FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta ovo miske napravi ovoj influenserici
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne moze se bas reci da nismo protivnicima dozvolili neke sanse, kad je Rudar bio bara bara, i Radnik je isto imao dobrih prilika. Nebitno te tekme su iza nas svakako.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 12:34Nakon sto su se slegli utisci, prvo cu reci isto sto sam rekao i poslije Rudara i Veleza, a i generalno poslije svake utakmice: gadite mi se svi koji ste na noz docekali Adzema i skandirali mu 'Adzeme odlazi' nakon 3 kola. Ne mogu da vjerujem koliko malouman moras bit da tjeras sefa struke, a nije se ni upalila masina kako treba, tek se uigravamo.
Druga stvar, za strucnjake koji su ispocetka govorili da nemamo igru, vi ste dokaz da velika vecina navijaca i simpatizera fudbalske igre ustvari nema pojma o istoj. Zeljo itekako ima igru i taktiku, ali nema ljepotu u igri koja je totalno nebitna na kraju krajeva. Od prva 3 kola gdje ekipa jos nije imala ni glavu ni rep i Adzem je jos uvijek pokusavao pronaci prave igrace za prvih 11 (ekipa je dozivila totalni remont), 2 ekipe su igrale totalni bunker protiv tebe i ja stvarno mogu imat razumijevanja za ta 2 nerijesena rezultata jer u nekim momentima je falilo i malo srece. Krpic je promasio penal protiv Radnika, a Cvetanoski stopostotnu sansu protiv Rudara na rezultatu 1-1 i 10ak minuta prije kraja. Takodjer, ja ne znam da su nam protivnici u ta 3 kola napravili 2-3 ozbiljne sanse ukupno i od samog starta je odbrana bila na nivou. Prvo poluvrijeme u Vrapcicima za svaku pohvalu, Velezu je sviran penal u situaciji gdje nije ni sansa za go, nakon toga su drzali loptu ali sanse nisu pravili jer je Zeljo defanzivno jako dobar i odgovoran. Pored toga smo imali izglednu sansu za 0-1 gdje njihov igrac svjesno pravi crveni karton da sprijeci go, plus poslije toga iznudjen jos jedan crveni karton. Poluvrijeme odlicno odradjeno na punom stadionu, u jako neprijateljskoj atmosferi, pod velikim pritiskom i protiv ekipe koja je nabrijana kao da je finale evropskog takmicenja. U tunelu te sudija iskasapi i u drugom poluvremenu ti BUKVALNO nije dozvoljavao da igras sto govore i faulovi na kraju utakmice sa odnosom 5 naprema 20. Nakon toga dodju strucnjaci i napadaju Adzema opet kako nema igre ko da ne znaju ko je i sta je Milos Gigovic. Da ne pricamo kako su neki prizeljkivali poraz Zelje u Vrapcicima samo da Adzem dobije otkaz, jos jednom, gadite mi se. Nakon toga gospodski covjek ponudi ostavku, sta moze drugo nakon sto ti pola stadiona daje doznanja da zele da odes. Dolazi Zrinjski i takticki perfektno odradjena utakmica od strane strucnog staba i komplet ekipe. Odlican izbor igraca za utakmicu, svjesno prepustili posjed i totalno anulirali Zrinjski koji nije napravio nijednu ozbiljnu sansu za cijelu utakmicu. Bravo.
Suma sumarum, ekipa izgleda sve bolje i bolje, vidimo napokon i uigrane prekide jos od utakmice s Velezom. Od pocetka sezone svi imaju ogromne probleme da nam naprave bilo kakvu sansu na utakmici, pored toga imamo i nevjerovatnu tranziciju pri osvojenoj lopti, opasno grizemo na svaku 'niciju loptu' sto je i Stimac sinoc pohvalio. Zasluge za pobjedu sinoc idu svima od navijaca, igraca pa do strucnog staba, ali ja bih posebno pohvalio prvo stoperski par koji je prozivan od debila na forumu ovdje cijelu sedmicu unazad, sto ponovo pokazuje da se tribina i navijaci NE SMIJU pitat. Na kraju krajeva, najvece pohvale idu Admiru Adzemu kojeg je i Odinaka spomenuo u izjavi utakmice rekavsi da su jednostavno ispostovali ono sto im je sef rekao i zbog toga dosli do pozitivnog rezultata. Takodjer, pozrtvovanost i borbu sve i jednog igraca na terenu ne smijemi zanemariti kao ni odluku gospodina Adzema da odstrani ublehase Krpica i Radovca, taj potez POSEBNO hvalim. Jos da se kutarisat Boljevica koji bez obzira na sve svoje kvalitete nerealno usporava igru i unosi nemir u ekipu svojim ponasanjem. Ocigledno se moglo vidjeti i protiv Borca prosle sezone i sada protiv Zrinjskog koliko bolje izgledamo bez tih dizelasa.
Takodjer, da me neko ne shvati pogresno, ja ne kazem da je Adzem murinjo ni da je on mozda pravi trener za Zelju, samo kazem da covjeka treba pustit da odradi bar polusezonu, pa mu onda suditi. Postali smo ko pitari, tjeramo trenera nakon 3 kola, ja ne znam ljudi jel vi shvatate koliko je to apsurdno? Smirite se, smanjite malo strasti, ja vam obecavam da cete se izvinjavati Adzemu ubrzo.![]()
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Amin da tako bude.mamonelafo je napisao/la: ↑25 avg 2025, 12:53Naravno, imat ćemo valjda dobro bazu naših igrača, i što da ne, uz nekoliko mladih iz drugih zemalja, možeš napraviti vrlo lijepu priču.V3rtigo je napisao/la: ↑25 avg 2025, 12:49Ne valja ni takva politika. Treba naci neki balans provjerenih pojacanja i nase skole koju cemo, nadam se, podici na visi nivo nego sto je trenutno.mamonelafo je napisao/la: ↑25 avg 2025, 12:41
aBd bit ćeš i privlačniji kada dođe investitor za takve igrače, moći ćeš im dati finu platu. Samo da hoće skupština.
- mamonelafo
- Kontakt:
ŠTa je to bilo?
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- dubioza144
- Kontakt:
Kakoooo daaa teee nee vooooliiiim 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Ma terorizam..mamonelafo je napisao/la: ↑25 avg 2025, 14:00ŠTa je to bilo?
Pricao sam o tome na drugom forumu, ali me brzo uklonili. Cak sam bio i predmet ismiijavanja od pusikuraca i njegovih robova
-
- Kontakt:
adzeme jesi to ti???Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 12:34Nakon sto su se slegli utisci, prvo cu reci isto sto sam rekao i poslije Rudara i Veleza, a i generalno poslije svake utakmice: gadite mi se svi koji ste na noz docekali Adzema i skandirali mu 'Adzeme odlazi' nakon 3 kola. Ne mogu da vjerujem koliko malouman moras bit da tjeras sefa struke, a nije se ni upalila masina kako treba, tek se uigravamo.
Druga stvar, za strucnjake koji su ispocetka govorili da nemamo igru, vi ste dokaz da velika vecina navijaca i simpatizera fudbalske igre ustvari nema pojma o istoj. Zeljo itekako ima igru i taktiku, ali nema ljepotu u igri koja je totalno nebitna na kraju krajeva. Od prva 3 kola gdje ekipa jos nije imala ni glavu ni rep i Adzem je jos uvijek pokusavao pronaci prave igrace za prvih 11 (ekipa je dozivila totalni remont), 2 ekipe su igrale totalni bunker protiv tebe i ja stvarno mogu imat razumijevanja za ta 2 nerijesena rezultata jer u nekim momentima je falilo i malo srece. Krpic je promasio penal protiv Radnika, a Cvetanoski stopostotnu sansu protiv Rudara na rezultatu 1-1 i 10ak minuta prije kraja. Takodjer, ja ne znam da su nam protivnici u ta 3 kola napravili 2-3 ozbiljne sanse ukupno i od samog starta je odbrana bila na nivou. Prvo poluvrijeme u Vrapcicima za svaku pohvalu, Velezu je sviran penal u situaciji gdje nije ni sansa za go, nakon toga su drzali loptu ali sanse nisu pravili jer je Zeljo defanzivno jako dobar i odgovoran. Pored toga smo imali izglednu sansu za 0-1 gdje njihov igrac svjesno pravi crveni karton da sprijeci go, plus poslije toga iznudjen jos jedan crveni karton. Poluvrijeme odlicno odradjeno na punom stadionu, u jako neprijateljskoj atmosferi, pod velikim pritiskom i protiv ekipe koja je nabrijana kao da je finale evropskog takmicenja. U tunelu te sudija iskasapi i u drugom poluvremenu ti BUKVALNO nije dozvoljavao da igras sto govore i faulovi na kraju utakmice sa odnosom 5 naprema 20. Nakon toga dodju strucnjaci i napadaju Adzema opet kako nema igre ko da ne znaju ko je i sta je Milos Gigovic. Da ne pricamo kako su neki prizeljkivali poraz Zelje u Vrapcicima samo da Adzem dobije otkaz, jos jednom, gadite mi se. Nakon toga gospodski covjek ponudi ostavku, sta moze drugo nakon sto ti pola stadiona daje doznanja da zele da odes. Dolazi Zrinjski i takticki perfektno odradjena utakmica od strane strucnog staba i komplet ekipe. Odlican izbor igraca za utakmicu, svjesno prepustili posjed i totalno anulirali Zrinjski koji nije napravio nijednu ozbiljnu sansu za cijelu utakmicu. Bravo.
Suma sumarum, ekipa izgleda sve bolje i bolje, vidimo napokon i uigrane prekide jos od utakmice s Velezom. Od pocetka sezone svi imaju ogromne probleme da nam naprave bilo kakvu sansu na utakmici, pored toga imamo i nevjerovatnu tranziciju pri osvojenoj lopti, opasno grizemo na svaku 'niciju loptu' sto je i Stimac sinoc pohvalio. Zasluge za pobjedu sinoc idu svima od navijaca, igraca pa do strucnog staba, ali ja bih posebno pohvalio prvo stoperski par koji je prozivan od debila na forumu ovdje cijelu sedmicu unazad, sto ponovo pokazuje da se tribina i navijaci NE SMIJU pitat. Na kraju krajeva, najvece pohvale idu Admiru Adzemu kojeg je i Odinaka spomenuo u izjavi utakmice rekavsi da su jednostavno ispostovali ono sto im je sef rekao i zbog toga dosli do pozitivnog rezultata. Takodjer, pozrtvovanost i borbu sve i jednog igraca na terenu ne smijemi zanemariti kao ni odluku gospodina Adzema da odstrani ublehase Krpica i Radovca, taj potez POSEBNO hvalim. Jos da se kutarisat Boljevica koji bez obzira na sve svoje kvalitete nerealno usporava igru i unosi nemir u ekipu svojim ponasanjem. Ocigledno se moglo vidjeti i protiv Borca prosle sezone i sada protiv Zrinjskog koliko bolje izgledamo bez tih dizelasa.
Takodjer, da me neko ne shvati pogresno, ja ne kazem da je Adzem murinjo ni da je on mozda pravi trener za Zelju, samo kazem da covjeka treba pustit da odradi bar polusezonu, pa mu onda suditi. Postali smo ko pitari, tjeramo trenera nakon 3 kola, ja ne znam ljudi jel vi shvatate koliko je to apsurdno? Smirite se, smanjite malo strasti, ja vam obecavam da cete se izvinjavati Adzemu ubrzo.![]()
sala na stranu, potpisujem sve sto je ovaj covjek rekao
nek crknu dusmani, najjaci smo
- gegenpressing
- Kontakt:
Veliki vjernik....
Brohra ribo se...
Veoma pozitivna stvar je da smo do sad primili samo dva gola, jedan iz prekida, i jedan glupom greškom iz prve minute. Sve u svemu odbrana duplo bolja nego prošle sezone. Uz još jedno kvalitetno pojačanje u veznom redu i malo vremena da se ekipa uigra, mislim da izlazak u evropu ne bi trebao biti upitan. Samo pametno u Doboju 

Cemu one objave Adzeme, jedna tekme, krenulo je aBd. Budi ponizan u uspjehu **** te glupog, takan si saprao malo ljagu sa sebe koju si navukao.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Koji Miske, kojoj influencerici?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Vjeruješ da sam ušao upravo to da napišem..doncarlo je napisao/la: ↑25 avg 2025, 14:56Veoma pozitivna stvar je da smo do sad primili samo dva gola, jedan iz prekida, i jedan glupom greškom iz prve minute. Sve u svemu odbrana duplo bolja nego prošle sezone. Uz još jedno kvalitetno pojačanje u veznom redu i malo vremena da se ekipa uigra, mislim da izlazak u evropu ne bi trebao biti upitan. Samo pametno u Doboju![]()
Ključ dosadašnjeg uspjeha leži u tome.. Dva gola primljena, i to dva poklona.
I dokle god rezultat prati, pa makar bilo 1:0 iz jedne šanse, nemamo prava na prigovor.
Pa sta ce sad ovi Misketovci kad neko sa strane progovori o stvarima koje nemaju veze za klub i Osima.
Ide sad masina lobiranja da se ovo prikrije. E vjerujem da se ovako isto sabotiralo i Osima i ostale samo sto je ostao gospodin pa nije iznio sva nedjela. Preslikana prica samo u sportskom dijelu i ovo ne pisem zbog Osima nego zato sto nam je ostavio najvecu podjelu u klubu nakon toga i dan danas sabotira rad kluba preko svojih satelita.
Eto poslusajte.
Ide sad masina lobiranja da se ovo prikrije. E vjerujem da se ovako isto sabotiralo i Osima i ostale samo sto je ostao gospodin pa nije iznio sva nedjela. Preslikana prica samo u sportskom dijelu i ovo ne pisem zbog Osima nego zato sto nam je ostavio najvecu podjelu u klubu nakon toga i dan danas sabotira rad kluba preko svojih satelita.
Eto poslusajte.
Cim cujes ĆAO NARODE, sve ti bude jasno. Ovo su sve uhljebi koje kad nagazis da rade PIZDE.
Mi smo u hiatoriji najvise sponzora imali kad je bio Senad i znam 10 ljudi sto su RADILI i nikad im nije bilo bolje. Ali se moralo raditi jbg. Nisi mogo kenjati i pisati oko stadiona. Napravilanse parking mjesta, zardinjere, cvijece, plavi salon, doping room, soba za masazu , novinare idt pa cak i ono smece kod reflektora sjevera se moralo cistiti. U klubu je bio red i rad. Titula je falila da sve zaokruzi. Sjecam se da su i igraci morali da dodju u odjelima jer su tu dolazili poslovni ljusi a ne da hodaju ko klosari. Tako da je bilo dobrih stvari da se neko ne ufati zanovu ublehu.
Mi smo u hiatoriji najvise sponzora imali kad je bio Senad i znam 10 ljudi sto su RADILI i nikad im nije bilo bolje. Ali se moralo raditi jbg. Nisi mogo kenjati i pisati oko stadiona. Napravilanse parking mjesta, zardinjere, cvijece, plavi salon, doping room, soba za masazu , novinare idt pa cak i ono smece kod reflektora sjevera se moralo cistiti. U klubu je bio red i rad. Titula je falila da sve zaokruzi. Sjecam se da su i igraci morali da dodju u odjelima jer su tu dolazili poslovni ljusi a ne da hodaju ko klosari. Tako da je bilo dobrih stvari da se neko ne ufati zanovu ublehu.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nema potrebe da se taj lik uopšte ovdje više spominje.
Uživajmo u rezultatima, bar trenutačno
Uživajmo u rezultatima, bar trenutačno

Nakon Posušja...Firebase je napisao/la: ↑04 avg 2025, 18:52Ne treba izmisljati toplu vodu, ova ekipa sa solidnom cvrstom zadnjom linijom, razbijacima na sredini Erick i Lagumdzija, sa brzim navalnim redom mora igrati onako kao sinoc. Jos mi nismo na nivou da mozemo nametnuti svoj ritam i diktirati tempo u jednoj ovako prevaznoj iz milion razloga utakmici. Moramo igrati sistem koji odgovara profilu igraca koji su na terenu. Eventualno na Grbavici protiv ekipa iz donjeg dijela igrati sa jednim zadnjim a ispred ubaciti nekog ko je malo vise ofanzivan da olaksamo probijanje tog defanzivnog duplog bloka..
Ciljano birati igrace u zavisnosti od protivnika, protiv jacih nakrcaj sredinu, ako treba i bez napadaca igraj protiv vodecih, razbij im igru cvrstinom i viskom na sredini a kada imas cesto priliku za brzu tranziciju onda gol moze dati bilo ko.. Svakako nasi napadaci i ne zabijaju nesto plaho golova..
Jednostavno ici utakmicu po utakmicu i postavljati igru i igrace ciljano. Na taj način tesko ce i protivnici moci procitati nasu igru. A ne samo daj istih 11 pa nek se adaptiraju na protivnika i u tome svemu nam prodje utakmica..
Halalite drugari ali moram, evo par zanimljivih postova nakon naše pobjede u Posušju i remija protiv Rudara na Grbavici.Firebase je napisao/la: ↑10 avg 2025, 17:26Analize su dobre u svakom slucaju, trazimo uzroke problema i pokusavamo naci rjesenja, konstruktivan dijalog je nesto sto nam je neophodno u ovom dosta teskom periodu za sve Nas.
Ako se Ado bas toliko promjenio i da nam baca suplju tesko mi je povjerovati jer je kao igrac uvijek bio odgovoran i disciplinovan, bez afera, odlican ljjevi bek sa odlicnom ljevicom. Njega je Starovlah trenirao a dosta nas zna kakvi su to bili treninzi i koliko ozbiljni.
Gledam anketa na kli xu otprilike 40 60 za i protiv Adzema ali mislim da je pitara tu velik broj glasao da razyebu i nase kad su svi svoje razjebali, mozemo li mi dati normalnu sansu nasem treneru iz inata svima, svi su vec kiksali jednom minimum mi 2 puta, pitari 2 puta, Borac x Velez, x Zrinjski kilav bar sad za sad, Siroki ako dobije veceras ce biti nezgodan 7 bodova mada i oni imaju kiks kuci.. Sloga ispade najjača do sad, ali niko nam jos nije pobjegao nista.. I dalje ovisimo sami o sebi, pobjedom u Mostaru pa cak i sa bodom bi napunili Grbavicu protiv Zrinjskog gdje bi trijumfom vjerovatno izbili u top 3 ljestvice a to su samo 2 kola u pitanju.. Bila bi invazija na Doboj!
Brate dosta mi je vise negative, i sam se ponekad zapitam zasto idem zasto clanske zasto godisnje zasto ovo zasto ono.. Zasto mi to treba i onda skontam da to volim da je to moj klub od malih nogu da smo zajedno prosli sve i teske i dobre trenutke slavili hiljade golova toliko emocija i toliko radosti.. To mi niko ne moze oduzeti ni Adzem ni Sosic ni bilo ko osim dragog Boga! Tako u pitanju dobijem odgovor.. I zato svom snagom aplaudiram Kapitenu da nadjjacam zvižduke i ekipa oko mene svaka cast, i ne skandiram Adzemu nego odem uzmem cevape i govorim nema nam druge nego jos Mevlud organizovati da otjeramo sve zle duhove sa i oko Grbavice!
Nakon Rudara...
Mogao bih još naci dosta toga, ali mislim da je i ovo sasvim dovoljno.
Mnogo je utakmica još pred nama i moramo biti pametni i strpljivi, čak i kad ne ide sve kako bi željeli. Moramo biti isto onako strpljivi i pametni kao sinoć naša igra svih 90min.
Mora se razmišljati hladnom glavom, dugoročno pa i u onim trenucima kad baš i nema nekog velikog razloga za optimizam.
Neću dužiti puno, Adzem je sinoć taktički razbio protivnika da su igrači Zrinjskog nakon mnogo godina izgledali kao neka amaterska ekipa. Svi igrači odlično ispoštovali sve zadatke, pokazali smo da smo se olako odrekli nekih igrača a oni uskočili i odigrali vrhuski.
Odlična atmosfera u ekipi, odlična sinergija svih na stadionu sinoć, napokon smo bili konstantni svih 90 minuta bez oscilacija i to još više ovoj pobjedi daje na značaju.
Nema tu puno filozofiranja, jako važna pobjeda zbog mnogo razloga ne samo bodovnih ali od jedne pobjede se ne živi, Idemo dalje vrijedno raditi, popravljati greške, uigravati ekipu, ima još prostora za napredak..
Svi u Doboj!
Sloga nam je sad najvaznija utakmica
Poslije Sloge ide reprezentativna pauza
Moramo se pripremiti za sudije, sjeckanje protiv Sloge
Bez zurbe, glupih faulova, mahanja rukama sudijama, valjanja…
Ako treba 70 minuta da ne prelazimo centar i da igramo dodave
Moramo biti mentalno jaki, pametni, borbeni, lukavi, mudri i uzeti tri boda
Poslije Sloge ide reprezentativna pauza
Moramo se pripremiti za sudije, sjeckanje protiv Sloge
Bez zurbe, glupih faulova, mahanja rukama sudijama, valjanja…
Ako treba 70 minuta da ne prelazimo centar i da igramo dodave
Moramo biti mentalno jaki, pametni, borbeni, lukavi, mudri i uzeti tri boda
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Anpa, dark44, Direktorcic i 58 gostiju.