Ili Ait Nouri
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jos bez izmjene, treba malo svjezine slot
E ova kontra je cijela karijera Curtisa Jonesa. Kakav glupan.
Nek Curtis izađe ne mora niko ni ući
Al je ispišao ovog Livramenta noćas solidno
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
CJ 17 defanzivno savrsen, ne znam sta pojedinci gledaju
Auu losi smo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nedopustivo dva kola zaredom prokockati 2 gola prednosti.
Ma **** se
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zasluzeno, grozna predstava
Taman puce stream. Ne zna Slot zatvoriti tekmu.
Sramota šta rade bgm
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Realno ne licimo na onaj tim sa pocetka prosle sezone. Sve je islo ka ovome...
Srce, čast i ponos!
Ne moze odbrana s dvojicom i propuhom po stranama ovo podnijeti, trpace nas ko stigne cijelu sezonu dok slot ne skupi muda za tri pozadi.
Taman da ae izgubi u ovih 11 minuta
Kako smo ovo dopustili...uzasss, napadaju cijelo vrijeme nakon gola Ekitikea... Salah igrač manje, Gakpo skroz loš
Ljudi sa igracem manje zele pobjedu vise od vas.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Heitinga fali sto se defanzive tice
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Kud izvadi Ekitikea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.