Slobodno, ja nisam ni podržavao ni hejtao vaše trenere, jednostavno me ne zanimate

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Slobodno, ja nisam ni podržavao ni hejtao vaše trenere, jednostavno me ne zanimate
Ma znam, kad se boris za opstanak onda je teško gledati prema vrhu.VivaLaStella je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:31Slobodno, ja nisam ni podržavao ni hejtao vaše trenere, jednostavno me ne zanimate![]()
30 godina iskustva can't be wrongOtelo je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:51Ma znam, kad se boris za opstanak onda je teško gledati prema vrhu.VivaLaStella je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:31Slobodno, ja nisam ni podržavao ni hejtao vaše trenere, jednostavno me ne zanimate![]()
A sa vrha se svakako bolje vidi![]()
Uzet u obzir današnje cijene i vidiš kako su Chelsea i City izronili u velikane, busaju se nekim net spendom a pišali po istom dok su ih puštali.
Pa ne funkcionose ffp i psr tako.
U talu su tu Ameri. Arsenal Chelsea pomogne sa ffp, za uzvrat dobije minimalno četiri boda.wadethegreat je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:57Nisam znao da nam je Arsenal filijala najveca ja mislio Strasbourg.
Naucis nesto novo svaki dan...
Hvala onda i Burnleyu, Bournemouthu, Dortumundu i Villarrealu sto se tale sa nama.chily-rz je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:27U talu su tu Ameri. Arsenal Chelsea pomogne sa ffp, za uzvrat dobije minimalno četiri boda.wadethegreat je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:57Nisam znao da nam je Arsenal filijala najveca ja mislio Strasbourg.
Bice to Boehly masterclass nakon 100m placenih za dva glupa nigera sada odu na neke posudbe. Samo pricekati da im se amortizuju ugovori.wadethegreat je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:46Hvala onda i Burnleyu, Bournemouthu, Dortumundu i Villarrealu sto se tale sa nama.chily-rz je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:27U talu su tu Ameri. Arsenal Chelsea pomogne sa ffp, za uzvrat dobije minimalno četiri boda.wadethegreat je napisao/la: ↑25 avg 2025, 16:57Nisam znao da nam je Arsenal filijala najveca ja mislio Strasbourg.
Ko god nam sa Jacksonom i Nkunkuom pomogne hvala i njima.
Mafija smo prava iskreno.
Trenutno korisnika/ca: JayCatwright i 14 gostiju.