Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- s marsa pao
- Kontakt:
Re: Chat
Kako mrzim kad stara hoce da prica na telefon pa moram iskljuciti net
pisam se na ovu dial up konekciju
pisam se na ovu dial up konekciju
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
E hebem ja usta onog ko ima nesto protiv cigana
E hebem ja usta onog ko ima nesto protiv cigana

- spielführer_21
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ovaj je još bolji
Ovaj je još bolji

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Nova
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
'ebo mater ovi brkovi i brada rastu ko da imam 30, a ne 15 godina...brkove svaki 3-4 dan moram skratit....jel humanoo

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
hahahah....al sto tako cesto brijes...ja se brijem svako 10-tak dana, a nekad i duze...al brate onda budem ko sadam huseinadis.p je napisao/la:'ebo mater ovi brkovi i brada rastu ko da imam 30, a ne 15 godina...brkove svaki 3-4 dan moram skratit....jel humanoo![]()
![]()

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Giallorossi
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Eo nesto iz moje zemlje(slovenija) ..momci su inace iz Dervente

Eo nesto iz moje zemlje(slovenija) ..momci su inace iz Dervente

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Bice,nista se ne brini,samo da ti nama pobjedis,bice i za popit,i pohebatSamo F.K.S !! je napisao/la:28 tuzla aBd jeste mi spremili sta da prcim ?

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
a nisi ga skonto ,e kako vas levati ,stvarno je kraljDevil je napisao/la:s marsa pao je napisao/la:Sto Barcelonu i Real ne prenose na BHT? Uvijek su prenosili ligu prvaka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prvi post i odma' festa.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
legenda roms
123
Blankosisa

123
Blankosisa

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vozdra raja ima li belaja,zamislil se sta ?
Emiree ,kad god ja spomenem onu kafu da ti platis mene banuju ,daj sredi to sa administracijom
Emiree ,kad god ja spomenem onu kafu da ti platis mene banuju ,daj sredi to sa administracijom

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
sta je ovo, sve zamrlo
pa tek je 3
pa tek je 3
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- majestic24
- Kontakt:
Jos 9 dana
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
Ja sad imam te somovske sad sa strane dlake iznad usta nista :SCeMa je napisao/la:hahahah....al sto tako cesto brijes...ja se brijem svako 10-tak dana, a nekad i duze...al brate onda budem ko sadam huseinadis.p je napisao/la:'ebo mater ovi brkovi i brada rastu ko da imam 30, a ne 15 godina...brkove svaki 3-4 dan moram skratit....jel humanoo![]()
![]()
ja sam se poceo brijat u 16 g. , ja mislim...imao nekakve somovske brkove,, bez brade
Hari nadam se da cu biti medju prva 3

mene brat zvo Škobalj, dok se nisam počeo brijatSamo F.K.S !! je napisao/la:Ja sad imam te somovske sad sa strane dlake iznad usta nista :SCeMa je napisao/la:hahahah....al sto tako cesto brijes...ja se brijem svako 10-tak dana, a nekad i duze...al brate onda budem ko sadam huseinadis.p je napisao/la:'ebo mater ovi brkovi i brada rastu ko da imam 30, a ne 15 godina...brkove svaki 3-4 dan moram skratit....jel humanoo![]()
![]()
ja sam se poceo brijat u 16 g. , ja mislim...imao nekakve somovske brkove,, bez brade
Hari nadam se da cu biti medju prva 3

a škobalj nema brkove

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Joj taj me tvoj avatar uvijek podsjeca na ovaj spot (od 1:05):CeMa je napisao/la:sta je ovo, sve zamrlo
pa tek je 3
[youtube][/youtube]
Ako imate epilepsiu, ni u ludilu nemojte kliknut play.

PS: U istom spotu, vidite 90% Rihaninih sisa. Uzivajte.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Đesi Hairlija ,daj marku
kolko si dobio od onih 10 hiljada jel

- Megamon
- Kontakt:
Dobio sam koliko i ti.Nije htio nista da prizna a vala nisam ni ja htio da ga pitam je li dobio.Usutio se k'o picok.legenda reala je napisao/la:Đesi Hairlija ,daj marku![]()
kolko si dobio od onih 10 hiljada jel
![]()
![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 21 gost.