AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Inter preslušava Torina samo tako. Tako se to radi, imas okosnicu tima od nekih 7-8 igraca i samo apgrejdujes ekipu sa par igraca, a pri tome i širiš roster. Kod nas jad i tuga. Ali sta reci kada na jednoj strani imas Beppe Marotu i Ausilia a na drugoj strani racunovodju Furlanija i novopridoslog Albanca.
Yebo majku, samo Milan nije mogao pobjediti ovo kolo. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mi 17 godina starog igrača šaljemo na posudbu a Liverpoolu dijete od 16 godina donosi pobjedu
Il Club più titolato al mondo!
To ja trubim godinama.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Zato sto Milan nema plana, nema ambicija sta i kako., furaju brze pare kupi 10 polovnjaka neki iskoci prodaj zaradi i tako u krug...glavni cilj je biti u nekom plusu i cekati da stigne ponuda za klub....trofeji, stadion historija itd to je nebitno...

I to wonderkid-a, za kojeg je i Ibra sam izjavio da je veći talenat/napredniji od Ibre lično (Camarda), u tim godinama. Yebeni ameri i bejzbol, zar baš ne postoji niko, osim kreditora lešinara - koji su voljni kupit nekad slavni Milan? Da je Camarda španac, englez, već bi igrao i zabijao, a cijena bi mu bila 120M

Jorgen Strand Larsen, lani zabio 14 golova u PL, je bio u Milanu taman u tim godinama (naravno dudlao ga u Primaveri, kao i Camarda), eno sad Newcastle sprema ponudu 80M+.
Imaš osjećaj da ulaze u sezonu značajno slabiji nego lani, i po squadri i po svemu osim trenera. Allegri je svakako sposobniji od Fonsece.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Moze Rabiot poslužiti svakako, ali moguci problem u svlačionici. Nesto sam mišljenja da i u slučaju njegovog dolaska neko ce biti zrtvovan RLC ili Fofana. Previše bi bilo da na klupi sjede RLC, Fofana, Jashari, pod pretpostavkom da ce Modric, Ricci i Rabiot činiti vezni red.
Pominje se moguća trampa Benacer/ Rabiot
Pominje se moguća trampa Benacer/ Rabiot
Ma nako kažem, još uvijek mi muka dodje kad se sjetim Matrija i Teveza. Mi svakako haman ne računamo na Benasera, tako da nek trampe. RLC, Fofana, Musa, Rabiot, Ricci ima da šanse stvaramo ko na igricama. Jedino nam ostaje čiča Modric da zna pružit upotrebljiv pas.
De Grandis: "Milan već tri godine ima iste defanzivce i već tri godine primaju iste golove."
Pametnom dosta.
De Grandis: "Milan već tri godine ima iste defanzivce i već tri godine primaju iste golove."
Pametnom dosta.
muxa je napisao/la: ↑26 avg 2025, 18:52Ma nako kažem, još uvijek mi muka dodje kad se sjetim Matrija i Teveza. Mi svakako haman ne računamo na Benasera, tako da nek trampe. RLC, Fofana, Musa, Rabiot, Ricci ima da šanse stvaramo ko na igricama. Jedino nam ostaje čiča Modric da zna pružit upotrebljiv pas.
Pametnom dosta.
Pavlovicu je ovo druga godina, dok je Gabbia tu sezonu i pol nakon povratka iz Vilareala, tako da je tu 3-4 sezone samo Tomori.muxa je napisao/la: ↑26 avg 2025, 18:52Ma nako kažem, još uvijek mi muka dodje kad se sjetim Matrija i Teveza. Mi svakako haman ne računamo na Benasera, tako da nek trampe. RLC, Fofana, Musa, Rabiot, Ricci ima da šanse stvaramo ko na igricama. Jedino nam ostaje čiča Modric da zna pružit upotrebljiv pas.
Pametnom dosta.
Pa jbg ako je Gabia pola godine bio u Viljarealu nije došao kao novi igrač. Za Pavlovića ok.
- Beduin
- Kontakt:
Da je trener procijenio da mu treba i moze pomoci Camadra sigurno bi ga zadrzao. Ovdje krivim iskljucivo Alegrija, poznato da voli jedne te iste igrace i nesto iskusnije. Ja mu nikako ne vjerujem da ce unaprijediti Milan.
U prilog tome je i Rabiot, ako je istina da ga iskljucivo on zeli. Ublehas epskih razmjera, vidilo to nije kvalitetnog veznjaka kojeg se neces moci rijesiti godinama, jedan od precjenjenijih vrznjaka u zadnjih 7-8 godina. Jedino vrijedno pomena su relativno dobre partije u reprezentaciji prije godinu-dvije, nekako je bolje igrao za nacionalni dres. A pratio sam ga itekako.
U prilog tome je i Rabiot, ako je istina da ga iskljucivo on zeli. Ublehas epskih razmjera, vidilo to nije kvalitetnog veznjaka kojeg se neces moci rijesiti godinama, jedan od precjenjenijih vrznjaka u zadnjih 7-8 godina. Jedino vrijedno pomena su relativno dobre partije u reprezentaciji prije godinu-dvije, nekako je bolje igrao za nacionalni dres. A pratio sam ga itekako.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Druze Gabbia dok je bio u Milanu, bio je rezerva i Tomoriju, i Kaluluu pa i Thiawu, govorim za prvi mandat. Nakon Viljareala možemo reći da se ustalio u prvoj postavi. Istina da odbrana prima dosta golova, ali 3 godine nikada nije bila ista. Većinom su se rotirali gore pomenuti. Ne branim ih, naprotiv ali eto kada rukovodeci ne misle pojačavati stopere kvalitetnim imenima onda nema se tu sta diskutovati. Opće poznato je da najjača odbrana donosi scudetto, to je tako u Italiji.