BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Shengelia se zbog aritmije vratio u Barcelonu i tamo ce uraditi detaljne pretrage,nece igrati prvu utakmicu protiv Spanjolske.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
00:02:10 Cipar
00:06:20 Španjolska
00:18:20 Grčka
00:34:12 Italija
00:42:12 Bosna i Hercegovina
00:47:40 Gruzija
Tako i treba

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Prve tri su ti terminski jedino prihvatljive

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Odakle ti te informacije? On je otisao u Spaniju nakon prijateljske utakmice koju su igrali osmog augusta i danas je dosao na Kipar. Bilo bi dobro ako propusti bar prvu utakmicu i ako izgube od Spanije...
Mlatnut cemo Talijane...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Nisu, prva protiv Kipra je u 7 ujutru. Ove dvije za vikend su top u 13:15. Taman jagnje stavim u podne, dok se tekma zavrsi bit ce peceno, i sjedi cjeli dan

-
- Kontakt:
Kako, yebo ga ti?alemsa je napisao/la: ↑25 avg 2025, 20:24Nisu, prva protiv Kipra je u 7 ujutru. Ove dvije za vikend su top u 13:15. Taman jagnje stavim u podne, dok se tekma zavrsi bit ce peceno, i sjedi cjeli dan, cucla![]()
![]()
Valjda je 7 sati razlike kod tebe?
Prva utakmica kod tebe valjda pocinje u 10 ujutru?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
U pravu si, s Kiprom je u 10:15, a ove dvije u 13:30. Pomijesao sam Grcku i Kipar, s Grckom je u 7.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 20:30
Kako, yebo ga ti?
Valjda je 7 sati razlike kod tebe?
Prva utakmica kod tebe valjda pocinje u 10 ujutru?
Ali do Grcke i Gruzije smo vec prosli grupu

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 25 avg 2025, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Kako bi valjalo da je tu Musa..
Nadam se da ćemo otići na Eurobasket 2029, Garza bez * i Musa da budu tu.
Nadam se da ćemo otići na Eurobasket 2029, Garza bez * i Musa da budu tu.
Nista pametno. On je dijete jos u dusi, i po karakteru. Mora mu neko unijeti sportsku zrelost.
kad rece: "htio sam da imam svoj klub...." i navodno zato je prihvatio da ide u Dubai, jer su mu ponudili da on bude lider, da se igra vrti oko njega itd., sjebo sam se.
Je... mi sve, ako u ugovoru nije pisalo, zdrav na pripreme da dodje i da se pojavi na vrijeme jer Dubai zeli titulu!
- Jakobsen91
- Kontakt:
Kad vidim sastav Gruzije, tek mi je zao sto nema Muse. Ima svojih problema kad ga pritisnu jaci defanzivci u 5 na 5 igri, ali zato mane protivnika fantasticno koristi, a Gruzija je ekipa sa puno mana bas na vanjskim pozicijama. Mislim da bi od njega dobili dosta laganih poena, ali sta je tu je.
Ma podrzavam odlazak iz Madrida. Realno nekoretni su bili sa ulogom i minutazom. Onaj indijanac Hezonja redovno glumio glavnog igraca.Iniesta12 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 21:05Nista pametno. On je dijete jos u dusi, i po karakteru. Mora mu neko unijeti sportsku zrelost.
kad rece: "htio sam da imam svoj klub...." i navodno zato je prihvatio da ide u Dubai, jer su mu ponudili da on bude lider, da se igra vrti oko njega itd., sjebo sam se.
Je... mi sve, ako u ugovoru nije pisalo, zdrav na pripreme da dodje i da se pojavi na vrijeme jer Dubai zeli titulu!
![]()

Nurkic ce svoju najgoru utakmicu odigrati protiv Gruzije...alemsa je napisao/la: ↑25 avg 2025, 19:08Ma do 25 ppg ako bude nabrijan ce biti dovoljno da uzmes Kipar, s Gruzijom ce biti guravo ali bi trebali uzet a i imam osjecaj da cemo iznenaditi jednu od ovih repki sad za vikend (Spaniju ili Ita), sa 3 pobjede prolazis dalje sigurno. Sa dvije je vec kalkulisanje, kos razlika 'vamo-tamo.Masqareda je napisao/la: ↑25 avg 2025, 18:06Cuj Nurkic dovoljan. Ko da o Giannisu govoris a ne poluprofesionalcu koji promasuje zicere.alemsa je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:12
Ma dovoljan je Nurkic ako bude na nivou da se prodje grupa, onda u osmini samo izbjeci Francuze (posto se krizamo s tom grupom), sa Slovencima/Poljacima se moze igrati. I eto cetvrtine finala sta bude, to je relativno ostvraljivo, neka mjera, s obzirom da nema Muse.![]()
Valjalo bi da je tu ali nije, jbg.Jakobsen91 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 21:30Kad vidim sastav Gruzije, tek mi je zao sto nema Muse. Ima svojih problema kad ga pritisnu jaci defanzivci u 5 na 5 igri, ali zato mane protivnika fantasticno koristi, a Gruzija je ekipa sa puno mana bas na vanjskim pozicijama. Mislim da bi od njega dobili dosta laganih poena, ali sta je tu je.
Hajmo podržati ove momke koji su tu umjesto da žalimo za nepovratnim.

Bit će to sve dobro, ubijeđen sam, profitirati će timska igra od njegovog izostanka, doći će drugi momci više do izražaja.
Još prije tekme kontra Belgije sam rekao da će Atić potegnuti ekstra i odigrati vrhunski turnir, živi bili pa vidjeli..
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Ja ne mogu nigdje naci ovo za Shengeliju. Citao sam da je bio u Barceloni zbog toga, pa dosao naknadno u reprezentaciju na Kipar. Trenirat ce pod posebnim uslovima, pa ce vidjeti hoce li biti u stanju igrati. To da nece igrati u prvom mecu nigdje ne pise.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Drum, TripleThreat i 11 gostiju.