Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Opet se cernobilci upalili kako ponovo igraju sa nama, kantonalci misle da cemo i mi istom putem ko i oni.
U Historiji im zapisano da su igrali kantonalnu ligu
U Historiji im zapisano da su igrali kantonalnu ligu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Moze samo racun da platimo sto smo popili, uzmi i ti sebi sta ces popit
Dize se prasina ⚫️🔴
-
- Kontakt:
Tako je igrali pošteno kantonalnu ligu, gospodski sve izgurali, i sad za sad u istom rangu sa kurvom starom!
A vi nećete istim putem kao mi, jer to nmz svako, to mogu samo veliki, ostaviti sve dugove, vratiti iste, a vi ćete se inshAllah ugasiti.
Ko o čemu zenićke kur.vetine o poštenju.
Što niste muškarčine da održite riječ i da se ne vraćate na ovaj forum.
Eno vam onaj smrdljivi bc forum, pa tamo serite i jedite.
Što niste muškarčine da održite riječ i da se ne vraćate na ovaj forum.
Eno vam onaj smrdljivi bc forum, pa tamo serite i jedite.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pa ti konobar prvi dodjes i citas po bc forumu hahaha kakav jadnik od kelnera hahah hajd ti nama ponesi jos kednu turu i naplati usput
Dize se prasina ⚫️🔴
Ko vam je kriv sto ste igrali po vaserima i seoskim livadama i sad ste u qrcu.....sad treba Zeljo, Sloboda i ostali da glume mecku po seoskim livadama.....jedini se nasli zenicani da nekom nesto objasnjavaju....yebote sanjate Slobodu, ubi ste se objasnjavajuci, koga boli qrac za nase dugove....igrajte ligu prvaka ako mozete a ne PL....skiniti se vise s qrca....ko onaj Bati, ubi se pisuciNulatridva je napisao/la: ↑25 avg 2025, 14:19Tako je igrali pošteno kantonalnu ligu, gospodski sve izgurali, i sad za sad u istom rangu sa kurvom starom!
A vi nećete istim putem kao mi, jer to nmz svako, to mogu samo veliki, ostaviti sve dugove, vratiti iste, a vi ćete se inshAllah ugasiti.

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Nemojte ih dirat nisu jos preboljeli brisanje teme ipak je Celik veliki klub, a navijaci jedini u državi sta u državi Robijasi pa tek onda evropski ultrasi dajte zenicanima stadion od 100 hiljada oni ce napunit 105 takav je to narod.
Daj nam svoju mamu a mi cemo ti i sestru napunit usputtuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:36Nemojte ih dirat nisu jos preboljeli brisanje teme ipak je Celik veliki klub, a navijaci jedini u državi sta u državi Robijasi pa tek onda evropski ultrasi dajte zenicanima stadion od 100 hiljada oni ce napunit 105 takav je to narod.
Dize se prasina ⚫️🔴
-
- Kontakt:
Tanak led, a ti se isprovociro... Komentar ti je jadan i samo kaze da te tvoja mama nije odgojila a sta je radila umjesto tebe odgajala konobar ne pita on to zna.BLN030 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:07Daj nam svoju mamu a mi cemo ti i sestru napunit usputtuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:36Nemojte ih dirat nisu jos preboljeli brisanje teme ipak je Celik veliki klub, a navijaci jedini u državi sta u državi Robijasi pa tek onda evropski ultrasi dajte zenicanima stadion od 100 hiljada oni ce napunit 105 takav je to narod.op naleti konobar na tanak led, moze li racun da platimo cepi?
![]()
I ti sad frajer ko ovaj retardirani degen Anes Mašić: Volio bih da sam ostao bez oka, ali da smo odnijeli tri boda za Zenicu.......koji retardi.....ovo samo moze izjaviti neko ko igra za zenicki CelikBLN030 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:07Daj nam svoju mamu a mi cemo ti i sestru napunit usputtuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:36Nemojte ih dirat nisu jos preboljeli brisanje teme ipak je Celik veliki klub, a navijaci jedini u državi sta u državi Robijasi pa tek onda evropski ultrasi dajte zenicanima stadion od 100 hiljada oni ce napunit 105 takav je to narod.op naleti konobar na tanak led, moze li racun da platimo cepi?
![]()

🔴⚫️
Hahaha nisam se izivciro zivota mi… meni ovo ubija dosadu, zajebavanje konobara koji su se umislili da su lafo neki navijaci, a u prosjeku ih ima dovoljno za jedan razred srednje skole. Hajde ti nama konobar ponesi jos jednu da popijemotuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:15Tanak led, a ti se isprovociro... Komentar ti je jadan i samo kaze da te tvoja mama nije odgojila a sta je radila umjesto tebe odgajala konobar ne pita on to zna.BLN030 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:07Daj nam svoju mamu a mi cemo ti i sestru napunit usputtuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:36Nemojte ih dirat nisu jos preboljeli brisanje teme ipak je Celik veliki klub, a navijaci jedini u državi sta u državi Robijasi pa tek onda evropski ultrasi dajte zenicanima stadion od 100 hiljada oni ce napunit 105 takav je to narod.op naleti konobar na tanak led, moze li racun da platimo cepi?
![]()
Dize se prasina ⚫️🔴
Prica momak iz ekipe koja je najavila bojkot i prekinula ga odma sutra dan radi 5 hiljada maraka. O cemu ti i ja da pricamo? Konobarska posla… Konobari Tuzla 1987Skver je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:18I ti sad frajer ko ovaj retardirani degen Anes Mašić: Volio bih da sam ostao bez oka, ali da smo odnijeli tri boda za Zenicu.......koji retardi.....ovo samo moze izjaviti neko ko igra za zenicki CelikBLN030 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:07Daj nam svoju mamu a mi cemo ti i sestru napunit usputtuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:36Nemojte ih dirat nisu jos preboljeli brisanje teme ipak je Celik veliki klub, a navijaci jedini u državi sta u državi Robijasi pa tek onda evropski ultrasi dajte zenicanima stadion od 100 hiljada oni ce napunit 105 takav je to narod.op naleti konobar na tanak led, moze li racun da platimo cepi?
![]()
.....koji intelekt......
Dize se prasina ⚫️🔴
- Quartararo
- Kontakt:
Trebali ste izdat neko saopstenje, niste dugo hahahah
Dize se prasina ⚫️🔴
-
- Kontakt:
Dva velika BH kluba a ovakve pojedine " navijace" imaju , da ovdje nas maltretiraju prostaklucima i primitivizmom.
Ovdje je samo jedan veliki klub, taj drugi je prosle sezone osvojio samo 7 bodova od 99BosnianRahatluk je napisao/la: ↑25 avg 2025, 18:53Dva velika BH kluba a ovakve pojedine " navijace" imaju , da ovdje nas maltretiraju prostaklucima i primitivizmom.
Dize se prasina ⚫️🔴
Nema sanse da se pojave sljedece gostovanje.
Gasenje im ne gine, ionako beznacajna grupica koju niko ne smatra relevantnom u bh okvirima, a da ne govorimo o necemu vise
Siouxi su za ovu fukarestinu licno Delije
Gasenje im ne gine, ionako beznacajna grupica koju niko ne smatra relevantnom u bh okvirima, a da ne govorimo o necemu vise
Siouxi su za ovu fukarestinu licno Delije
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], pomocniDJUBRE i 8 gostiju.