investitor sa etiketom kriminalca, prozivanje vlastitog kluba da je naštimao kup, pokradeni smo ali šta ima veze nismo ni zaslužili i tako u krug. Za bezmude linija lakšeg otpora je prihvatljiva, vjerojatno bilo kakva linija prihvatljiva, hraknem na svoje da se ne mučim sa težim hrakanjem na druge.
Pogodio si svu suštinu, samo ljudi teško shvataju. Imamo neprijatelje otvorene, to su savez, zeljkovici, sabrije, gigovici, dzemidzici.... Itd., a nasi ljudi pljuju po investitoru, po treneru, po igračima. Ovo su i dalje izvan svake sumnje najbolji igrači u ovoj tzv. ligi, pa čak i trener je OK, ali rezultate određuje nešto drugo.

Gadna je psihologija žrtve. Žrtva često samog sebe proglasi za krivca. Mora se krenuti djelovati protiv onih koji režiraju ovakve utakmice. A ne da sami sebe smatramo krivim što nas drugi kradu. Tako faktički samo radimo za konkurente, valjda će rukovodstvo kluba to razumjeti. Krajnje je vrijeme.
+1
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 25 avg 2025, 22:55

insimadop je napisao/la:
25 avg 2025, 22:51
Evo Newcastle pokazuje kako se igra sa igračem manje, naši prime 5 komada :kafa: ne pokazuje protiv Burnleya nego protiv Liverpoola
Nikad poraz, samo lekcija!

amkeivke
Kontakt:

Post Postao/la amkeivke » 25 avg 2025, 23:07

Samo da mi je znat do kad mislite plakat i bunit se za cijene karte...pa ne moze isto bit gledat Ljalica il Cmiljanica, daj budite malo realni...evo sad sam pretraživao cijene godišnjih ulaznica u regionu... hajduk 300eur zapad, 250 istok, maribor 200eur zapad i istok, partizan 150+€ zapad, rijeka 380eur zapad,...celje koji ima prosjek 1000-1500ljudi na utakmici 150eur,...al nama da je gledat Gojkovica, Cimirota, Ristovskog, Ljaljica, pa mozda i Pjacu, i da nas još časte godišnjom kartom i zamole da redovno dolazimo...baš smo veliki navijači!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 25 avg 2025, 23:10

amkeivke je napisao/la:
25 avg 2025, 23:07
Samo da mi je znat do kad mislite plakat i bunit se za cijene karte...pa ne moze isto bit gledat Ljalica il Cmiljanica, daj budite malo realni...evo sad sam pretraživao cijene godišnjih ulaznica u regionu... hajduk 300eur zapad, 250 istok, maribor 200eur zapad i istok, partizan 150+€ zapad, rijeka 380eur zapad,...celje koji ima prosjek 1000-1500ljudi na utakmici 150eur,...al nama da je gledat Gojkovica, Cimirota, Ristovskog, Ljaljica, pa mozda i Pjacu, i da nas još časte godišnjom kartom i zamole da redovno dolazimo...baš smo veliki navijači!
Ma druze to se poredit ne moze
Ne mozes djeci za Prijedor naplacivati cenera i kraj.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 25 avg 2025, 23:11

Treba negdje udjeliti sadake, mozda nam se vrati
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 25 avg 2025, 23:12

amkeivke je napisao/la:
25 avg 2025, 23:07
Cujes li ti sebe sta pricas poredis stadion hajduka i nas koja je razlika nebo i zemlja od uslova i svega oni natkriven mi na vjetrometini,koje su plate njihove koje nase nidje veze poredjenje bas. :crazy:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 avg 2025, 23:14

Amcho1 je napisao/la:
25 avg 2025, 22:54
Kabinet1987 je napisao/la:
24 avg 2025, 23:13
Amcho1 je napisao/la:
24 avg 2025, 22:46

Stanje bezmudnosti kako na terenu tako preslikano van terena u vlasništvu navijača. BEZMUDNOST i spremnost da se popljuje investitor sa etiketom kriminalca, prozivanje vlastitog kluba da je naštimao kup, pokradeni smo ali šta ima veze nismo ni zaslužili i tako u krug. Za bezmude linija lakšeg otpora je prihvatljiva, vjerojatno bilo kakva linija prihvatljiva, hraknem na svoje da se ne mučim sa težim hrakanjem na druge.
Pogodio si svu suštinu, samo ljudi teško shvataju. Imamo neprijatelje otvorene, to su savez, zeljkovici, sabrije, gigovici, dzemidzici.... Itd., a nasi ljudi pljuju po investitoru, po treneru, po igračima. Ovo su i dalje izvan svake sumnje najbolji igrači u ovoj tzv. ligi, pa čak i trener je OK, ali rezultate određuje nešto drugo.

Gadna je psihologija žrtve. Žrtva često samog sebe proglasi za krivca. Mora se krenuti djelovati protiv onih koji režiraju ovakve utakmice. A ne da sami sebe smatramo krivim što nas drugi kradu. Tako faktički samo radimo za konkurente, valjda će rukovodstvo kluba to razumjeti. Krajnje je vrijeme.
+1
Koliko smo postali jadni govori i cinjenica da nam svaku tekmu u BL svirne penal,crveni,prizna gol iz ofsajda,sad nam i golove regularne ponistavaju,to nam je normala postala pa nakon svega toga svi krivi osim dezurnih krivaca.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 25 avg 2025, 23:15

ledesma je napisao/la:
25 avg 2025, 23:11
Par kurbana od Bangladeša preko Koševa do Gambije nanijetiti na Klub.
šta šta je, je*em ti

MokraKifla
Kontakt:

Post Postao/la MokraKifla » 25 avg 2025, 23:18

luckystrike je napisao/la:
25 avg 2025, 23:15
ledesma je napisao/la:
25 avg 2025, 23:11
Par kurbana od Bangladeša preko Koševa do Gambije nanijetiti na Klub.
Odvest igrace u sedam brace

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.