Jedan od najboljih danas, smiren haos, svaki pas ima tezinu, da, zeznuo kod one sanse, ali mimo toga je top.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Pa nema prostora jbg ti.
Ispred njeg konstantno blok, u nekim trenucima šestorice igrača.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Etiketaaaaa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Easy
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Al vas je Ekitike isprskao 

Hahahahah
Wtf Kerkez mu podlogu napravio za bolji skok
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Vrati ih Milos u život
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Kerkez je uzas od igraca
Zasto se dozvoljava da nas klub s igracem manje ovako pritiska i napada?
Prelosa utakmica, ova dva gola to ne mogu zamaskirati.
Prelosa utakmica, ova dva gola to ne mogu zamaskirati.
Gakpo i Kerkez u drugom igraju za domaćina, kakva je ovo diverzija
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Jones je igrac manje,tako da dodjemo na isto
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ne razumijem sto su dovodili Kerkeza ako su planirali da igra kao treci stoper i da se povremeno spusta u sredinu, fula za tu ulogu skroz, panici s loptom.
Pisao sam vec o tome. Hato je bio dosta logicnija opcija, s obzirom da se desno doveo Frimpong.
Srce, čast i ponos!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.