Može se svirat a i ne mora - što bi rekli stručnjaci
Uostalom šampionu se ne svira
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Može se svirat a i ne mora - što bi rekli stručnjaci
Ma eto ne želim da vidim, vi ste stručnjaci u procjeni startova, nikad se ovdje nije desilo da pogrešno procijenite situaciju jbga čudim se ja tebi ako niste haman svi sudije u stvarnom životuVenom je napisao/la: ↑25 avg 2025, 21:56Samo se Gravenberch nije zaletio u punoj brzini da pokupi protivnika.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑25 avg 2025, 21:53Više su makazice gravenberha bile za review nego ovo al haj
Newcastle nije iskoristio pocetnu energiju i očekivao se pad nakon pola sata
Slot nek vadi ove što imaju žuti pokušat će ovaj čelo raditi neku kompenzaciju u drugom poluvremenu
Sustinska razlika, ne vidi samo onaj ko ne zeli
Nesto su nervoznifeniksptica je napisao/la: ↑25 avg 2025, 21:54Cemu takave rijeci.
Demokratsko smo drustvo, imamo pravo na misljenje.
Joa kad sam ovako u pravu pff..
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 21:58Jedva ga dotako, malo mu štucne spustio i kaže crveni, jedino kad je u pitanju režimski kartel iz Merseysidea. Da se za ovo dijele crveni inače, svako kolo bi ih bilo 15.
Bit će hajde dobar netflix dokumentarac, nema veze što će izostaviti sve pogurance svako drugo kolo.
Pa startao je recimo Kovačić dva puta u 24 sekunde nad igračima Arsenala isto, ako ne i gore pa je za ta dva starta dobio jedan žuti karton. Ovakve startove Saka trpi svako kolo, ali nismo režimski kartel i ne snimamo netflixov dokumentarac pa nema poguranaca.
kakarut je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:04baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 21:58Jedva ga dotako, malo mu štucne spustio i kaže crveni, jedino kad je u pitanju režimski kartel iz Merseysidea. Da se za ovo dijele crveni inače, svako kolo bi ih bilo 15.
Bit će hajde dobar netflix dokumentarac, nema veze što će izostaviti sve pogurance svako drugo kolo.
Ako budete dovoljno dobri mozda opet izborite drugo mjesto, mada celzi izgleda opasno
Nismo strucnjaci samo ljudi normalnog razmisljanja. Ali razumijem te, nije ni to za svakog.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:03Ma eto ne želim da vidim, vi ste stručnjaci u procjeni startova, nikad se ovdje nije desilo da pogrešno procijenite situaciju jbga čudim se ja tebi ako niste haman svi sudije u stvarnom životuVenom je napisao/la: ↑25 avg 2025, 21:56Samo se Gravenberch nije zaletio u punoj brzini da pokupi protivnika.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑25 avg 2025, 21:53Više su makazice gravenberha bile za review nego ovo al haj
Newcastle nije iskoristio pocetnu energiju i očekivao se pad nakon pola sata
Slot nek vadi ove što imaju žuti pokušat će ovaj čelo raditi neku kompenzaciju u drugom poluvremenu
Sustinska razlika, ne vidi samo onaj ko ne zeli
Ti samo o prošloj sezoni i nekim udarcima. Pa mi izgubili 2 titule radi boda-dva i šutimo, ti se ufatio ima godina što nije VVD dobio karton. Idi izdr.kaj
Pogledo sam, ali ne bih da dajem mišljenje
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 13 gostiju.