Pitar6785 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 12:17
adem993 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 10:41
Godine prolaze, a mi stojimo..
Nista ama bas nista nas vrli presidente nije napravio bolje nego u doba viršli.
Igra loša I nikakv, osvoji se po koji kup, ponekad i liga i tako prolaze godine.
Kamioni i kamioni igrača prolaze kroz klub, malo koji ostaje u sijecanju jer fudbal je postao biznis bez emocija i strasti, samo cisti biznis i poslovanje.
Godinama sam na ovom forumu i citam ga gotovo svakodnevno, rijetko kad pišem, ali danas sam morao napisati par slova..
Sinoc sjedim sam u sobi na moru gledam tekmu I ne vjerujem, glava me boli od bruke koja se desila(znam da naš je sudijska organizacija iskarala) Ali ni u jednom slučaju nismo smijeli dopustit 5 komada.
I ovo malo kose sto imam otpasce mi zbog Sarajeva, Ali to naseg presidentea boli briga nek je godisnja za Istok poskupila vise od 50% nek je djecija 10KM, (imam fala bogu kupio sam uredno godišnju za Istok) al onda se zapitam pa kome ja to kupujem, ovi sto su u klubu apsolutno gledaju da izvuku I zadnju marku od navijača, a zauzvrat da ne daju nista. Nek je plata redovna I klimaj glavom dok presidente priča.
Muka mi je više od svega, od ponizavanja sudijske organizacije nad nasim klubom(JER VODIMO LAŽNE BORBE)
Od obećanja raznoraznih meketa I urednje i preuredjenja stadiona, a mrznemo se i kisnemo od Septembra do Maja kad god igra Sarajevo.
Od laznih obećanja Titula I Europskog Sarajeva (Jer smo postali export import klub)
Muka mi je I od Mirvica i njegovih lažnih dobrih namjera za klub i navijače, jer ovdje je više i budali jasno da ili ne zna, a ipak ovo drugo NECE nista bolje klubu, zanima ga samo njegov ego i profit.
Da ne dužim više, izvinite na smetnji i svako dobro.
Postavicu ti pitanje; sta mi kao klub mozemo uradit da sudjenje bude fer i posteno?
Kakvu Mirvic ima zaradu od cega od ulaznica koje su bile 3,5€ za a sad 7,5€, mozda si mislio od prodaje igraca, da proda on igrace dali ti mislis da kad on poplaca sve racune da njemu izlazni pokriju te sve troskove i da mu ostane para koje on stavi sebi u padze.. prosle godine bilo 106000 ljudi u 18 utakmica, sa 2 derbija, prosjek cinimi se 6300 najskuplja ulaznica bila zapad 12 km znaci nismo ni 400 k€ donijeli klubu kroz ulaznice u prvenstvu, takodje njegovo ulsganje vracanje duga cinimi se 2 m km koje je Nam napravio a Mirvic nuliro (tako reci kupio je klub za 2 m km 60%) nemozemo onda pricat o profiti itd itd. Kad ruku na srce od Mirvicevog dolaska imali smo uvjek najaci igracki roster i sigurno da bi osvoili minimum 3 puta titulu i 3 kupa za ovo vrijeme odkad je tu da VICO GIGXSEVI BEUSI odradili posao ilegalnim putem..
Takodje ovde se prica o grupinim fazama zrinjskog i borca al niko ne GOVORI da je to grupa trecerarednig evropskog takmicenja i da niko od njih nije usao u grupu kroz kvalifikacije tog takmicenja vec kroz osvajanje sampionata (ilegalno) i samim tim laksim putem. I sve dok neko neudje u grupu le nemoze se busat sa nekim uspjehom. Pogledajte birca kako lagano ispade od andre.
Ja jedino vidim izlaz u stranim SUDIJAMA I TO POMOGUCNOSTI DA SUDE KOMPLET LIGU.
Drugi nacin je prekidanje utakmica A reprezentacije i domacih i gostojucih utakmica
SPAHIC BARBAREZ MBAJRAMOVIC HRGOVIC MILICEVIC SALIHOVIC EVO SAD VIDIM LULIC IBISEVIC, svi su prodali BH NOGOMET SPORT za TAKO RECI nikskvo mjesto pocnici neki eventualno selektor u 15. LJUDI KOJIMA SU VICINI I BEUSIVCI KUCE PALILI PROTJERALI.. Znaci ljudi koji su MILIONERI,su prodali narod i drzavu za platu od 100 k€ gdje nema pravo rijeci i gdje mora klimat glavom sestricu dodikovom..
Sta onda mislis o sirotinji u vidu colpe pilava i co pa ti ljudi kad vide da jedan spahic otvori usta da Vico pisa u njih pa oni ce vicu **** pojest a ne sta drugo
MI SE MORAMO SUPROSTAVIT POCJENU DA MANIJACI ROBIJASI RED ARMU BUDU NA STRANI SER GEJA VICE BEUSA
Vidi drug ide kontra pitanje, a šta smo mi uradili kao najveći, najbolji i najjače organizovani klub da zaštitimo igrače i trenera ma ko god on bili?
Osim par dopisa u javnost ništa?
Evo kažu pojedini da se Ismiru nudila pomoć- ODBIO JE!
Sinoć nas je Zenicka varalica zajedno sa njuškama u kombiju iskarala od kluba ni riječi ni slova, ama baš ništa.
Jadno smiješno i suludo je ovo sve ignorisati i sutjeti jer izgleda dobro je dok ne puca!
Vidi da Mirvic ne vidi neku zaradu i da je nema siguran budi nebi bio tu jer I vrabcu je na glavi jasno da smo mi njemu čisti biznis..
I molim te nemoj da ga braniš dosta smo mi njega trpili I čekali, Ali njegove namjere sa NAŠIM KLUBOM NISU ČISTE!
Zašto šutimo? Zasto ne tražimo strane sudije?
Zašto smo prihvatili onakvu sudijsku lakrdiju sinoć? Zasto?
Mi uništavamo svoje zdravlje zbog ovog kluba, a one koji su u njemu i koji ga vode boli tuki.
Nemam ti ja živaca za ove rasprave drug.
Preskoči me živ i zdrav bio.