FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jbt poslje utakmice Krajove na kosevu mislio sam to je to,gazimo . Kad ono košmar , nevjerojatno kako lagano primamo po 4/5 komada , svaki put kad dodju do 16 metara zabiju nam gol .
Ma ima on dosta poslova sa strane mimo kluba, možda je i to jedan od razloga što neće previše da talasa oko toga, mada ja mislim da općenito raja nije svjesna kakva je kriminalna grupa oko Vice Zeljkovića, nisu to ovi hahari ala Čolpa već se tu radi o organizovanom kriminalu na više polja, pa ne sjedi bezveze sa Junuzovićem i Šmrkom kad je u Sarajevu, samo Bog zna šta se sve tu vrti, ovo oko fudbala je samo način da se uzimaju pare zato se i gura Borac da se uzmu pare od evrope pa se to kasnije rastali, iz Borca se preko igrača izvače pare za Vicinog daidžu od kad su mu sve ove firme pod sankcijama, još se pored para od evrope uplati koji milion sa nivoa entiteta i sve to kasnije ide u džep njima. A opet kažem kakve su sve varijante osim toga od droge, nekretnina i Bog sami zna čega u pitanjuboki86 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 13:21Ili mirvic ima neke talove, biznise, stagod vec pa nece da talasa ill je budala. Nekako ne vjerujem da je budala, inace ne bi napravio pare, tako da vjerujem da je ovo prvo. Ne mozemo se zamjeriti da ne ulaze ili da je stipsa, ali ocigledno ovo je njemu sporedna stvar
Na papiru smo uvijek najjaci a u izvedbi najslabiji, nama su kone na -1 dvije sezone unazad, a pola ekipe im iz juniora, Stupcanice, Jedinstva i sl.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 13:27Ma svim pozicijama imas preozbiljne igrace,sta hocete vise,da on udje i da daje golove?
Povedi ga kuci i njega i Ajlu zajedno belgijancem, krstom i co
-
- Kontakt:
Nema veze što se iz lekcija ne uči samo redaj lekciju za lekcijom.
Skidači gača 1946
Skidači gača 1946
-
- Kontakt:
Ja se samo nadam da nije u pitanju stvar koju sam cuo prije 15-20 dana.
Da se Mirvić poklopio u vezi Borca, Vice, borbe protiv saveza i svega jer nam je predsjednik NS isposlovao manju kaznu u UEFA za Mirvićeve financijske bravure u zadnjih par godina.
Po informacijama trebali smo biti izbačeni iz lige, ali da je to Vico završio sa Čeferinom pa smo dobili kaznu od 250 000 €.
Nekako je utihnula i borba protiv saveza, sudija, Vice, muk iz kluba.
Da se Mirvić poklopio u vezi Borca, Vice, borbe protiv saveza i svega jer nam je predsjednik NS isposlovao manju kaznu u UEFA za Mirvićeve financijske bravure u zadnjih par godina.
Po informacijama trebali smo biti izbačeni iz lige, ali da je to Vico završio sa Čeferinom pa smo dobili kaznu od 250 000 €.
-
- Kontakt:
Hahahahah ma ja ba i Hajduku je Vico sredio,ajde ne provaljuj se i zavrsi sa ovim forumom.roccosiffredi je napisao/la: ↑25 avg 2025, 13:46Ja se samo nadam da nije u pitanju stvar koju sam cuo prije 15-20 dana.
Taj ko ti je rekao to nek mi samo pojasni kako nas UEFA moze izbsciti iz domaceg prvenstva, moze ti staviti kaznu da ne mozes igrati kvalifikacije ostalo je nadleznost saveza.roccosiffredi je napisao/la: ↑25 avg 2025, 13:46Ja se samo nadam da nije u pitanju stvar koju sam cuo prije 15-20 dana.
Drugo svi rade mucke u svijetu i xy klubova je dobili kazne od toliko novca, tkd suplja.
Yebo majku koliko je sabro nadoknadio drugo poluvrijeme evo tek smo sad saznali da smo izgubili ali nez kojim rezultatom
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Vico bi te poslao u sestu ligu da moze...a inace malo je kazne 250k?...kga je to UEFA za prvi prekrsaj kaznila drugacije...napravi sljedeci pa onda svasta moze biti...
Nikad poraz, samo lekcija... Pa nakupilo nam se tih lekcija kada mislimo poceti uciti??

Fudbalski svijet PUN degenerika koji imaju vise para nego pameti i koji su unistili puno vece i bogatije klubove od nas, a kod nas imas jos likova verglaju ako ima pare sigurno nije glup.
Jeste, 2 godine spremas ekipu za jedan sistem i onda dovedes trenera koji ne igra ni slicno i sam sebi na zimu zakazes rekonstrukciju citave ekipe po 50ti put. Ako to nije pamet onda ne znam sta jeste.
Jeste, 2 godine spremas ekipu za jedan sistem i onda dovedes trenera koji ne igra ni slicno i sam sebi na zimu zakazes rekonstrukciju citave ekipe po 50ti put. Ako to nije pamet onda ne znam sta jeste.
E ovaj je najjaci do sadroccosiffredi je napisao/la: ↑25 avg 2025, 13:46Ja se samo nadam da nije u pitanju stvar koju sam cuo prije 15-20 dana.

-
- Kontakt:
Ljajić je prekvalitan igrač, njemu ne treba pomoć ni Jatte ni Krđalića, da bi loptu od naše zadnje linije prenio do protivničkog gola, to je čista zabluda. Jučer, u jednoj situaciji, uzima loptu ispred našeg gola, prelazi sa njom skoro 50 metara, dodaje Kyeremehu, ovaj daje pas Beganoviću i mi stvaramo 100% šansu. Takvih situacija je bilo na desetine, ali je problem što si tako svog najboljeg i najkreativnijeg igrača ugasio u 50oj minuti. Što je pogubno i totalno pogrešno. Krđalić je morao biti aktivniji i preuzimati više odgovornosti u izgradnji napada. Njegova greška je prethodila korneru. Čistu loptu je gurnuo u noge Juričiću, a mi u nastavku akcije primamo gol. Čak je Jatta podjelio više korisnih i upotrebljivih pasova prema naprijed od njega.MSOZ101 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 12:04Hahahahhahaahahahaa, kako veze nemaš. Ti misliš da se Ljajić vraćao svojom voljom jer je vidio da vezni nemaju pojma. Postoji nešto što je plan igre, a plan je bio da u pozicuonoj igri Ljajić bude prvi na lopti, a Jatta i Krdžalić u pivotu kako bi on svojom sigurnošću dijelio kvalitetne lopte, a mi imali igrača više u posljednjoj trećini. Što je ok izgledalo dok su nam dali da igramo. Ćao.Herson je napisao/la: ↑25 avg 2025, 11:08Ništa on nije diktirao jučer, da jeste, ne bi se Ljajić stotinu puta vraćao po loptu u zadnju liniju i radio ono što su trebali Krđalić i Jatta. Ljajić se neplanirano potrošio obavljajući tuđe zadatke. Branio sam Krđalića i pisao da treba dobijati više šanse, a jučer je samo potvrdio zašto to nije slučaj. Ovdje je Cimirot nepohodan kao hljeb. Nadam se da je banovan onaj iznad što je pisao da Ljajić i Cimirot nisu potrebni i da više nećemo čitati njegove nebuloze.MSOZ101 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 10:30
Krdžalić je jučer odigrao poprilično ok utakmicu. Diktirao tempo, uvijek je bio gdje i lopta, nije se libio bilo kakav pas podijeliti. Problem je izgled čitavog tima koji je igrao koliko-toliko do crvenog kartona, a poslije toga izgledao kao raštimani orkestar. Uprava nije smjela ni pomisliti na Husrefa koji nije ni taktički stručan niti je kao takav imenovao sposoban stručni štab. Izgubit ćemo još jednu godinu zbog gluposti uprave na čelu sa Mirvićem. Ako ne znaš sportski dio moraš imenovati ljude koji znaju i u potpunosti im prepustiti taj dio bez da se petljaš. To kod nas vodi Bog sami zna ko žene, instagram grupe itd. Husref je svojim izmjenama pokazao da nije sposoban voditi FKS u 2025. godini. Pustio je ekipu niz liticu, kada je morao donijeti razumnu odluku on je uradio šta, nešto što još uvijek ne kontamo šta je htio.
-
- Kontakt:
Imo je ovaj plavac jos ovakvih postova za anala.boki86 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 14:05E ovaj je najjaci do sadroccosiffredi je napisao/la: ↑25 avg 2025, 13:46Ja se samo nadam da nije u pitanju stvar koju sam cuo prije 15-20 dana.
Nekako je utihnula i borba protiv saveza, sudija, Vice, muk iz kluba.![]()
- napoleon72
- Kontakt:
Sumnja ubija više snova nego što će neuspjeh ikada.
@scholsey brate baci neku Srekovu fotku na ovo nek gori sve
@scholsey brate baci neku Srekovu fotku na ovo nek gori sve
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
- Kontakt:
Ne sprdaju nas zbog toga, nego zato sto nas je husref po koji put obruka na nekom derbiju. Gdje je onaj sto nas je nazvao cetnicima jer smo pogodjeni porazom 5-1 od borca. A vidim njemu je svejedno bitno je samo da noge iz husrefove guzice vire.KarloIvandic je napisao/la: ↑25 avg 2025, 14:07kad nam klub zene vode koje nemaju pojma o fudbalu. Zato i jesmo pali ovoliko nisko.
Zadnja izmjena: rimljanin90, dana/u 25 avg 2025, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ako fudbal propadne trebamo neki klub knjizevnika osnovati, vidim dobro nam ide ovo pisanje ovih parola