Amir Hadziahmetovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amir Hadziahmetovic
Odličan transfer za njega i nadati se da će mu promjena države dobro doći. Samo da ga zdravlje posluzi. Do sada nije imao sreće kada su povrede u pitanju.
Plus je sto mu je Jakirovic trener.
@RajvoSa, svaka čast na još jednoj insajderskoj!!!
Plus je sto mu je Jakirovic trener.
@RajvoSa, svaka čast na još jednoj insajderskoj!!!
bolji od skoro svih nasih veznjaka. definitivno tip igraca koji nam treba i zasluzuje poziv.
Vrhunski transfer. Nadamo se da će biti starter kod Jakira.
Odličan transfer, drago mi je stvarno zbog njeg.
Valjat će nam u novembru kad budu presudne tekme
Valjat će nam u novembru kad budu presudne tekme

Sto si zajedljiv macak, sta te muci?Ghuraba je napisao/la: ↑25 avg 2025, 18:05Kakva insajderska, pa vijest je bila i po bh portalima prije nego sto ga je iko spomenuo na forumu...![]()
Dobar transfer. Valjda se brzo nametne i postane starter u ekipi. Treba nam veznjaka kao nikad, mada je Sergej dosad bio totalno slijep po pitanju Amira...
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Cefnulo mi se pa opet pisem, sprijeci me

Pa onda daj nesto konkretno, a ne ono sto je vec davno dospjelo i do bh portala.

Majstore prenio sam ono sto sam procitao, zna se sta je ekskluzivno.
Stalo mi je do reprezentacije i do informisanja javnosti o onome sta se desava u i oko iste. Spletom okolnosti prvi dodjem do tih informacija, a ako ti je stalo, tebi cu prvom prenijeti pa ti iznesi ovdje na forumu nesto konkretno.
Ne budi djetinjast.
Engleski velikan 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Rajvosa je dokazani stvarni insajder koji je nekoliko puta prvi podijelio informacije. Jedina fula mu je bila Markovic, al tu nas je lik vjerovatno izradio. 

Braca, nema nam Brigade. Garant trazi nove talente.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Taman tako sam i ja napisao, tj. da ta vijest nije bila insajderska.RajvoSA03 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 19:48Majstore prenio sam ono sto sam procitao, zna se sta je ekskluzivno.
Stalo mi je do reprezentacije i do informisanja javnosti o onome sta se desava u i oko iste. Spletom okolnosti prvi dodjem do tih informacija, a ako ti je stalo, tebi cu prvom prenijeti pa ti iznesi ovdje na forumu nesto konkretno.
Ne budi djetinjast.
Ti si meni bio ekstra lik dok nisi usao u rasprave s Brigadom i dok nisi bio u fazonu 'eto sad vam vise nijednu informaciju necu prenijeti' - nakon sto su te on i tipovi poput njega prozvali da lazes. Kao da ti mozes uci u glavu Markovica ili Jankovica i natjerati ih da vole ovu zemlju i da im ona bude prvi izbor, ali postanem alergican ako neko indirektno porucuje da ga treba 'moliti' za nesto.
Otisao u Argentinu da sredi onog Miljkovica.

Alergican sam na egocentrike i lazove, generalno u zivotu, ne samo na forumu, pa tako i na pomenutog. I jbg neke stvari napisem u afektu, kad izvuce najgore iz mene, kao i tada.Ghuraba je napisao/la: ↑25 avg 2025, 20:12Taman tako sam i ja napisao, tj. da ta vijest nije bila insajderska.RajvoSA03 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 19:48Majstore prenio sam ono sto sam procitao, zna se sta je ekskluzivno.
Ne budi djetinjast.
Ti si meni bio ekstra lik dok nisi usao u rasprave s Brigadom i dok nisi bio u fazonu 'eto sad vam vise nijednu informaciju necu prenijeti' - nakon sto su te on i tipovi poput njega prozvali da lazes. Kao da ti mozes uci u glavu Markovica ili Jankovica i natjerati ih da vole ovu zemlju i da im ona bude prvi izbor, ali postanem alergican ako neko indirektno porucuje da ga treba 'moliti' za nesto.
-
- Kontakt:
Dobar momak zasluzuje najbolje. Nadam se da ce igrama se nametnuti i pokazati da moze da bude ta radilica za repku ..
Kvalitet nikad nije ni bio upitan što se tiče Amira no volja i htijenje na terenu.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Sjecam se prognoza u vezi ovog momka kada je odlazio u Tursku. Znaci, sezona one Konye. Sezona, najvise dvije jedan od tri velikana i onda gigant iz lige 5ice po njegovom izboru.
Posudba u nikada gori Besiktas najvise od tih predviđanja.
Mene nije dojmio u reprezentaciji, a ne moze se reci da nije igrao. Prilicno anemican, alibi igrac koji se sa loptom nije usudio nesto vise i molio boga poslati je prvom do sebe.
Naravno, zbog reprezentacije bih volio da u Engleskoj pokaze da moze igrati i tek drzati tempo. Al sam nesto skeptican.
Posudba u nikada gori Besiktas najvise od tih predviđanja.
Mene nije dojmio u reprezentaciji, a ne moze se reci da nije igrao. Prilicno anemican, alibi igrac koji se sa loptom nije usudio nesto vise i molio boga poslati je prvom do sebe.
Naravno, zbog reprezentacije bih volio da u Engleskoj pokaze da moze igrati i tek drzati tempo. Al sam nesto skeptican.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Goalgetter, invincible1921, Lavcina, Zglavkar i 41 gost.