Slobodno, ja nisam ni podržavao ni hejtao vaše trenere, jednostavno me ne zanimate
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- VivaLaStella
- Kontakt:
Re: English Premier League
Look on my works, ye Mighty, and despair!
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma znam, kad se boris za opstanak onda je teško gledati prema vrhu.VivaLaStella je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:31Slobodno, ja nisam ni podržavao ni hejtao vaše trenere, jednostavno me ne zanimate![]()
A sa vrha se svakako bolje vidi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- VivaLaStella
- Kontakt:
30 godina iskustva can't be wrongOtelo je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:51Ma znam, kad se boris za opstanak onda je teško gledati prema vrhu.VivaLaStella je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:31Slobodno, ja nisam ni podržavao ni hejtao vaše trenere, jednostavno me ne zanimate![]()
A sa vrha se svakako bolje vidi![]()
Look on my works, ye Mighty, and despair!
Uzet u obzir današnje cijene i vidiš kako su Chelsea i City izronili u velikane, busaju se nekim net spendom a pišali po istom dok su ih puštali.
- JayCatwright
- Kontakt:
Biće svega večeras
Joj pasteta, pa ako ne uzme titulu poslije novih 400 miliona potrosenih nek se rokne.

- JayCatwright
- Kontakt:
Kazem ja, i dalje misle da su velikan
Pa ne funkcionose ffp i psr tako.
Net spend je izmisljena stavka za klubove poput Celzija koji trose milijardu po prelaznom roku, pa onda prodaju svojim filijalama po svijetu za ogromne pare. U prevodu iz dzepa u dzepa.
Arsenal ima najvece prihode od ulaznica na svijetu i jedan su od najvecih klubova po pitanju komercijalnih prihoda.
Jednostavno ne posluju u gubitku i dokle god je tako, mogu biti ovako užasni sa prodajama
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
Nisam znao da nam je Arsenal filijala najveca ja mislio Strasbourg.
Naucis nesto novo svaki dan...
Sta ljudi vide u ovom liku jbt
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
U talu su tu Ameri. Arsenal Chelsea pomogne sa ffp, za uzvrat dobije minimalno četiri boda.wadethegreat je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:57Nisam znao da nam je Arsenal filijala najveca ja mislio Strasbourg.
Net spend nije uopšte više bitan.
To je samo ulazni transferi - izlazni transferi.
PSR je sad sve i taj dozvoljeni gubitak unutar tri godine i kako se šta računa + igrači iz akademije.
Liverpoolu je npr bolja prodaja Quansaha nego Diaza jer je prvi iz akademije i računa se kao čisti profit, dok je drugi bio na knjigama.
Ali nemam živaca za to sad.
To je samo ulazni transferi - izlazni transferi.
PSR je sad sve i taj dozvoljeni gubitak unutar tri godine i kako se šta računa + igrači iz akademije.
Liverpoolu je npr bolja prodaja Quansaha nego Diaza jer je prvi iz akademije i računa se kao čisti profit, dok je drugi bio na knjigama.
Ali nemam živaca za to sad.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- wadethegreat
- Kontakt:
Hvala onda i Burnleyu, Bournemouthu, Dortumundu i Villarrealu sto se tale sa nama.chily-rz je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:27U talu su tu Ameri. Arsenal Chelsea pomogne sa ffp, za uzvrat dobije minimalno četiri boda.wadethegreat je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:57Nisam znao da nam je Arsenal filijala najveca ja mislio Strasbourg.
Ko god nam sa Jacksonom i Nkunkuom pomogne hvala i njima.
Mafija smo prava iskreno.
Bice to Boehly masterclass nakon 100m placenih za dva glupa nigera sada odu na neke posudbe. Samo pricekati da im se amortizuju ugovori.wadethegreat je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:46Hvala onda i Burnleyu, Bournemouthu, Dortumundu i Villarrealu sto se tale sa nama.chily-rz je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:27U talu su tu Ameri. Arsenal Chelsea pomogne sa ffp, za uzvrat dobije minimalno četiri boda.wadethegreat je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:57Nisam znao da nam je Arsenal filijala najveca ja mislio Strasbourg.
Ko god nam sa Jacksonom i Nkunkuom pomogne hvala i njima.
Mafija smo prava iskreno.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Uvalio im Dortmund neku kladu sa tri imena na lijevom krilu za 60 miliona i slave što su poslali nekog štopera na posudbu kod njih, tbjrb.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.