Nije problem što trošite, već što ne zarađujete prodajom kao svi ostali klubovi što rade. Pa chelsea je mala maca za vaše računovođe.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ma ne sumnjam da je sve po zakonu što se kaže. Ima neka matematika koja to omogućava. Uostalom, niste vi klub kojeg guraju, već vas zakidaju, jel tako?
Nisu, to su Romanove budalastine. Frajer dobiva ozbiljnu lovu za ovakav PR.
Molim???
Pa ako si ti zadovoljan sa Amorimom, i nacinom kako se ophodi prema igracima i koliko je tvrdoglav i nimalo ne zeli da se prilagodi, super, drugi su i zadovoljnijiVivaLaStella je napisao/la: ↑25 avg 2025, 13:30Molim???![]()
Donio im prvu titulu poslije 19 god. Izveo ih iz grupne faze LP prvi put od 2009. ja mislim. Svake godine rasprodaju najbolje igrače, sa pozitivnim Net spend svake sezone osvoje titulu ili budu thereabouts. Ali oni nisu 10 godina imali jbnog Eda Woodwarda sa bankarskim bravurama na DoF poziciji, pa onda 3-4 godine lokalnog klošara Richarda Arnolda, što je isto kao da si mene stavio na budem CEO.
Mi startamo sa bar 10 godina zaostatka za drugim ekipama.
Mislim, svi vi imate validna mišljenja, svakako da start nije zadovoljavajući i možda sam ja jedini koji bi bio spreman čekat i 5 godina da ovo proradi. Ali nmg te gluposti "tvrdoglav, nece da se prilagodi" kad ste isto govorili i za Ten Haga da je bezmudaš jer je odustao od svojih principa poslije prvog debakla. Makar budite dosljedni, a ne ko oni retardirani punditi
Ne brini, necemo mi nigdje, barem ja. Ne bi trebao puno odsustvovati, nije ni protiv Palacea bio u potpunosti spreman, pa je ovo vise bilo iz predostroznosti. Postoji mogucnost da propusti ovu utakmicu protiv Fulhama pa da iskoriste stanku da se u potpunosti oporavi i odmori, ali nista vise od toga. Ali naravno, ceka se sluzbena potvrda kluba ili trenera, nadam se da ce biti prije petka kad je presica
Vi navijači Uniteda sve više pribjegavate „lažnom optimizmu“ - ponavljajući da je Amorim nevino žrtveno janje jer želite vjerovati da će se stvari popraviti, iako brojke (samo 28 bodova u 29 utakmica) ne prate tu nadu.VivaLaStella je napisao/la: ↑25 avg 2025, 13:30Molim???![]()
Donio im prvu titulu poslije 19 god. Izveo ih iz grupne faze LP prvi put od 2009. ja mislim. Svake godine rasprodaju najbolje igrače, sa pozitivnim Net spend svake sezone osvoje titulu ili budu thereabouts. Ali oni nisu 10 godina imali jbnog Eda Woodwarda sa bankarskim bravurama na DoF poziciji, pa onda 3-4 godine lokalnog klošara Richarda Arnolda, što je isto kao da si mene stavio na budem CEO.
Mislim, svi vi imate validna mišljenja, svakako da start nije zadovoljavajući i možda sam ja jedini koji bi bio spreman čekat i 5 godina da ovo proradi. Ali nmg te gluposti "tvrdoglav, nece da se prilagodi" kad ste isto govorili i za Ten Haga da je bezmudaš jer je odustao od svojih principa poslije prvog debakla. Makar budite dosljedni, a ne ko oni retardirani punditi
Kakav start? 29 utakmica je prošlo u ligi i igrate isto kao prvi dan je došao?VivaLaStella je napisao/la: ↑25 avg 2025, 13:30Molim??? :urnebes:
superFrankie je napisao/la: ↑25 avg 2025, 13:55Ne brini, necemo mi nigdje, barem ja. Ne bi trebao puno odsustvovati, nije ni protiv Palacea bio u potpunosti spreman, pa je ovo vise bilo iz predostroznosti. Postoji mogucnost da propusti ovu utakmicu protiv Fulhama pa da iskoriste stanku da se u potpunosti oporavi i odmori, ali nista vise od toga. Ali naravno, ceka se sluzbena potvrda kluba ili trenera, nadam se da ce biti prije petka kad je presica
Pa znam da ovo ne izgleda dobro, toga su svi svjesni ali nije rješenje svakih 12 mjeseci mijenjat trenera. Čovjek je od samog početka, od prvog kiksa, govorio da neće odstupiti od svojih principa i ja to poštujem. Za totalnu promjenu formacije/sistema i kulture u klubu treba dosta vremena.superFrankie je napisao/la: ↑25 avg 2025, 13:51Pa ako si ti zadovoljan sa Amorimom, i nacinom kako se ophodi prema igracima i koliko je tvrdoglav i nimalo ne zeli da se prilagodi, super, drugi su i zadovoljniji![]()
Ni Mourinho nije imao ovakvu podrsku uprave, ovaj je dobio igraca kojeg je htio, druga stvar sto je ogranicen i sto ne zna za drugi sistem i formaciju od ovoga, pa recimo trazi da mu dovedu Mbeuma za desnu desetku
Trenutno korisnika/ca: JayCatwright, soxx i 9 gostiju.