napoleon72 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 14:37Sumnja ubija više snova nego što će neuspjeh ikada.
@scholsey brate baci neku Srekovu fotku na ovo nek gori sve

Jel može ova?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
napoleon72 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 14:37Sumnja ubija više snova nego što će neuspjeh ikada.
riki46 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 14:48napoleon72 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 14:37Sumnja ubija više snova nego što će neuspjeh ikada.
Jel može ova?
Sad se vidi koliko bi nam Pavicic valjao, jer je on idealan da mu donese loptu iz zadnjeg dijela terena, pa da Adem dalje preuzme al jbgHerson je napisao/la: ↑25 avg 2025, 14:20Ljajić je prekvalitan igrač, njemu ne treba pomoć ni Jatte ni Krđalića, da bi loptu od naše zadnje linije prenio do protivničkog gola, to je čista zabluda. Jučer, u jednoj situaciji, uzima loptu ispred našeg gola, prelazi sa njom skoro 50 metara, dodaje Kyeremehu, ovaj daje pas Beganoviću i mi stvaramo 100% šansu. Takvih situacija je bilo na desetine, ali je problem što si tako svog najboljeg i najkreativnijeg igrača ugasio u 50oj minuti. Što je pogubno i totalno pogrešno. Krđalić je morao biti aktivniji i preuzimati više odgovornosti u izgradnji napada. Njegova greška je prethodila korneru. Čistu loptu je gurnuo u noge Juričiću, a mi u nastavku akcije primamo gol. Čak je Jatta podjelio više korisnih i upotrebljivih pasova prema naprijed od njega.MSOZ101 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 12:04Hahahahhahaahahahaa, kako veze nemaš. Ti misliš da se Ljajić vraćao svojom voljom jer je vidio da vezni nemaju pojma. Postoji nešto što je plan igre, a plan je bio da u pozicuonoj igri Ljajić bude prvi na lopti, a Jatta i Krdžalić u pivotu kako bi on svojom sigurnošću dijelio kvalitetne lopte, a mi imali igrača više u posljednjoj trećini. Što je ok izgledalo dok su nam dali da igramo. Ćao.Herson je napisao/la: ↑25 avg 2025, 11:08
Ništa on nije diktirao jučer, da jeste, ne bi se Ljajić stotinu puta vraćao po loptu u zadnju liniju i radio ono što su trebali Krđalić i Jatta. Ljajić se neplanirano potrošio obavljajući tuđe zadatke. Branio sam Krđalića i pisao da treba dobijati više šanse, a jučer je samo potvrdio zašto to nije slučaj. Ovdje je Cimirot nepohodan kao hljeb. Nadam se da je banovan onaj iznad što je pisao da Ljajić i Cimirot nisu potrebni i da više nećemo čitati njegove nebuloze.
Jel istina da je Hus, pored igraca, zagalamio i na nju, jos joj pride i majku opsovao? Kazu odma pocela raditinapoleon72 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 13:02Melisa il koja vec qravela vodi ove mreze zaglavila na koncertu Dzejle Ramovic, tek ustala
PhphphphphJuricaSpindl je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:16Jel istina da je Hus, pored igraca, zagalamio i na nju, jos joj pride i majku opsovao? Kazu odma pocela raditinapoleon72 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 13:02Melisa il koja vec qravela vodi ove mreze zaglavila na koncertu Dzejle Ramovic, tek ustala
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, atomskaNavika, bordobijeli, Giuseppe1 i 43 gosta.