trAST de ProCesssss, tiha voda brijegove valja...ili vodi u drugu ligu, štajetuje itdnapoleon72 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:21Ma sve ovo je na prvu smijesno al onda skontas koliko je zapravo sve tuzno. Nije ni bezobrazno ni iritirajuce, samo tuzno. Azra Numanovic sjedi sa igracima, oficijalna stranica glumi Magic Whisperera a nisu ni rezultat utakmice postavili, klub koji nema viziju, djecije karte cener, voda na stadionu 4 marke, ne pustaju vise Montena i Crvenu Jabuku nego neke MCeve i pizzde materine, Ceca u kampu koji nosi ime po Keliju, pavlaka u trofejnoj sali, clanske koje kasne po pola godine, dresovi kojih nema u shopovima, gace 60 KM, ceker popusti, 5 maraka popusta s pokazanom kartom od 15 KM, bilbordi glavonji po gradu, kamp koji propada, akademija koju vodi kafedzija i koja nema sta pokazat, strumfovi u strucnom stabu, qrve kao "head of" svega redom, Husref trener u 2025., pet komada na ligaskom gostovanju, negativna gol razlika i osmo mjesto... ne moze pod kozu ocm, bas ne moze.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 25 avg 2025, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Mene je uvrijedilo da se ne zahtjeva da se dobije dopis sto je gol ponisten? Tako isto sto nisu sudiji pustili cijelu akciju koja je dovela do gola, nego samo klip koji je random i koji je mogao biti iz 2015? Sto ne zahtjevaju strane sudije na utakmicama sa borcem! Ima bruku stvari i isto tako dopise UEFA CASu itd. Ne nego oni bacaju citate ko da su studenti filozofije i tim ponizavaju sopstvene navijace.fks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:16Šta je tebe i druge uvrijedilo od napisanog ?Hordas1990 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:14Uprava kluba se sprda sa navijacima. Uz sta da stanemo tacno, uz ove citate iz spomenara???fks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:08Jel realno da ovdje pišu navijači Sarajeva, umjesto da svi stanemo uz klub nazovi navijači se sprdaju. Niko da realno napiše šta nam ljudi rade evo 2-3 sezone, neće nama nikada biti bolje dok se mi ne promijenimo. Sram vas i stid bilo, opravdajete Gigoviće, Kazlagiće i Topaloviće, je.rm vas u usta smrdljiva, pičqe jedne balave.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Ja se cijeli zivot nerviram zbog Sarajeva a ne zbog nekih debila u upravi,uostalom kod kona da im kazu nebo je crno oni bi to podrzali, mi da smo bili godinama na njihovom mjestu bilo bi na 2 na Kosevu,sprdali bi se sa klubom,kakvi navijaci takvo i stanje na terenu,klubu.Fudo je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:17Ja bi reko da smo veci debili ako se sikiramo, brinemo itd, dok njih boli ona stvar a jos dobijaju i pare za to.
Umjesto da svi zajedno zbijemo redove i stanemo jedni iza drugih ( klub - navijaci ) ovde se **** balijske placenicke jos vise okurazile i seru …. Pizde jadne hicete da se za sve pitate, vi kao znate kako se treba voditi klub a ni kera nemaju na cuvanje… mrš pizde raspale.
Homer ovo-ono, skupe karte, ne valja Husref, ne valja Zekic…. Pa sta hocete vise.
Ima li imalo onog starog inata, da se malo otvore oci da se REALNO sakleda situacija…. Ali jok, posljedica nejebice pa daj da seremo
Homer ovo-ono, skupe karte, ne valja Husref, ne valja Zekic…. Pa sta hocete vise.
Ima li imalo onog starog inata, da se malo otvore oci da se REALNO sakleda situacija…. Ali jok, posljedica nejebice pa daj da seremo
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Mi smo sami sebi najveci dusmanimosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:13Jel moramo i mi biti debili?Fudo je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:12Drug, kuds dalje kad oni sami sebe ismijavaju i sprdaju sa ovim objavama i citatima za koje primaju bruku para. Zasto bi se onda i navijaci trebali brinuti?fks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:08Jel realno da ovdje pišu navijači Sarajeva, umjesto da svi stanemo uz klub nazovi navijači se sprdaju. Niko da realno napiše šta nam ljudi rade evo 2-3 sezone, neće nama nikada biti bolje dok se mi ne promijenimo. Sram vas i stid bilo, opravdajete Gigoviće, Kazlagiće i Topaloviće, je.rm vas u usta smrdljiva, pičqe jedne balave.
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Prosvijetli nas veliki učiteljuHamagara je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:27Umjesto da svi zajedno zbijemo redove i stanemo jedni iza drugih ( klub - navijaci ) ovde se **** balijske placenicke jos vise okurazile i seru …. Pizde jadne hicete da se za sve pitate, vi kao znate kako se treba voditi klub a ni kera nemaju na cuvanje… mrš pizde raspale.

-
- Kontakt:
A šta se konkretno traži od navijača?Da možda cvile i kukumaču po društvenim mrežama ko ovaj ološ iz kluba?Da se opravdava sve ovo što @Napoleon napisa i da se pravimo slijepi?
Svima koji imaju bilo kakvu poveznicu sa klubom je kao bubreg u u loju,samo se navijači gule na sve moguće načine i još se prozivaju što kritikuju fk ismirspor.
Svima koji imaju bilo kakvu poveznicu sa klubom je kao bubreg u u loju,samo se navijači gule na sve moguće načine i još se prozivaju što kritikuju fk ismirspor.
- Maroon1946
- Kontakt:
Više se naslađuju "navijači Sarajeva" od naših rivala nakon porazafks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:08Jel realno da ovdje pišu navijači Sarajeva, umjesto da svi stanemo uz klub nazovi navijači se sprdaju. Niko da realno napiše šta nam ljudi rade evo 2-3 sezone, neće nama nikada biti bolje dok se mi ne promijenimo. Sram vas i stid bilo, opravdajete Gigoviće, Kazlagiće i Topaloviće
A sta kazes na to da poslije 5komada tehnicki direktor zajedno sa doktorskim timom uzme Jack Daniels na pumpi malo leda i za Sarajevo ? Slavi poraz ?Maroon1946 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:47Više se naslađuju "navijači Sarajeva" od naših rivala nakon porazafks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:08Jel realno da ovdje pišu navijači Sarajeva, umjesto da svi stanemo uz klub nazovi navijači se sprdaju. Niko da realno napiše šta nam ljudi rade evo 2-3 sezone, neće nama nikada biti bolje dok se mi ne promijenimo. Sram vas i stid bilo, opravdajete Gigoviće, Kazlagiće i Topaloviće
-
- Kontakt:
Navijaci su najmanje krivi za trenutno stanje . Takodje treneri su prvi na udaru Rozman, Zekic , evo i Husref nakon dva kola a pokazuje se i pokazat ce se da i oni nisu glavni problem.
2 kljucna problema su :
1. Sistem funkcionisanja kluba kojem sportski rezultat nije na prvom mjestu.
2. Katastrofalan odnos NS BIH (sudijske organizacije)prema FKS , prosto rečeno ruše nas na svakom koraku.
2 kljucna problema su :
2. Katastrofalan odnos NS BIH (sudijske organizacije)prema FKS , prosto rečeno ruše nas na svakom koraku.
Bice da se vise nasladjuju zaposleni u klub, nego navijaci drugih klubova.Maroon1946 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:47Više se naslađuju "navijači Sarajeva" od naših rivala nakon porazafks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:08Jel realno da ovdje pišu navijači Sarajeva, umjesto da svi stanemo uz klub nazovi navijači se sprdaju. Niko da realno napiše šta nam ljudi rade evo 2-3 sezone, neće nama nikada biti bolje dok se mi ne promijenimo. Sram vas i stid bilo, opravdajete Gigoviće, Kazlagiće i Topaloviće
A ko je kriv za ovo?bordobijeli je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:53Navijaci su najmanje krivi za trenutno stanje . Takodje treneri su prvi na udaru Rozman, Zekic , evo i Husref nakon dva kola a pokazuje se i pokazat ce se da i oni nisu glavni problem.
2 kljucna problema su :
Ko treba da stiti klub u Savezu? Mi ovde na forumu, ili uprava kluba?
Ako pet godina se isto desava, a vi opet govorite da nije do vlasnika kluba, onda vi niste dobri u glavu.
Još uvijek cvile i nariču za Zekićem. Čovjek sam dao ostavku i otišao. Umjesto da se svi okupimo oko kluba sad kad je loše i teško, ovdje neko plakanje i prosipanje humora na nivou ispodprosječno inteligentne djece u osnovnoj školi. Dolazi nam Rudar i idemo Zrinskom, koji je blago rečeno loš. Sa 6 bodova, mi se vraćamo u borbu za vrh. A 90% ovih humorista će na forumu ispratiti utakmicu u petak.Hamagara je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:27Umjesto da svi zajedno zbijemo redove i stanemo jedni iza drugih ( klub - navijaci ) ovde se **** balijske placenicke jos vise okurazile i seru …. Pizde jadne hicete da se za sve pitate, vi kao znate kako se treba voditi klub a ni kera nemaju na cuvanje… mrš pizde raspale.
- Maroon1946
- Kontakt:
Za to su trebali dobiti ispisnicu vec danasjunioR je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:51A sta kazes na to da poslije 5komada tehnicki direktor zajedno sa doktorskim timom uzme Jack Daniels na pumpi malo leda i za Sarajevo ? Slavi poraz ?Maroon1946 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:47Više se naslađuju "navijači Sarajeva" od naših rivala nakon porazafks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:08Jel realno da ovdje pišu navijači Sarajeva, umjesto da svi stanemo uz klub nazovi navijači se sprdaju. Niko da realno napiše šta nam ljudi rade evo 2-3 sezone, neće nama nikada biti bolje dok se mi ne promijenimo. Sram vas i stid bilo, opravdajete Gigoviće, Kazlagiće i Topaloviće
Ti se ocigledno nisi nikad napio od muke, ne znam u cemu ti zivot prodje. Sve drugo je maliciozno i tipicni pitarlukjunioR je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:51A sta kazes na to da poslije 5komada tehnicki direktor zajedno sa doktorskim timom uzme Jack Daniels na pumpi malo leda i za Sarajevo ? Slavi poraz ?Maroon1946 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:47Više se naslađuju "navijači Sarajeva" od naših rivala nakon porazafks74 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:08Jel realno da ovdje pišu navijači Sarajeva, umjesto da svi stanemo uz klub nazovi navijači se sprdaju. Niko da realno napiše šta nam ljudi rade evo 2-3 sezone, neće nama nikada biti bolje dok se mi ne promijenimo. Sram vas i stid bilo, opravdajete Gigoviće, Kazlagiće i Topaloviće
Treba sada upravljati i privatnim životima uposlenika kluba.boki86 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:07Ti se ocigledno nisi nikad napio od muke, ne znam u cemu ti zivot prodje. Sve drugo je maliciozno i tipicni pitarlukjunioR je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:51A sta kazes na to da poslije 5komada tehnicki direktor zajedno sa doktorskim timom uzme Jack Daniels na pumpi malo leda i za Sarajevo ? Slavi poraz ?Maroon1946 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:47
Više se naslađuju "navijači Sarajeva" od naših rivala nakon poraza

-
- Kontakt:
Najmanje je bitno sto je neko uzeo viski da popije. To nam je na hiljaditom mjestu pored svih problema koje imamo.
Riba smrdi od glave. Moramo se sa Mirvićem pozdravljat, lik nema ljude oko sebe koji znaju 5% o fudbalu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hazre, Varijantas8 i 72 gosta.