Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
dobra kvota na live-u da neće real izgubiti 2 razlike...1,40..al meni stoka još nije dala pare na račun, iako je raonić pobijedio...
FORZA MARŠAL !!!
pogledaj sadhodža je napisao/la:dobra kvota na live-u da neće real izgubiti 2 razlike...1,40..al meni stoka još nije dala pare na račun, iako je raonić pobijedio...

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Juventino je napisao/la:Imam Westbrooka, Nenea i Randolpha over, dajte jos jednog za veceras. Na Chris Paula samo 1.60 kvota![]()
Btw, stavljate veceras na Cincinnati (MLB) 1.60 kvota, zicer
Zasto je to zicer , ne kontam nikako ovaj bejzbol vode po 6,7 - 0 pa izgube sta je to tako ali poslusat cu te bar na petaka staviti to i C. Pola over pa da imam za sutra kermi da se kladim

Zadnja izmjena: Sanchez_8, dana/u 20 apr 2011, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
60 e !!!Bosnier je napisao/la:
aE cRnogorac !!!!
trazim sutra 30e , to je 60 km jeli tako ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
stavili su rez...ali para nema
ma svi ga čekali, kad su ga stavili da počinje u 3 on u 8 počeo

ma svi ga čekali, kad su ga stavili da počinje u 3 on u 8 počeo

FORZA MARŠAL !!!
i ja cekam jos da mi legnu pare na racun.... Azarenka je predala pored stoji ovaj znak #
koliko se razumem u kladionicu to je kvota 1

koliko se razumem u kladionicu to je kvota 1

Ovo ide u...gornji desni. -E slusaj,ako ovo ode u gornji desni ti ides u gornji urgentni,si cuo!? Deteta mi mog. -Ti si lud covek - 'oces ti da te ludak malo projase kroz kraj,jel oces?Pa se ti posle pitaj da l' sam lud i koji mi je ****!
Daj kad misle dati pare
jos mi stoji zuto

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Evo novi sam na forumu,valjda cu bit aktivan na ovoj temi 
Zasto mi novac ne ljeze na racun,davno je celtic zavrsio,a u listicima mi pise da je gubitni listic :S
http://img832.imageshack.us/i/unledvk.jpg/

Zasto mi novac ne ljeze na racun,davno je celtic zavrsio,a u listicima mi pise da je gubitni listic :S
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
Nesto kasne , dok se malo ustelekremenko je napisao/la:Evo novi sam na forumu,valjda cu bit aktivan na ovoj temi

U premieru su već isplatili,valjda ce i wwin za nekoliko minuta.Bosnier je napisao/la:Daj kad misle dati parejos mi stoji zuto

You'll Never Walk Alone
ili ce nam tek stavit pare ujutru kad otvore hahahahaBosnier je napisao/la:Nesto kasne , dok se malo ustelekremenko je napisao/la:Evo novi sam na forumu,valjda cu bit aktivan na ovoj temi

Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
Premieru treba samo nekoliko minuta da azuriraju parove...Cilic LFC je napisao/la:U premieru su već isplatili,valjda ce i **** za nekoliko minuta.Bosnier je napisao/la:Daj kad misle dati parejos mi stoji zuto

Sta mislite za veceras.....mozel ovaj nba proc...

Recite dok nisam uplatio.....
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Bravo MAJSTORE,tako se pare obrcu.Vidi se da imas muda.Drugacije je uplacivati po 10,20,50 maraka na listic,to se zove znanje,na danasnjem vremenu realno za nase standarde,takve uplate se cijene.Pozdrav i cestitamBosnier je napisao/la:60 e !!!Bosnier je napisao/la:
aE cRnogorac !!!!
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
je*o te jes me krenulo
7829 Ferrero - Zverev 20.4. 11:00 1 1,25 2:0
7835 Davydenko - Roger Vasselin 20.4. 14:30 1 1,15 2:0
7836 Gasquet - Kavčić 20.4. 14:30 1 1,15 2:1
7872 Monaco - Vagnozzi(18,5) 20.4. 11:50 Manje 1,80 17
7907 Volandri - Ignatik 20.4. 13:00 1 1,25 2:0
7925 Gil - Smethurst(rez.) 20.4. 14:20 2:0 1,30 2:0

7829 Ferrero - Zverev 20.4. 11:00 1 1,25 2:0
7835 Davydenko - Roger Vasselin 20.4. 14:30 1 1,15 2:0
7836 Gasquet - Kavčić 20.4. 14:30 1 1,15 2:1
7872 Monaco - Vagnozzi(18,5) 20.4. 11:50 Manje 1,80 17
7907 Volandri - Ignatik 20.4. 13:00 1 1,25 2:0
7925 Gil - Smethurst(rez.) 20.4. 14:20 2:0 1,30 2:0
****(nemoj se ljutit,al mi taj tvoj avatar lici na tu stvaradis.p je napisao/la:
Sta mislite za veceras.....mozel ovaj nba proc...![]()
![]()
Recite dok nisam uplatio.....

sve je moguce osim drvene peci i resetkaste case

nego,sta bi za onaj odg na pitanje???
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Hvala ti bratekelner je napisao/la:Bravo MAJSTORE,tako se pare obrcu.Vidi se da imas muda.Drugacije je uplacivati po 10,20,50 maraka na listic,to se zove znanje,na danasnjem vremenu realno za nase standarde,takve uplate se cijene.Pozdrav i cestitamBosnier je napisao/la:60 e !!!Bosnier je napisao/la:
aE cRnogorac !!!!

igrao sam da ce barca dat gol jel se pika ako dadne u produzetcima
FORZA JUVE !!!
kelner je napisao/la:****(nemoj se ljutit,al mi taj tvoj avatar lici na tu stvaradis.p je napisao/la:
Sta mislite za veceras.....mozel ovaj nba proc...![]()
![]()
Recite dok nisam uplatio.....)
sve je moguce osim drvene peci i resetkaste case![]()
nego,sta bi za onaj odg na pitanje???

Ma ne odgg mi.....al bit cu ja dosadan, dok ne odgovore, il ce mi obrisat acc il ce mi poslat odgovor....
....a ako bude bonusa i za nove korisnike, ja imam jedan novi acc i taman odem kupim bon od 10KM i ubacim i dobijem bonus i laganica....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Ma ja,nek si se ti osigurao.Hoces da te ja sad prijavim,znas li ti da ako imas dva account,mogu ti oba blokirati,ukoliko saznaju?Ne mozes onnda ni na jednom isplatit,ni uplatit vise???
EDIT-Naravno da sam se salio
EDIT-Naravno da sam se salio

Zadnja izmjena: kelner, dana/u 20 apr 2011, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.